Красотата на земята сме събрали в цветята! Лято-Тема 67

• 43 618
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
  • Fort Worth, TX
Мидко, чуден е.Моите петунии така ги ошмули бурята онази вечер.

# 241
  • Бургас
Всички цъфнали цветя са прекрасни,всяко си има своя чар и красота.Аз не бих могла да определя кое ми харесва повече,радвам се еднакво на всички.
Ето още малко лилиуми

Кларкия от вълшебни семенца  Wink Маце  Hug

И латинки от от Писето Heart Eyes

За сега това,лек ден!!!

# 242
  • Пловдив
Айде, честит ви нов форум- пак! Моля, забележете култовия бутон "харесва ми" под всеки пост и нека "лайкването" да започне сега!  Mr. Green
По темата- вие си знаете, много красота, много нещо. Аз също скоро ще ви засипя със снимков материал, стига да ми  остане време.

# 243
  • Бургас
леле ,даже се пробвах

# 244
Не ми харесва новия изглед. Crossing Arms
Ама за да издразня-имам бяла кларкия от същите семенца. smile3534 Wink

и  в тон бяло
Скрит текст:

новата роза,ама нещо не се получи снимката

зокуми-вече 3 разцветки
Скрит текст:

Първата ми  теменужка то Таня. Heart Eyes

И да ви пожелая приятна вечер! Hug  bouquet

# 245
  • В полите на Пирин планина
Пак сте показали невероятни красоти!
Мариетка, страхотни цветя поздравления!
За сега ще ви покажа само новата ми придобивка  Wink

# 246
  • ГОре на черешата...
Ах, че цвят, поздравления Peace!
Всички показани цветя са разкошни, тези лилиуми направо омагьосват Crazy.
Ще кача и аз нови снимки по-късно, но сега да благодаря за снимката на моята кралица, която е заглавка на темата  bouquet.

# 247
Здравейте.
 Много красоти видях.
Лилиумите са прекрасни. Браво и за срещите. Искам и аз ама няма как.
Така да не досаждам и да се извинявам пускам събрани в колаж основните ми цветя и ви напускам. С тази визия на форума и малкото време което имам няма да пиша. Ако евентуално залипсвам на някого знаете къде да ме намерите.  Hug
Фрезията започна да цъфти.

Лилиумите. Тук съм снимала още неотворен червения. Имам още 5 да цъфнат, но ще са по нататък.

Кралско мушкато, обикновенно и сакъсчета събрани заедно.

Имам още две обикновенни мушката които не са цъфнали и три кралски. Едното кралското ми е от Матце, а другите бяха пред умиране когато ги купих. Вече са с пъпки и съживени.  Heart Eyes
Латинки и детелина.

Лек ден.

# 248
  • DE
Привет!
Няколко дни не съм отваряла този смешен сайт.
Егаси форумЪ!

Имам малко актуални цветове от
Немесия

Флокс

Бегония

Денима беше така добра и след многомесечно мрънкане, получих семена от нейните кичести кученца.
Отгледани с много любов и внимание Mr. Green
Та сега си имам и аз

Калифорнийски мак(eschscholzia californica)

Лятна хризантема

# 249
Малко снимки и от мен:

Вие сте показали много красиви цветя!
Аз да се оплача-от тези дъждове,някои рози не приличат на нищо. Пъпките падат или увяхват преди да са се разтворили.А така хубаво тръгнаха... Confused

# 250
Здравейте, извинявам се но съм голям лаик в отглеждането на цветя.   Blush Имам една драцена, която стана много висока и само на върха има листа. Скоро я пресадих във висока саксия, но пак не ми харесва. Има ли шанс да я отрежа и да пусне корен наново и ако да, как да го направя?  Crazy
Прилагам снимка
Скрит текст:

# 251
  • София
Здравейте!
Много красота видях и се насладих  тук! Любувам се на вашите красоти, нямам време за снимки. То аз докато намеря време да снимам, моите цветенцата прецъфтяха. Simple Smile
Хубава вечер на всички!

# 252
  • на североизток от Рая
Скрит текст:
Здравейте, извинявам се но съм голям лаик в отглеждането на цветя.   Blush Имам една драцена, която стана много висока и само на върха има листа. Скоро я пресадих във висока саксия, но пак не ми харесва. Има ли шанс да я отрежа и да пусне корен наново и ако да, как да го направя?  Crazy
Прилагам снимка
Скрит текст:

Отрежи я и остави около педя стъбло. То да стои в саксията, от него ще избият нови растения. А отрязаната част я поскъси и потопи във вода. Като пусне корени, засаждаш. Някои момичета засаждат направо в почва, не изчакват да пусне корени отрезът, но аз винаги слагам във вода, за да съм по-сигурна, че ще се хване.

Много хубави снимки видях, очите ми се напълниха. Имам и аз качени. Сега или по-късно ще покажа.  Hug

# 253
  • на североизток от Рая
 Да взема да покажа моята гордост и тръпка - първата цъфнала теменужка. Едно цветче, но за мен е достатъчно. Тази теменужка не е от листо, от Варна си я бях купила, преоценена беше. Искаше да умирГа, но не й позволих.  Grinning

Heart Eyes

С това тясно поле май няма възможност да слагам по две снимки една до друга.  Thinking

# 254
  • Пловдив
Ау, Нели, ама тя е прекрасна!
Разбирам, че  е трудно да се свикне с новия вид на форума, истината е, че въпреки новите неща и на мен много не ми допада, ама чак пък да напускаме темата -Хекси, не така!  Hug
pisenxeto, аз пък скоро ще покажа сакъзчето което цъфна от теб.
Всички пак са показали голяма красота, но то вече може и да не го пиша това- дадох ви по едно харесване!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт