Нови придобивки в гардероба - 38

• 87 104
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
   Момичета, имате ли идея къде мога да намеря подобни леки балеринки от естествен велур (или друга естествена материя) – имам усещането, че ще са изключително удобни и практични за лятото? Имам в предвид, реален магазин в София, защото обувки не бих си поръчала онлайн, без да ги пробвам как седят на крака. Simple Smile Благодаря!  bouquet

# 166
Ингрид, много ми харесаха топа и гащеризона, моля те да споделиш откъде ги взе?

Гащеризона е от тук:
http://www.allwetbeachwear.com/goldmine-regine-wide-leg-jumpsuit-p-855.html

Топа от тук:

http://www.venus.com/viewproduct.aspx?BRANCH=7~63~2050~&Prod … ctDisplayID=15791

Супер, много благодаря  Simple Smile

# 167
  • София
Аз така вчера в свободноят ми ден влязох в един магазин в началото на Солунска от към Витошка за един гащеризион и .... стана беля. Laughing
Тръгнах си с дълга черна принцескина пола до земята, рокля и туника. Фирмата е Лили или Лилия. Страхотни попадения на прекрасни цени, на фона на боклуците, които видях в Дика за пореден път на ненормално висока цена, за ефтинджоските им материали! #2gunfire

# 168
От мен:
топ:
Скрит текст:
рокля 1:
Скрит текст:
рокля 2:
Скрит текст:
панталонки:
Скрит текст:
блуза:
Скрит текст:
гривна,само:
Скрит текст:
пръстен:
Скрит текст:
шапка:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 12 юни 2014, 08:17 от milushka

# 169
  • Belgium
milushka, пръстенът е  Heart Eyes

Аз чакам един жесток гащеризон, като дойде ще се похваля  Party

# 170
Лу, пръстенът е на Samanta Wills  Peace
Ще чакаме да го покажеш Hug

# 171
  • Belgium
Момичета, споделям за тези, които не са чули - утре е Black Friday с големи намаления в The Mall и Bulgaria Mall. Ще има и 20% намаление на всичко в магазините на Карен Милън  Laughing

# 172
  • Там, където ме обичат

Тръгнах си с дълга черна принцескина пола до земята, рокля и туника. Фирмата е Лили или Лилия. Страхотни попадения на прекрасни цени, на фона на боклуците, които видях в Дика за пореден път на ненормално висока цена, за ефтинджоските им материали! #2gunfire
Искаме снимка.  Peace

# 173
  • Пловдив
Най-сетне открих потника за моите шорти  Heart Eyes

Такъв тип дантелки

# 174
  • София

Искаме снимка.  Peace
Ето така изглежда полата  Simple Smile- без джобове, обаче. Не можах да намеря снимки на фирмата точно. Wink Wink

# 175
  • София
Много ми харесва тази пола  Heart Eyes . Търсих в сайта shoping-terapia но нямат черна  , някои с идеи за бг сайт от който мога да поръчам подобна  Praynig

# 176
Много ми харесва тази пола  Heart Eyes . Търсих в сайта shoping-terapia но нямат черна  , някои с идеи за бг сайт от който мога да поръчам подобна  Praynig
Такива поли имат Veteida, няколко модела са  Peace

# 177
  • Варна
Имат такава пола и Pause jeans, но не и черна.

# 178
  • Там, където ме обичат
kopche, разкошна е, Heart Eyes
със здраве да си я носиш!

# 179

Общи условия

Активация на акаунт