Нови придобивки в гардероба - 38

• 86 923
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
  • на последния етаж
Orsay има на Витошка и в Мол Сердика, ако си от София  Laughing
Благодаря! Ходих до магазина в Мол Сердика - нямаше подобни рокли... Жалко.  Confused

# 496
  • Belgium
Честно да ти кажа, аз Orsay не ги харесвам - рядко имат свестни модели, а като качество са под всякаква критика.

Имала съм точно 3 неща от там и се скапаха буквално на третото пране, а самите материи пускаха ужасно.

Така че не съжалявай твърде много. Успех в търсенето  Laughing

# 497
  • някъде под слънцето...
Изкушение в черно

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 08 авг 2014, 20:28 от sl

# 498
  • София
Честно да ти кажа, аз Orsay не ги харесвам - рядко имат свестни модели, а като качество са под всякаква критика.

Имала съм точно 3 неща от там и се скапаха буквално на третото пране, а самите материи пускаха ужасно.

Така че не съжалявай твърде много. Успех в търсенето  Laughing
Жалко, наистина! Wink
Каквото и да съм си взела от там е било топ качество! Дори тъмно синьото ми ленено сако с 3/4 ръкав пуснах в пералнята и е като ново в момента. Аз дрехи не жаля! Naughty Та щом и лена издържа на пералня и тъмно синьото си остана така наситено както си беше- за мен това е топ качество! Peace
Въпросната тъмно синя рокля с 3/4 ръкав и коланчето е вискоза и там, както и при роклите на Дика-имам забележки и мога да се съглася, че качеството на материята спрямо претенциозността на модела би могла да бъде в по-добро равновесие. Wink
Но това пък направи окото ми по-взискателно аз материи те и мога да се предпазя от купуване на поредното разочарование. Peace

# 499
Лена и без това се пере в пералня и не виждам какво чудно има в това  Mr. Green

# 500
  • Belgium
kopche, знам че си им фен, но аз повече шансове няма да им давам.  Laughing

И без това са скучни откъм модели, а да издирвам и специално читави бройки, не мерси.

Офис облекло пък не бих взела от там.

# 501
  • София
Лена и без това се пере в пералня и не виждам какво чудно има в това  Mr. Green

Чудното е, че говорим по горе за официално сако, което -по правило за да запази формата си, повечето хора не рискуват да пуснат в пералнята, а се доверяват на правилните грижи на химическото чистене. Wink Peace

# 502
Всичките си сака ги пера в пералня, даже с центрофуга. Това да не са мъжки костюми? Имам сака и по на 10-12 години, не са мръднали. А и лен и "официално" не се връзва много Peace

# 503
  • София-Младост
Изкушавам се да попитам как гладите сако след пускане в пералня, имам предвид такова с подплата  newsm78
За да не е спам два панталона в тъмно синьо и бежово:
http://st.mngbcn.com/rcs/pics/static/T8/fotos/S9/83312032_N1.jpg
http://st.mngbcn.com/rcs/pics/static/T8/fotos/S9/83312032_92.jpg

# 504
Кое те смущава за гладенето?

# 505
  • София-Младост
Кое те смущава за гладенето?
Ами не мисля, че ще се получи хубаво изгладено в раменете, ако има някакви чупки. Ръкавите...

# 506
и от мен един топ от разпродажба:

намален на 19.90 Евро, с ваучер от магазина (19 евро бонус), за 0.90 цента.

# 507
# 508
# 509
  • Пловдив
Но такъв цвят -

Общи условия

Активация на акаунт