Красотата на земята сме събрали в цветята! Лято-Тема 67

• 43 491
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
  • ГОре на черешата...
Да, фуксии са Peace. Изма, прекрасни са твоите. оМята едната трябва да е снежно бяла - Аннабел, всяка сутрин ги наглеждам.

Митко, на това зъмбак ли казвате Rolling Eyes? Ние - крем. В двора на бабата на ММ е пълно - мирише от съседната улица.

# 106
Здравейте и от мен,отскоро се занимавам с градинарство и по-точно с цветя.Харесвам много Клематиса,но този ,който имам не се хваща по арка и когато леко задуха или се начупва или пада по земята.Виждала съм други,които сами си се захващат и ако не е прекалено нагло,бих искала да помоля някоя мама да ми прати резник или коренче от тия сортове които се захващат  Simple Smile

# 107
  • Пловдив
Момичета, с тези фуксии и мушкати/сакъзчета ми докарвате сърцетуп направо. При мен не искат за цъфтят още.
А Мацето така както вика "то няма много за показване при мен" така изведнъж- бум! -цветни красоти  Shocked

Сега аз да покажа малко. Например теменужената ми градинка и лилиумната ми градинка. Отблизо розовия и червения лилиум, който наистина е толкова лъскав  Laughing
Малко теменужени красоти отблизо.
 За финал една кала Пикасо.

Приятна вечер!

# 108
  • на североизток от Рая
 Танче, ако си наблизо, бих ти стиснала ръката за тези теменужки, които отглеждаш. Мечта са ми!  Heart Eyes
 А и всичко останало е прекрасно.

Момичета,  и вашите красоти радват очите ми, просто не пиша, за да не спамя напразно.

# 109
  • Бургас
Таня,споко и при мен тепърва напъпват,имат една цъфтяща фуксия само и то защото си я купих на пъпки Laughing и мушкатата същата работа, и сакъзите.Лилиум един само за сега.За калата без коментар,дето се вика едвам са наболи Confused Ама ще чакаме.
Ro$aRio,клематиса до колкото знам се прихваща само с отводи,това упражнение си иска играчка.Иначе масово се предлагат особено пролет.Баумакс беше пълен с най-различни сортове.
Аз имам от там два и си отговориха на етикета.Не знам твоя защо не се захваща,вероятно трябва да го прикрепиш с нещо за да си тръгне където трябва.

# 110
Таня-страхотни са,ама наистина блести лилиума. Heart Eyes Laughing
Хайде да ви покажа моите фуксии-искат торене и много вода. Mr. Green

семенца от Денима. Wink
И да се похваля-ще си имам три различни цветове бегонии.
Скрит текст:

Имам нов цвят далии.

Скрит текст:
В целия си блясък.

И ако може някой да ми обясни защо толкова рано цъфнаха хризантемите? newsm78
Скрит текст:

И не мога дa не ви покажа тези красоти и приключвам.

# 111
  • SHOOT ME 10 $
 mari_eta Да права си.Това е крем.
Подбрани растения, цветя, продукти Бял крем, зъмбак, крин (Lilium candidum)
Бял крем, зъмбак, крин (Lilium candidum)

Тук му казват Зъмбак

# 112
Здравейте, цветари! Само гледам и ви чета, ама е време да ви покажа моите цветенца:

https://www.facebook.com/Ge4i1970/media_set?set=a.10202103690301 … 305181&type=3

Надявам се да ви харесат.

Много красоти виждам в тази темичка, но теменужките на t_tabakova са ми фаворит! Много ги харесвам, но все не мога да си вкореня.

# 113
  • Русе
Осем страници красоти разгледах,поздравления за всички!То теменужки,то лилиуми , фуксии, мушката ... голям разкош!Напълнихте ми очите!  bouquet
Дълъг запис и от мен  Hug  Фуксиите се разцъфнаха

Едно-две сакъзчета,другите още не цъфтят

# 114
  • Пловдив
препоръчайте нещо като катерлива роза,многогодишно,но без бодли:)

клематис, лоницера, глициния
ако е само за листа  Mr. Green десертно грозде, киви има вид боровинка, който ставал 3 м (само съм чела за него, не съм го виждала на живо), къпина без бодли...
записах си:),сега ще чета кое е добро за случая. Имам увит бръшлян на два пръта от асмата,но искам да го махна и на негово място да направя арка от цветно вълшебство:),единият ми избор със сигурност е жасмин офиц. ,но другото... Имам и два клематиса от близо 3-4 години, доста слабо се развиват, високи са може би иколо 50 см и почти не цъфтят-тази година с по два-три едри цвята.Но са в една дупка с дивата лоза,която имам съмнения,че ги задушава
зА красивите снимки пропуснах да напиша възхитата си,ама то е ясно:)Simple Smile

# 115
  • Пловдив
проба,проба, едно,две
ето за това питах какво е
http://imageshack.com/a/img844/5512/m9zm.jpg

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 00:41 от BARBOLINA

# 116
Момичета, невероятни цветя сте показали! Hug И на Мидко зъмбакът е много хубав! Grinning
Толкова е красиво в темата!

проба,проба, едно,две
ето за това питах какво е
http://imageshack.com/a/img844/5512/m9zm.jpg

Това ми прилича на божур newsm78

# 117
  • SHOOT ME 10 $
Добро утро с днешна дата момичета! Hug
Ето ви днешната порция светлина и аромат.

А ето ,как изглеждат заедно по местата си в моето офисче
поглед от вътре на вън

# 118
  • Велико Търново
Здравейте Simple Smile

Нали ви бях питала за едно стръкче китайска роза, което беше изкарало пъпки, а още коренчета нямаше като хората. Реших още седмица да го оставя... Да ама прибирам се вкъщи на същия ден и какво да видя - майка я набучила в една кофа... Доядя ме, ама нищо не казах. На работа в едно безпризорно, полубуренясало каменно сандъче бях хвърлила излишни семенца от калифорнийски мак. Поникнаха си и добре растяха. Вчера идвам на работа и както винаги отивам да ги нагледам - чистачката проявила самоинициатива и прекопала сандъчето, нищичко не оцеляло. Въобще голям късмет напоследък  Laughing

Остана ми вкъщи едно малко сандъче на терасата, дайте идея какво да бодна в него и да ми цъфти лятото.

mari_eta, много обичам такива мушката като твоите, по много да бъдат. И вкъщи имаме, но нямат чак толкова цвят. Ти от Търново ли си, видях, че за Янтра си писала, затова се сетих да те питам?

# 119
  • ГОре на черешата...
Надежда, съседката съм ти - от Горна.

Общи условия

Активация на акаунт