Красотата на земята сме събрали в цветята! Лято-Тема 67

• 43 477
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Митко, искрено съжалявам за градинката ти, но ти не се притеснявай излишно, след всяка буря изгрява слънце. Peace Сигурна съм, че цветенцата ще се възстановят  и ще бъдат по-хубави от всякога.
t_tabakova, страхотен този кактус и още по-впечатляващ цвят. Много се изкушавам да ги завъдя отново, но все още пазя злополучен спомен от детството си с кактуси и това ме възпира. Wink
Момичета и момчета, при нас вали и духа гаден вятър.Дано само с това да си останем.Моля се и по вашите места, градинки и цветя да няма повече поражения. Praynig

# 76
  • DE

Хоп-троп

Мидко, много съжалявам за щетите в градинката ти!
Тъжно ми стана като те прочетох-като знам, с какъв възторг всеки път показваш снимки Hug
Табакова, харесват ми цветята бе Mr. Green Много!
Даскал, и моето е същото, ама няма цвят-радвай му се Heart Eyes

При нас е топло и слънчево. Но след последните няколко студени дни, ми е някак си много неуютно.
Да се разбира мързеливо Laughing

Нищо ново и цветята са още в слаба фаза на растеж. Тук-там се шаренее по нещичко

Това мъниче още цъфти

Това е от семейството на върбинките

И пак да досадя

Приятен съботен ден!

# 77
  • SHOOT ME 10 $
Благодаря ви за топлите думи момичета! Hug
Днес си купих и веднага засадих още три петунии, четири латинки и два големи слънчогледа
от ония жълтите пухкавите. Н.Като цъфнат ще ги покажа.

# 78
  • Бургас
Привет и то мен  bye
midkoo ,съжалявам и аз,съпричастни сме,нали всички сме болни от една и съща болест.Пак ще стане хубава градинка,нищо не може да се направи,природа.
При мен поражения няма,освен няколко изпочупени камбанки и карамфили,останалите са полегнали,но това да е.Черешите са добре ми се струва,в момента нямам близък достъп до тях.Преди малко ходих на оглед,но само докъде можах да се добера.
matze ,стига рева,че нямаш какво да показваш,я как хубаво е станало.Тепърва ще има да показваш.Тази петуния я сънувах Heart Eyes
Имам един цъфнал лилиум.

и малко стайни теменужки

и розички

За сега толкова.С пожелание за слънчеви дни  Nature Sunny,че се удавихме вече  help

# 79
Добър ден!!!
Да спира да вали и духа вятъра,че и аз имам жертви от него. Cry Счупило е две клонки от розата ми.Имам полегнали камбанки и латинки нацъфтели са с разкъсани цветове.Черешите са изпопадали на земята,но ще има и за нас.
Имате красиви цветя.Лилиума е страхотен и пауновото око.Синьо си има вътре. Wink
Ето и малко цветя от мен.Имам нов цвят цъфнала далия.

Приятен ден!

# 80
  • ГОре на черешата...
Отвратително време, удави ни - р. Янтра излезе от коритото си, едва се промъкнахме през моста сутринта да ида на работа, после го затвориха. Сега лека-полека се нормалзират нещата, но наистина - стига вече Crossing Arms! Маце, пращай ни слънцето, че ръждясахме.
Митко, Денима, разбирам ви . Моите уж на терасата, ама досега рязах изгнили цветове - цели топки мушатени цветове, сърцето ме боли...но поне на другата тераса са добре и се скъсват да цъфтят:

Maveriсk Star

И сакъзчетата почват да разтварят цветове:

Едната орхидея разтвори вече 3 пъпки:

Пъпките на фуклите едреят, скоро ще се разтворят:

И дипладенията цъфна:

И още едни цветя, с които се занимавах последните дни  Wink:
Скрит текст:

Пляснах чаршафа  ooooh!, пък забравих да кажа на Таня и Денима какви чудни теменужки имат Peace! Писе, и при теб е разкош, на Мацето градината също Hug!

# 81
mari_eta, браво на теб! Цветята си ги бива, особено последните! Удавих клавиатурата   Blush
denima, останаха ми очите във всички  Heart Eyes
matze, разкошни са  Heart Eyes

midkoo, съжалявам за случката.

При нас хибискусът даде жертва- един огромен клон намерих скършен тази сутрин. Очупих го и сега ще чакам да пуснат корени има-няма 10 растения.

# 82
  • Пловдив
Дайте ми идея за цвете в градината,на полусянка, високо около 30 см например, с наситени сини  или  виолетови цветове...Бях си харесала паричката,ама тя няма такъв цвят

# 83
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Дайте ми идея за цвете в градината,на полусянка, високо около 30 см например, с наситени сини  или  виолетови цветове...Бях си харесала паричката,ама тя няма такъв цвят

давам и тук Simple Smile

агератум

# 84
  • SHOOT ME 10 $
Добро утроо!

# 85
  • ГОре на черешата...
Добро да е Hug! Ах, прекрасни рози Heart Eyes!

Честит празник на всички деца - и малки, и големи  Wink!

# 86
  • Пловдив
Добър ден и честит празник на всички деца- било то малки или пораснали!

Включвам се да кажа две неща на две дами-
devi4ca, това листо, което ти пратих подарък не било Granger's Carnival, а било  Emergency. Скоро ще го покажа и цъфнал при мен, много наситено червено, красиво е все пак, нищо, че е друг сорт.
Нези, детката от зелената претенция е на ръба- майчиното листо изгни и сега не знам ще я бъде ли. Стисни палци!

# 87
  • София
Здравейте, не съм писала във вашата темичка до сега. Големи красоти показвате. Поздравления.

HAda, от снимката, която си показала не виждам листенцата, то по описанията на корените ми прилича на Центрантус.

И за да не е гол запис, ето някои от моите цветя. Някои дадоха жертви, бяха заменени с нови....от толкова почивки, предвидени за лятото дано оцеле нещо Simple Smile.
По повод петуниите с въшки - от години не гледам. Предпочитам мушката и сакъзи, всички прозорци са ми в такива сандъчета ( в къща сме ) - нито ги поливам редовно, нито въшлясват ( като цяло не боледуват ).

# 88
  • в огледалото на живота
devi4ca, това листо, което ти пратих подарък не било Granger's Carnival, а било  Emergency. Скоро ще го покажа и цъфнал при мен, много наситено червено, красиво е все пак, нищо, че е друг сорт.
То хубаво ме информираш,но за съжаление така и не успя да издържи листенцето при мен.... Cry
Защо така трудно се захващат по този начин.....
Всичко правя както трябва,но уви...загниват.Жалко... Confused
С тези които са детки в саксийка никакъв проблем.

# 89
  • Бургас
Здравейте!Днес не валя Grinningто не ,че не може да плисне вечерта ама поне засъхна малко.
Много хубави цветенца сте показали пак Heart Eyes
Моето листо от Таня пък се хвана,вече си има 3-4бебешки листенца и напредва славно.Останалите също дръпнаха,за сега изглеждат много добре.
Днес събрахме малко плодчета,черешки и черници,напукани от дъжда,но и не са узрели хубаво.Ако няма обилни и силни дъждове ще хапнем.
Почерпете се.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт