Нови придобивки в гардероба - 38

• 87 051
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
   Самсара, благодаря! От Леонардо ги взех, но там със сигурност бяха последна бройка в този цвят (от другите имаше). А иначе, в Оптикласа (на "Витошка") предлагат и от тези, моите – просто там са с 20 лв. по-скъпи и явно затова все още имат наличности. Peace

Благодаря  Hug
Денси, ще погледна в Юнона.

# 286
  • Отвъд алеята зад шкафа
Скрит текст:

и още една като роклята в дясно, същия модел, но шарката е малко по-различна, не мога да я открия на снимка в нета:

Скрит текст:

и едни дънки, харесах ги заради кръпките и циповете отстрани:
Скрит текст:

# 287
  • София-Младост
  Момичета, моля, дайте съвет!  bouquet

Половинката иска да си вземе такъв модел сандали от естествена кожа – ще обиколим моловете, естествено, но се чудих дали не се сещате и за някой конкретен магазин, който си струва да посетим?
В Bata имаше подобни мъжки сандали.
gadamer роклите са  Heart Eyes
А дънките от къде са?

# 288
  • София
Бермудки Mr. Green:

# 289
  • София
Сандалки
Скрит текст:

# 290
  • Отвъд алеята зад шкафа
  Момичета, моля, дайте съвет!  bouquet

Половинката иска да си вземе такъв модел сандали от естествена кожа – ще обиколим моловете, естествено, но се чудих дали не се сещате и за някой конкретен магазин, който си струва да посетим?
В Bata имаше подобни мъжки сандали.
gadamer роклите са  Heart Eyes
А дънките от къде са?

Дънките са от Esprit, взех ги намалени за 100 лв.

# 291
  • Пловдив
Малко помощ за намирането на подобна пола Hug

Може да не е в същия цвят,но да си е с висока талия и горе-долу подобна дължина.Или пък съвет за добра шивачка,която ще се справи добре с нея.
Бих искала да съм с подобна визия за абсолвентския си бал,дали не е твърде разголено Rolling Eyes

# 292
  • Belgium
Лятна буря, имам такъв модел (същия цвят, но малко по-къса) от TRF (младежката линия на Zara). Ето я:

Според мен горе ще трябва да сложиш малко по-различен топ, може crop top, ако държиш наразголен елемент, но не и само бюстие подобно на това на Джесика Алба.

# 293
Скрит текст:
 Heart Eyes

Последна редакция: пн, 07 юли 2014, 19:54 от Grumрy

# 294
  • Пловдив
Лу,благодаря  bouquet Предполагам,че не е от новата колекция,тъй като поне в сайта им не я откривам.
Поръчах си това бюстие,но имам още цяла година до събитието,така че през главата ми много идеи могат да минат Mr. Green А и може да не ми хареса бюстието наживо. Надявам се да не е чак толкова дълбоко деколтето.
Цък

# 295
  • Belgium
Стара колекция е, но до скоро се намираше в e-bay и то на много скромна цена  Laughing

# 296
  • София-Младост
Рокля  Simple Smile:

# 297
  • София
Чанта -
Скрит текст:

# 298
  • Отвъд алеята зад шкафа
Блузката с пеперуди:

Скрит текст:

пак блузата:
Скрит текст:

блуза:
Скрит текст:

ризата:
Скрит текст:
, имам почти същия кожен клин и ги нося така, с широки дънки с навити крачоли също стои много хубаво.

# 299
  • БГ
Здравейте,
харесах си едни платформи на Refresh. Някой има ли опит с тази марка обувки? Доколкото видях май са испански.

Благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт