Нови придобивки в гардероба - 38

• 86 898
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
  • Belgium
Може и с потник и с риза, но трябва да са вътре в полата, защото иначе се нарушават пропорциите на обемите и не стои добре.

Относно възрастта - една любима съфорумка има почти същата пола и е на споменатата възраст, а и стои повече от чудесно. Но си зависи от фигурата и излъчването, както и дали ти самата ще се чувстваш удобно в тази дреха  Laughing Ако човек не се чувства удобно в някоя дреха, винаги си личи.

# 526

Извинявам се за въпроса, ако не е на място. Докато бях в Италия си пазарувах направо от магазина на Бонприкс, сега виждам че сайта го има и на немски и на други езици. Може ли да ми кажете колко горе долу излиза доставката до България Simple Smile Благодаря за отговора предварително.

# 527
miss july, честита чанта, това е един от най-любимите ми модели  Heart Eyes

От мен:

пантаофки  Heart Eyes

пак

асиметрична обица

пак

пола

и една прелестна жълта рокля, но не и намирам снимка в нета  Laughing

Лу, би ли споделила откъде са пантофките?

# 528
  • Бургас
Simple SmileНямам представа, използвам само снимката.Подаръци са ми и мисля, че са купувани от немския ибей.

# 529
Лу   bouquet! Ще взема да пробвам.

# 530
  • София-Младост

Извинявам се за въпроса, ако не е на място. Докато бях в Италия си пазарувах направо от магазина на Бонприкс, сега виждам че сайта го има и на немски и на други езици. Може ли да ми кажете колко горе долу излиза доставката до България Simple Smile Благодаря за отговора предварително.
Не доставят до България. Предполагам може да се ползва превозвач, доставката е 5.99 евро.

# 531
  • Belgium

Моите конкретно са от Totally Erected - бяха последен чифт на 50% намаление.

Но моделът изскача от време на време и в e-bay  Peace

# 532
Благодаря за отговора Simple Smile Лу пантовките са страхотни, може и аз да се поразровя в ибей, но по скоро за друг цвят ако има. Иначе съм луда на тема Мики маус. И сега съм решила да си ушия една рокля, тъй като мисля 4е няма да я намеря по магазините.  . Ако някои е виждал нещо такова, ще се радвам да сподели къде Simple Smile

# 533
  • Belgium
Има ги и в черно, но на мен червеното ми харесва много повече - това си е цвета на Мини  Heart Eyes

# 534
Страхотни са, само че черното повече ми харесва, червено почти нямам на какво да нося Sad

# 535
  • София
Леле и тази тема съвсем я изтървах  ooooh! Tired
Ето няколко от последните ми неща...

Обувки - на живо цвета е разкошен коралов неон  Heart Eyes
Още едни

Къси панталони  Heart Eyes

Бански
Още един  Heart Eyes

Чантичка
Още една

# 536
  • Belgium
Страхотни са, само че черното повече ми харесва, червено почти нямам на какво да нося Sad

Можеш да го носиш като акцент на монохоромни тоалети - на бяло, на черно.

Или като част от класическата комбинация бяло, тъмносиньо и червено  Laughing

О, Ноарче, имаме еднакви обувки  Hug

# 537

Моите конкретно са от Totally Erected - бяха последен чифт на 50% намаление.

Но моделът изскача от време на време и в e-bay  Peace

Благодаря!   bouquet
А отговарят ли си номерата?

# 538
  • София-Младост

снимката е от интернет

# 539
  • Belgium
valia77, мисля че са една идея умалени.

Аз обикновено нося 36 или 37 номер в зависимост от марката.

Пантофките са ми 36ти номер и ми стават точно. А имам и още едни от същата серия, но с Малкия Принц - те пък са 35-ти номер.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт