Нови придобивки в гардероба - 38

• 86 848
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
  • Somewhere far away
напоследък H&M големи глупости пускат.  и много грозни дрехи! Аз лично нищо не мога да си харесам от тях  от много време насам.
а за тези гащи съм без коментар!  как може наистина да тръгнеш с това... не знам каква е тая мода да се ходи по бельо ?!

# 631
  • някъде под слънцето...
Идеята не в на Н&М.
Миналогодишната есенно зимна колекция на Zara маркира тази тенденция.Не успя да я наложи като масова, но определено не беше рядко срещана..
Дори по същото време Етам извадиха копринени нощници с разкошна дантела, подобни  на  моделите  на Zara.Видях дами облечени с тях на новогодишни партита, не се приемаха негативно.

# 632
  • Somewhere far away
да де на мен ми е ясно че идеята не е на H&M- просто е глупаво  за мен и ми е странна тази мода. не ми харесва.  Има дантела и дантела... с голяма разлика е. едно е да носиш бельо, друго е да имаш дантела по роклята например.  да тръгнеш с тези гащи  зелените е направо смешно. аз лично бих се смяла !  #Crazy Joy Joy

# 633
  • Belgium
О, тенденцията с дантелените рокли тип бельо не е нито на Zara, нито на H&M.

Те както винаги копират луксозните модни марки. Но наистина този тип дрехи изискват перфектно изпълнение, примено варианта на Луи Вюитон е разкошен. Някои от напъните на масовите марки обаче не стават за нищо.

# 634
  • Варна
Моля, дайте да ги видя тези войнишки гащи върху блогърски дупета. Много интересно ми стана.

# 635
Освен това за дантелена рокля-нощница трябва тяло-тялооо и много малко килограми, а и кръшност. Като ги видя на партита с бутчетата и сатена, падам от смях.

# 636
  • някъде под слънцето...

densi права си, но има дами, на които стоят разкошно.
Лу, то е ясно, че Zara  копират, но миналата зима те извадиха тенденцията по улиците,  ресторантите и баровете на Мадрид.До тогава не беше толкова разпространена.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2014, 15:23 от sl

# 637
  • някъде под слънцето...

Черната дантела, която се подава под блузата принадлежи на копринената нощници на Етам, която споменах

# 638
  • някъде под слънцето...

Тук е в сиво.
тел не ме оставя да копирам повече от веднъж на пост, за това ги пуснах в различни.

# 639
  • Belgium
Освен това за дантелена рокля-нощница трябва тяло-тялооо и много малко килограми, а и кръшност. Като ги видя на партита с бутчетата и сатена, падам от смях.

Абсолютно, ама милите искат да са модерни  Laughing

sl, на мен например ми става адски досадно като всеки втори е с модел, копиран от Zara или H&M. А и те копират прекалено буквално. За това и се отказах от тази рокля на Zara и я замених с модел, който не се среща под път и над път.

Моля, дайте да ги видя тези войнишки гащи върху блогърски дупета. Много интересно ми стана.

Заповядай:

Скрит текст:

# 640
  • Варна
Ах, на мен взе, че ми хареса Simple Smile  - на снимка, на живо, ако видя не знам. Както и с роклите, тук във Варна нито веднъж не съм виждала да разхождат такава рокля.

# 641
  • някъде под слънцето...
Лу не се и съмнявам, че и ти стои разкошно Heart Eyes
Но уникалността не е приоритет на по голямата част от испанските.Дори настоящата  кралица понякога е снимана в дрехи на Манго

# 642
  • Belgium
missNoir, не се учудвам, че не виждаш много девойки с този тип рокля, тук в БГ по-трудно се налага тази тенденция. sl все пак говори за Испания, там момичетата са по-смели.  Laughing

Дори и в София, ако излезеш с подобна рокля, те гледат странно  Laughing

sl, на мен много ми хареса снимката с черния клин и нощницата на Etam  Heart Eyes

Аз имам точно такава, но синя. Ще видя дали ще посмея да я пробвам в съчетание като от твоята снимка.

# 643
  • някъде под слънцето...

Бейби  дол на интимисими

# 644

Бели  дол на интимисими

това сега нощница или рокля е? Rolling Eyes  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт