Нови придобивки в гардероба - 38

• 86 855
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
  • на последния етаж
Сакото е обаче чудесно.
Кое е сакото?

# 616
  • София
Ето тази:

Скрит текст:

Тази също ми допада, но трябва да се мери, че може да стои като торба:

Скрит текст:

Иначе и аз ще мина утре, ама хич и няма да се напъвам. Има си e-bay  Laughing

2рата я има, аз я взех. Другата не съм забелязала,но е хубава много !  Simple Smile

# 617
Да втората я има, но дантелената според мен не. Тя не е и показана в сайта въобще. Peace
Като цяло колекцията е доста спортна и придава много обем, съответно според мен е предимно за доста слаби хора, защото на мен лично обем никакъв не ми трябва. Laughing
 "Младата Кейт Мос" си е вдъхновение и определено е в 10-ката.
Чревения, винил панталон от естествена кожа е страхотен! Heart Eyes Утре ще го пробвам. Бежовия обаче не го видях.
Това е сакото. Има и друго.
Скрит текст:

# 618
  • Belgium
malinkiii , а роклята по тялото ли стои или е свободен модела?

И каква материя е, изкуствена ли?  Laughing

# 619
  • София
malinkiii , а роклята по тялото ли стои или е свободен модела?

И каква материя е, изкуствена ли?  Laughing

Свободна е да .
Материята мога утре да погледна,защото сега не съм вкъщи.Не мога да определя точно каква е,а нямам навик да ги гледам на етикета  Embarassed
Лекичка е иначе (по-скоро е изкуствена)  Simple Smile

# 620
  • Belgium
Мерси, ще отида да я погледна на живо  Hug

# 621
Лу, има твоята рокля, но изглежда много зле наживо за моя вкус.
Другата е доста свободна.
Заредели са още неща и сериите са почти пълни, което много ме зарадва.
За съжаление пробвах червения, кожен панталон, знаех си че не трябва да го правя, стои ми чудесно и сега как да дам толкова пари за него, като ще го нося много рядко?! Седя и се чудя и пак седя и пак се чудя, а трябва да взема бързо решение.

# 622
  • Belgium
И аз си мисля, че няма да изглеждат особено добре на живо двете рокли, които съм набелязала.

Това си е направо традиция при H&M и почти са ме отказали да пазарувам при тях освен капсулните колекции с различни дизайнери  Laughing

Мерси за инфото, Дени, след малко отивам  Laughing

# 623
Лу, да не пропуснеш черния, разголен топ, с гол гръб и връзки. Heart Eyes Hug Аз го бях пропуснала, но е чудесен. До червения, кожен панталон се намира. А пък двете как вървят. Whistling

# 624
  • Belgium
Този ли?  Laughing

# 625
  • Sofia
   Това не е ли бельо? Mr. Green Laughing

# 626
Не този топ си е друг, черен, с изцяло гол гръб, без дантела и се закопчава долу на кръста с мъжко и женско копче, а ръцете минават в нещо като връзки и дефакто стои готино особено на голям бюст /така де, да има какво да се вижда при помръдвания/. Това е бельо и стои също много хубаво между другото. Прибрах едно.

# 627
  • Belgium
То хубаво е бельо, ама някои блогръки не го знаят  Mr. Green

Тогава трябва да е това, но ще го погледна де:

# 628
Не е и това, това е бюстието и е разкош на малък бюст и чуден корем. Другия е по дълъг, но подобен на гърба.
Бельото не се продава за бельо и това е факт, но това не го прави по-малко бельо. А сатенените гащи с дантела в войнишко зелено, които не стават и за долно на пижама, но са лице на колекцията и ги има и по витрини, и по блогове масово?! Е може ли да излезеш по сатенени гащи, пък били и те 100 лв. и правени за горни? Mr. Green
Ето го топа

# 629
  • Belgium
Ох дантелените гащи във войнишко зелено и аз ги гледах по блоговете и се скапах от смях  hahaha

Хем съм свикнала на всякакви модни експериметни, ама това ми дойде в повече  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт