Нови придобивки в гардероба - 38

• 87 036
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря на Денси, която ми спомена за Юнона, точно там открих полата, която търсих  Hug

Отново ще помоля за помощ, нямам време да обикалям, а от обикалянето не открих това, което търсих - блуза черна с голи рамене/с прозрачна горна част?

# 346
Благодаря на Денси, която ми спомена за Юнона, точно там открих полата, която търсих  Hug

Отново ще помоля за помощ, нямам време да обикалям, а от обикалянето не открих това, което търсих - блуза черна с голи рамене/с прозрачна горна част?
О много се радвам, че си открила своя номер и ти е харесала. полата е много хубава. Heart Eyes Hug

# 347
  • Belgium
Самсара, дай примерна картинка, защото описанието е малко общо.
Иначе веднага мога да препоръчам, но онлайн.

# 348
Самсара, дай примерна картинка, защото описанието е малко общо.
Иначе веднага мога да препоръчам, но онлайн.

Секси блузка, Лу Simple Smile

Нещо подобно
Скрит текст:

Денси   bouquet

# 349
  • Belgium
За съжаление мога да помогна само с онлайн предложения.

Може някое от другите момичета да се включи с реален магазин.

# 350
За съжаление мога да помогна само с онлайн предложения.
Може някое от другите момичета да се включи с реален магазин.

Аз пообиколих доста магазини и точно този тип блуза никъде не успях да открия.

Ще съм ти благодарна и за онлайн предложение  Hug

# 351
  • София
Чехли -
Скрит текст:

# 352
# 353
Лу, страхотна си, благодаря  Hug

В две от блузите се влюбих, сега да видим как са нещата с доставката до Норге. А единия от сайтовете е съвсем възможно да ме разори - уникални неща видях, все по моя вкус  Sunglasses
Каква огромна разлика има, когато човек има опит в онлайн пазаруването и такъв лаик като мен, търсих в google за онлайн поръчка, но резултатите ми бяха съвсем различни от тези на Лу Simple Smile

Извинявам се, ако съм разводнила темата   bouquet

# 354
Рокля
Скрит текст:
Peace страхотна  Heart Eyes
мога ли да попитам от къде е   bouquet

# 355
  • Belgium
Самсара, как ще разводняваш темата като ще имаш нови продобивки в гардероба  Wink

Ако се сдобиеш с някоя блузка, похвали се тук.

Обаче аз не се сетих, че не си в БГ и гледах сайтовете, които ти предлагам да имат доставка до тук. Не знам как стои въпросът с доставката до твоята страна  Thinking

# 356
Момичета Hug, искам да ви попитам дали сте срещали в  похожденията си по магазините в София  подобна рокля http://silvertouch.snimka.bg/other/style.778710.33669256, но с дължина около коляното?

Виждам вече няколко дами с такава, в жълто или в цвят сьомга, и съм убедена, че  може да се открие в магазин тук, но от седмица удрям на камък, търсенето ми в нет-а също..

Търся точно подобно нещо за предстоящо събитие и ще ви бъда много благодарна, ако видите нещо подобно и дадете знак Heart Eyes

# 357
Рокля
Скрит текст:
Peace страхотна  Heart Eyes
мога ли да попитам от къде е   bouquet

Страхотна рокля.

Присъединявам се с въпроса от къде е?

# 358
  • Belgium
Не съм Serpentine, но роклята е LC Waikiki  Peace

# 359
Лу,   bouquet