Нови придобивки в гардероба - 38

• 86 920
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
 Grinning Сакото и двете поли: http://www.bonprix.de/produkt/rock-schwarz-910691/.

# 511
  • Belgium
miss july, честита чанта, това е един от най-любимите ми модели  Heart Eyes

От мен:

пантаофки  Heart Eyes

пак

асиметрична обица

пак

пола

и една прелестна жълта рокля, но не и намирам снимка в нета  Laughing

# 512
  • Sofia
   Лу, обицата е страхотна! Heart Eyes Много харесвам подобни модели. Peace

# 513
   Лу, обицата е страхотна! Heart Eyes Много харесвам подобни модели. Peace
+1
Аз не пиша тук,чета ви от време на време,но след тази красота не можах да се сдържа  Crazy

# 514
  • Belgium
Мерси, момичета, обицата наистина е ефектна  Laughing

А как си отива с рокли с голи рамене  Heart Eyes

Коте, ти намери ли си ear cuff? Помня че питаше за него в някоя от предните теми.

# 515
  • Sofia
   Лу, не, но не съм и търсила, напоследък нещо ми бяга музата за купуване на аксесоари, но ще гледам да се поправя скоро. Wink Hug

# 516
Честно да ти кажа, аз Orsay не ги харесвам - рядко имат свестни модели, а като качество са под всякаква критика.

Имала съм точно 3 неща от там и се скапаха буквално на третото пране, а самите материи пускаха ужасно.

Така че не съжалявай твърде много. Успех в търсенето  Laughing

Като навлязоха в БГ, си купих много хубави неща на Orsay: и моделите бяха интересни, и материите бяха ок; имам поне 10-ина техни неща, които не са мръднали. За последно през миналата година си купих нелошо яке.

Обаче наистина забелязвам някакъв процес на западане: все по-често грозни модели, евтинеят, трудно може да се избере нещо. Същото го забелязвам, може би все пак в по-малка степен, и по отношение на Promod - изобщо, не знам какво се случва, но определено има разлика от преди години.

# 517
# 518

Като навлязоха в БГ, си купих много хубави неща на Orsay: и моделите бяха интересни, и материите бяха ок; имам поне 10-ина техни неща, които не са мръднали. За последно през миналата година си купих нелошо яке.

Обаче наистина забелязвам някакъв процес на западане: все по-често грозни модели, евтинеят, трудно може да се избере нещо. Същото го забелязвам, може би все пак в по-малка степен, и по отношение на Promod - изобщо, не знам какво се случва, но определено има разлика от преди години.
[/quote]

Същото се отнася и за Kenvelo  и Tally Weijl според мен. Когато се появиха в България имаше страхотни неща, а сега само боклуци

# 519
Да, за Kenvelo сякаш в най-драстична степен. Гледам си старите дънки, купени скоро след отварянето на магазина, все още изглеждат хубави като модел и качество, а после какви "евтинджоси" взеха да се появяват, нямам думи. И не е защото вече отдавна съм минала младежката възраст, към която те явно се прицелват - просто колекциите им от преди години бяха по-идейни, а материите - по-качествени.

# 520
  • Belgium
Аглая Епанчина май има нещо вярно за драстичното снижаване на качеството при Orsay.

Аз им обърнах изобщо внимание заради препоръките на моя приятелка, която от дълги години живее в Германия. Беше доволна от тях.

Първият топ, който си взех на Orsay имаше интересен модел и хубав цвят в нощно лилаво с бледо лилави блестящи частички. Но като се върнах от първото си излизане с него бях като героиня от Аватар, но не в синьо, а в лилаво  Sick Всички блестящи частици бяха или по сакото ми или по кожата ми и нямаха измиване не знам колко време.

Това с никоя друга марка не ми се е случвало, дори с най-евтините неща от H&M примерно.

Kenvelo, New Yorker и TW поне нямат претенции за качествени марки, а и са насочени към тинейджъри. Човек влиза там, знаейки че трябва да избира внимателно. Дори в Теранова, които е ясно, че са с ниско качество, след внимателно избиране съм намирала 1-2 чудни попадения. И никое не ми е оцветявало кожата.

# 521
  • Gotham City
Аз от Caliope съм имала подобен случай, въпреки, че и те не се бият в гърдите да са скъпарска марка. Купих си дънки,  40 лева, бяха целите блестящи, изглеждаше много готино, точно след едно обуване останаха 2 блестящи частички по тях.... След известн време влезнах пак в магазина, имаше още от същите и пишеше 50% намаление и бяха на 30 лева със задраскана цена от 60 лева  Mr. Green

# 522
  • Бургас/Пз
Лу, би ли споделила от къде са полата  и обицата  Heart Eyes. Може и на Лс

# 523
  • Belgium
ani_d обицата в от Zara, а полата от - Muse Shop  Laughing

# 524
Много е сладка полата и аз отдавна ги заглеждам тези поли. Имам два въпроса обаче: 1. Само със загащена тениска ли може да се носи? И за жена на 38 години, прилично изглеждаща /поне така се надявам / става ли?

Общи условия

Активация на акаунт