Красотата на земята сме събрали в цветята! Лято-Тема 67

• 43 619
  • 725
  •   1
Отговори
# 255
  • Fort Worth, TX
Нези, моите адмирации.Аз мислех, че живееш в къща.Много си креативна.Страхотно място си направила.Браво.Браво и пак браво.Впечатлена съм  bouquet.Моите цветя също ги няма тази година.Тоя дъжд всеки ден им разказва играта.

# 256
Креми,много ти благодаря! Simple Smile

# 257
Здравейте Simple Smile
Тази година за първи път ми се получава отглеждането на цветя и се записвам да си ги покажа Simple Smile
Страхотни градини имате  newsm20
Аз имам само 2 сандъчета и няколко саксии, но балконът ми е едва 3 кв.м., та е достатъчно като за начало.
Имам петунии, градински теменужки, димитровче, винка и икейска лавандула, а и 2 саксии с ягоди
Скрит текст:
Преди да тръгнат петуниите:
и след това  Crazy

Димитровчето го хвана брашнеста мана, загина и тъкмо реших да го хвърлям, видях, че отдолу са тръгнали здрави листа. Изрязах всичко, без тях и за няколко седмици пак израстна, чакам вече и цвят (евентуално)
Сега гледам, че петуниите се опитват да се разболеят от същото, поръчах някакъв препарат, да видим дали ще успея да ги спася Praynig

# 258
  • Пловдив
Пак много красота има в темата! Поздравления за всички!
Сега първа порция снимки от мен. Първото ми цъфнало сакъзче, което имам от pisenxeto

И сега малко теменужки -поглед отблизо.
Rob's Ruff Stuff

Стрелец Элит

Ruffles Skies II

Главный Калибр

Sunkissed Rose. Да, наистина има жълто  Laughing

Emergency

Подводный Бал. Реално е лилав. Не цъфна както трябва-розовите чертички липсват, но има време да се поправи.

И за финал "цветето" на Непослушко, още веднъж с благодарности към devi4ca

Другите цветя- другия път!  Laughing

# 259
  • на североизток от Рая
 Красота до красота!  Hug

Танче, направо те харесах с бутон даже.  Grinning Замая ми се главата от тези теменужки.

barbaletka, поздравления за вкуса, много естетика има във всичко. Имаш мерак, ще имаш още повече цветя, нищо че сега са само толкова.

# 260
neli mar4, благодаря!

t_tabakova, много симпатично животинче  Heart Eyes

# 261
  • на североизток от Рая
 Не знам има ли някой тук, но аз реших да си покажа цъфналата бегония.

Heart Eyes

Доби, ей го неизвестното цвете, цъфна:

И букет:

Имам и поляна от латинки, ще покажа и нея друг път.

Хубав следобед!  Hug

# 262
Нели,много красив цвят! Heart Eyes Харесвам бегонии,но не ми се получава да ги гледам,не знам защо... Confused
Танче-разкош!  Heart Eyes

# 263
  • София
nezito и аз много харесвам бегониите, но не се разбирам с тях! Ама никак! Само 2 вида виреят при мен без проблеми. Но аз тъпо и упорито купувам бегонии, като ги уморя - отново купувам. И така ще бъде докато се науча да ги гледам.

# 264
  • Пловдив
Зимата повече си приказвахме в темата, а и имаше по-малко снимки. Сега може да си приказваме по-малко, но има повече снимки. Втора порция от мен. Лилиумите вече прецъфтяха, но ги показвам

Малко сукуленти

Здравец

Детелиненото кътче

и от стайните малко

От мен толкова, че вече прекалих  Embarassed

# 265
  • ГОре на черешата...
Не, не, не! Нито една снимка на цвете не е прекалена! Всяко едно цвете е очарователно, съвършено, прекрасно! Нели, разкошна бегония, малката ми сладка племеница ми подари една кауфландска за годишнината ни, много нежни цветчета, но са много по-дребнички, твоята е прекрасна Peace!
Танче, чудни лилиуми, този тъмният ме грабна. И моят на село е цъфнал, даже ММ снощи го донесе на букет и тази сутрин замина за детската градина, розовият с точките като твоя първия. Снимах го, и мушкатата наснимах, че са полудели, но силици нямам да кача снимките Tired...да се похваля, че най-сетне хоята ми цъфна Party!

# 266
  • на североизток от Рая
 Догодина трябва да имам лилиуми задължително. Тази година купих за майка, но бях ви споделила, че като решила да ги засажда, видяла, че са меки. Въпреки това ги забучила, но няма и помен от тях, не стават. Аз ходих после в магазина да купя отново, но всички налични бяха такива меки и гнили. Но то беше и късно вече, бяха изчерпани като количество, обаче продавачката дори не си направи устата да ги продава по-евтино, или да ги преоцени. А в единия магазин продава шефката. Нищо, здраве да е, ще им се любувам от вашите снимки.

Аз имам още две бегонии, които очаквам да ме зарадват с цвят. На едната пъпката вече се вижда, но третата се стиска още. Ще ги покажа само да цъфнат.

Танче
, добре че показа цъфнали кактуси, че днес гледах моите, но те нали нямат пъпки и се чудех кой как ли цъфти. Щях да показвам снимка на нецъфнали, а ти да кажеш кой как цъфти. Така сега с твоите снимки това мое задължение да ви ги показвам бодливковците си отпада.  Laughing

Благодаря ви за сърчицата, желая на всички хубава вечер!  Hug

# 267
  • ГОре на черешата...
Какви сърчица, нещо не съм в час Rolling Eyes...

# 268
  • Пловдив
Мариетка, под всяко мнение вече има бутон "харесва ми". Когато някой е харесал твое мнение виждаш това като малко сърце с цифра след него, значеща броя на харесванията горе в дясно на поста ти. Давам ти пример като ти харесвам горното мнение  Mr. Green

# 269
  • на североизток от Рая
Какви сърчица, нещо не съм в час Rolling Eyes...

Ами като харесаш някой пост, цъкваш на `харесва ми` отдолу, под поста е. И отгоре, до поста на потребителя се появява 1,2, в зависимост от харесванията. И понеже има сърчице, го нарекох така.

Така било във фейса, аз нямам фейс, ама бързо стоплих тук.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт