Красотата на земята сме събрали в цветята! Лято-Тема 67

• 43 629
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
  • в огледалото на живота
Like,Like,Like .... Laughing като У ФейсО....
Изтрещявам с тия промени форумски,ама твърде много обичам някои хора тук,че да ги загубя заради един външен вид... Wink
За Табакова и за Нели  Hug Hug Hug
Красота до красота,думи нямам... Heart Eyes

Нели,това от онази бегония дето ми прати ли е?
Моята я уморих...или преполях... Cry
Тъкмо взе да се развива....Извадих грудката,твърда е,но доста мокра.Оставих да се засуши и ще пробвам отново.Късмет ли ,що ли... Tired

Табакова,благодарности за получената пратка с нови сентполии.И за допълнителния подарък към тях   bouquet
А онзи Рошавия добре е развил прическа...Време е  Непослушко да го префасонира..е с помощта и на мама... Hug

Не мога да не покажа новите си придобивки от теб:
Пет красавици ,с още по-красиви имена-грижливо опаковани

Снимка с наименованието на всяка от тях

Подарък-допълнение

И още веднъж-Б Л А Г О Д А Р Я   bouquet

# 271
  • DE
Ако на някои му липсвам-тук съм. Дебна Ви само в засада hahaha
Сега от работа се прибирам и утре рано-рано пак хуквам Embarassed
Девичке, честити ти нови цветенца!
Дълго да те радват и много красиво да цъфтят.

Аз да покажа едно, отгледано от семенце

Невен

Циния(Old Mexiko)

И след снимката на Нели с нейната красива червена бегония, да покажа и моя срам.
Но, с лека надежда, че скоро и цвят ще има.

Табакова, загледах се дълго в бодливковците.  Peace
barbaletka ,много е красиво на балкона ти!
Нези, нали знаеш, че съм ти фенка там...под небето Heart Eyes
Хекси,ти си ветеранка в темата. Само да си посмяла да не пишеш вече Twisted Evil
Пък аз така се радвам на балкона ти Heart Eyes

И стига вече с тези дъждове и подобни. Лято е бе хора....
Скътавам се с една панорамна снимка от снощи

# 272
Момичета, вече съм супер хепи, че мога да ви лайквам постовете  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Да ви се похваля и аз  Grinning
http://prikachi.com/images.php?images/332/7410332u.jpg подаръкът от Танчето е чинно натопен в малка вазичка
Танче, много ме зарадва. Ще си имам 5 красавици благодарение на теб.  Hug Само ми кажи, мога ли да ги пресаждам сега, или да не ги местя.  Heart Eyes

И малко от терасата
Хибискусът цъфна вчера с три цвята, ама от мързел не го щракнах. Днес са само два.
http://prikachi.com/images.php?images/339/7410339N.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/341/7410341t.jpg

# 273
Привет момичета!!!
Видях и бодливковци цъфнали,красиви цветенца,много красива тераса под небето с най-различни цветя!!!
Да се оплача-снощи при нас валя градушка,вярно ситна беше,но ме уплаши.Имам полегнали цветя само.
Аз не съм Табакова-ама ще отговоря.Не ги мести теменужките,да си стоят за сега в тия чашки.А за листото аз го потапям в малка чашка и отгоре слагам  найлоново пликче,пробивам дупчица и така закрепям листото,а пликчето с ластик от долу и за месец има коренчета.

# 274
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

Днес ще покажа моите бодливковци. Преди малко са снимани, на това дередже са засега.

Тук правя опит за алпинеум, но дъждът всичко събаря, гният ми растенията, няма да стане тази година. Поне го започнах.

От кактусите топки мисля че вляво е от Писето, а другият - от Таня. Така ли е, познавате ли си ги?  Heart Eyes Heart Eyes

Хубав следобед, без дъждове!  Hug

# 275
  • ГОре на черешата...
И при нас цяла нощ валя, сега пак се кани, пфуууу...че и шпакловката трудно съхне, да му се не види...бях обещала снимки, ето ги:

Мушката разни-разнообразни  Laughing:

Две цъфтящи орхидеи:

Олях се, простете  Embarassed

# 276
  • Пловдив
Инатче, (ама как само звучи), ще ти си хване листенцето- аз в същата вазичка колко съм вкоренила - много е подходяща за тази цел. И както правилно ти е казала Писето- не ги мести сега. Най-рано след месец, най-късно след 4, защото са в торф и му се изчерпват хранителните вещества. Ама е много подходящ за вкореняване.
Нели, аз си ги познах.  Laughing За цъфтежа- на първата снимка всички без този долу в ляво цъфтят с малки бели, към жълти някои, цветчета. Този долу в ляво е розовия. От топките- тези с по-малките бодли цъфтят в бяло, с големите бодли- в розово бяло.  Туй то. Алпинеумът ти се очертава да е чудесен.
Маце, аз питах за теб, макар и на едно друго място  Sunglasses А тая циния е чудесна- слабост ми е тоя "пиян турчин"  Mr. Green
Мариетка, един въпрос- ти като си излезеш на терасата колко време седиш там? Защото аз ако съм най-малко един час няма да мога да се откъсна от тази красота там- просто ей така ще стоя и ще гледам  Heart Eyes
devi4ca  Hug

# 277
  • на североизток от Рая
 Ех, Мариетке, кой бяга от толкоз красота. Едва ли някой се чувства отегчен. Ама поне видях, че имаш мини мушкатце и значи моето е от теб. Има едно цветче, толкова пусна, свиди му повече, сега гледам още една пъпка има. Ще цъфти  и лилавото ми мушкато от Денима, а жълтото още няма пъпчици.

Тези мушката ми се навират в лицето от екрана, ако можех да си отчупя.  Crazy Mr. Green

Днес бил ден на дарителя, дарявай ни!  Grinning

Танче, мерси, енциклопедийо бодлива!  Whistling

# 278
  • ГОре на черешата...

Мариетка, един въпрос- ти като си излезеш на терасата колко време седиш там? Защото аз ако съм най-малко един час няма да мога да се откъсна от тази красота там- просто ей така ще стоя и ще гледам  Heart Eyes

2 часа, щото са 2 тераси  hahaha
Пък те терасите се виждат отдалече и сигурно хората за луда ме мислят вече все там да вися...

Нели, 2 различни цвята са тези дребничките /нали за последните две снимки говориш?/ - едното е розово, а другото по-оранжево - така цъфтят, рехаво, ама пък са много сладки...като каза жълтото, че се сетих - и моето жълто разтваря цветчета, и новите белгийски сакъзчета почнаха, и още една фукла цъфна - прелестна е - Анабел, ама айде друг път, че оспамих съвсем...

Казах друг път, ама като сърце не трае Crazy...
Подарък от момиче от цветарския форум - откога го искам, ама все изчерпан при белгийците - Mr Wren

Бегонийката ми:

Красавицата ми  Heart Eyes - Annabel

И вижте кой цъфна най-сетне:

на всяко цветче има капчица сладка течност, а толкова нежно ухае...

Последна редакция: чт, 19 юни 2014, 15:16 от mari_eta

# 279
t_tabakova, до Коледа дали биха изтърпяли?  Blush не знам кога се очертава да се прибирам, пък искам аз да си ги преместя  Blush

Момичета, които сте в чужбина- кажете трик да пренасям любимите китки със самолет  Mr. Green

# 280
  • Бургас
Идвам и аз да покажа нещо,стига само съм харесвала Mr. GreenИзлишно е да ви изреждам поименно,при всички  е цветно и красиво Heart Eyes
При мен започват да цъфтят мушката от семена,но ще покажа малко по-нататък,нека хубаво се отворят
Посъбрах доста снимки а все не ми остава време да покажа.Качвам в снимка БГ и във фейса,така ,че някой от вас може би са разглеждали.
Започвам с рози
Скрит текст:

други градински
лилиуми
Скрит текст:

хоята ми отваря постепенно цветчета,много ме радва и ухае силно на лимон

забравих този лилиум

малко балконски
Скрит текст:

За сега стига толкова,скоро ще показвам още.Лека вечер на всички Hug

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 12:36 от Mamma

# 281
  • на североизток от Рая
 Невероятни цветя, денима!  Hug Тези лилиуми... Heart Eyes И всичко останало.

Мариетко, допълнила си  и ти, видях... И аз имам една хоя, пуска мъничко листенце, но кога ще има и цвят.  Thinking

# 282
  • София
Пак много красиви цветя сте показали! Поздравления!

denima, от къде се снабди с тази хоя? Simple Smile  Аз чакам от Замакът една хоя, но нещо много бавно действат.

# 283
  • ГОре на черешата...
Ах, Денима, лилиумите са невероятни  bouquet  bouquet  bouquet!

# 284
Мариетка,каква е тая красота!!! Особено розовата феврия от първите снимки!
Останаха ми очите!!!
Денима,много красиви рози!
Не знам,отчаяна съм-тези дъждове съсипаха моите рози.  Confused
Като не мога да им се радвам навън,днес си направих букет-малко хортензии,рози и лавандула.

Искам да спрат тези порои!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт