Нови придобивки в гардероба - 38

• 86 892
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
Рокличка
Скрит текст:
Прекрасна! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Страшно харесвам този модел! От къде?
И аз, и аз....

Страхотна е!

От къде е?

# 601
  • Пловдив
Мерси Hug

Спечелих я на търг в ebay.co.uk ,но видях,че и други потребители също я предлагат,отново новичка и с етикет.Марката й иначе е Miss selfridge.

# 602
  • София
От мен:

дънки  Flutter
топ, но моят е в бяло

# 603
  • ...край Дунава
Сисче, добре завърнала се, време беше  kiss

Мхм, мхм   remybussi

Пак си овършала ти  Whistling

Аз едни понита да покажа Simple Smile

# 604
  • в 1001-та нощ
...

Аленка
, полата панталон е от Oysho, и маратонките са техни. Адски любими са ми за спорт, дори повече от Nike, а имам и доста техни неща. Много е удобна и ефектна поличката, щом фитнес инструктора ми я забеляза, който е виждал 2 и 200, смятай  Laughing
Знам че мислиш да ходиш до Мол Парадайс, там има огромен магазин на Oysho, можеш да погледнеш.

О, много благодаря, ще разгледам непременно Simple Smile  Ще се опитам да го намеря в сайта - да видя на кое ниво е  Blush

Тъкмо днес ходих до Декатлон и си харесах яке, но с мъж овен в магазин ... трябва да си влака стрела, 1000 пъти съжалих, че му казах и че реши да дойде, почти нищо не видях, пак ще ходя, но якето е факт Simple Smile Непромокаемо, дишащо, леко вталено (женствено до колкото е възможно за яке, все пак Simple Smile  ) и пази то вятър, неутрален цвят  Blush

# 605
  • Пловдив

# 606
# 607
  • ...край Дунава

Предполагах, че ще ги забележиш, нали сме фенки на космаци  Crazy

Topshop са от Ebay Heart Eyes

# 608
Благодаря  bouquet
Ще прегледам. Отговаря ли си номерацията?
Ти ли ми отмъкна косматата  чанта Laughing

# 609
Здравейте Simple Smile
Някъде предлагат ли се тениски на марката Superdry? newsm78

# 610
# 611
Днес не получиха зелените крокодилски ботуши в новата дизайнерска колекция на H&M иииии страшно ме нервираха, а и доста други хора. Дано дойдат все пак, въпреки че не възлагам надежди. Ще трябва да ги дебна в нета, което не обичам.

Взех си засега стюардеската шапка и пуловер.
Скрит текст:

# 612
  • Belgium
Ей, Дени, точно си мислех, че днес ако успея да скоча до H&M за новата колекция, сигурно ще се засечем  Hug

Но нямах време и оставям за друг ден. Разкажи нещо друго интересно имаше ли? Роклята комбенизон внесли ли са я?

# 613
О Лу, не оставяй за друг ден, нещата доста се поохарчиха. Коя рокля имаш предвид? Аз харесах тази с мънистата, но все още и се чудя предвид супер трудната подръжка и супер краткия и живот, поради ексцентричността и. Чехлите на ток са супер удобни, но ми стояха грубо и не ги взех. Чантата и черните ботуши са кофти, потниците и тениски също за моя вкус. Сакото е обаче чудесно. Имах малко време, но успях да взема това, което исках. От пуловера остана на Витошка един размер М, но те са много уголемени. Якето-бомбър е моето разочарование, защото колегата ме погледна и каза "приличаш на кубче, квадратна си"! Разбира се беше прав и го съблекох веднага.
Утре ще отида за дантеленото боди.
Скрит текст:

# 614
  • Belgium
Ето тази:

Скрит текст:

Тази също ми допада, но трябва да се мери, че може да стои като торба:

Скрит текст:

Иначе и аз ще мина утре, ама хич и няма да се напъвам. Има си e-bay  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт