Нови придобивки в гардероба - 38

• 86 815
  • 723
  •   1
Отговори
# 675
офф топик:
Скрит текст:
защо не стъпвате вече в Пулс?
Мен се опитваха да ме зарибят, но не успяха и се чудех дали не съм сбъркала. Не че е късно вече де Simple Smile

# 676
  • Belgium
Шанс,

Скрит текст:
виж в темата за Пулс съм писала подробно моите преживелици там  Laughing А и другите момичета не бяха с много ласкави отзиви.

# 677
  • Пловдив
Дънки

Скрит текст:

Пола

Скрит текст:

# 678
  • Пловдив
Момичета, помагайте. Търся обувки, ниски, с бяла подметка (тип кец, но не съвсем  Laughing) отпред не са много остри, но не са и тъпи (съвсем леко издължени са) и са с метална пластина отгоре на бомбето. Виждам ги за втори път на краката на момичета и много искам да си намеря и аз. За съжаление не открих снимка в нета, но се надявам на вас  Wink
Дано някой ме разбере, че то стана... Embarassed

P.S. Добре, вече видях че оригинала е на MIU MIU.
Явно са пуснали подобни някъде, ако някой е виждал ще се радвам да сподели. Благодаря ви   bouquet

Последна редакция: чт, 11 сеп 2014, 02:19 от Vanenceto

# 679
  • Sofia
   Като модел нещо подобно ли са? newsm78

# 680
  • Sofia
   Точно влизах да допълня, че вероятно са тези, а ти вече си си редактирала поста. Права ли съм? Laughing

# 681
  • Пловдив
Black Cat 13 , ето подобна снимка:
http://viewsofia.com/upload/article_big/image_big_23375.jpg

На момичето, което видях днес не бяха толкова остри, по-заоблени някак и бяха черни.

# 682
  • Sofia
   За София веднага се сещам за един магазин, който предлага изобилие от реплики и съм сигурна, че биха имали и този модел, обаче виждам, че си от Пловдив. Thinking Друг вариант е онлайн, чрез AliExpress. Peace Нека и пловдивчанки помогнат с насоки за физически магазин.

# 683
  • Пловдив
Благодаря ти, Black Cat 13   bouquet
Боже, изгубих се в този сайт на Али  Laughing
Коректни ли са? За колко време доставят?

# 684
  • Sofia
   Страшно популярен сайт е – от къде си мислиш, че нашите търговци купуват китайските ментета? Wink Просто трябва да проучиш как става пазаруването, има цяла тема във форума, посветена на сайта: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=798689.0;topicrefid=19. Успех! Peace

# 685
  • Belgium
Vanenceto , внимавай с Aliexpress, както е казала Котето са китайци, а това значи, че никога нямаш гаранция какво ще дойде. Може да изглежда изключително зле.

По-скоро разгледай за реплики на живо, защото от реплика до реплика има огромна разлика  Peace

# 686
  • Пловдив
Благодаря, Лу помислих си го същото и аз.
Аз смятам, че обувките които видях (на 2 пъти) просто са ги пуснали в някой магазин. Затова случайно, ако някой види някъде нещо подобно, моля да свирка   bouquet

# 687
  • Sofia
Аз смятам, че обувките които видях (на 2 пъти) просто са ги пуснали в някой магазин. Затова случайно, ако някой види някъде нещо подобно, моля да свирка  bouquet

Или, ако следващ път видиш мацка с такива кецове на живо, тичаш при нея и я питаш от къде ги е взела. Laughing Гледат леко стреснато в началото, но и се ласкаят, вижда се. Mr. Green

# 688
  • Пловдив
Аз смятам, че обувките които видях (на 2 пъти) просто са ги пуснали в някой магазин. Затова случайно, ако някой види някъде нещо подобно, моля да свирка  bouquet

Или, ако следващ път видиш мацка с такива кецове на живо, тичаш при нея и я питаш от къде ги е взела. Laughing Гледат леко стреснато в началото, но и се ласкаят, вижда се. Mr. Green

Да, мен са ме спирали да ме питат. Приятно си е Blush Laughing
Следващия път, срам не срам ще попитам  Grinning

# 689
  • София
Обувки

Скрит текст:

Рокля

Скрит текст:

Жилетка

Скрит текст:

Медальон

Скрит текст: