Красотата на земята сме събрали в цветята! Лято-Тема 67

• 43 542
  • 725
  •   1
Отговори
# 315
  • ГОре на черешата...
Обещаните снимски. Новите бегонии:

Жълтата е каскадна:

Не е ли прелестна?
Annabel

Blue Angel

Лавандулата:

Хибискуси - 4 вида, 5-ия сега пуска пъпки:

Глоксиниите:

Две нови сакъзчета - първото е Sugar Baby от новата поръчка:

И разбира се - любимците ми/показвам си само някой, че иначе ще ме баннат Embarassed/:

Норланд - отдавна го чаках да цъфне, голяма красота е!

Индрише:

# 316
  • на североизток от Рая
 Харесах по-горния пост.  Crazy Разногледа ставам след цветята на Мариета, мои сакъзчета няма да показвам, засега.  Whistling

Не е време да се оплаквам, на фона на това нещастие, което сполетя сънародниците ни, но много криво ми стана като видях бегонията ми паднала. Имаше доста пъпки, исках да покажа на Мацето, че не само нейната е на пъпки и да знае, че предстои красота като се отворят. Поне имах направена снимка.

Тази бегония порасна на височина, саксията вече не може да понесе тежестта й, а и духа ужасен вятър и е съборил цветето. Тези цветове вече ги няма, бяха счупени, но пък бегонията е здрава.

Радвам му се, защото беше много мъничко миналата година, когато Мариет ми го даде. Сега се осмели да цъфне за първи път.

Hug

# 317
  • ГОре на черешата...
Нели, важното е, че самата бегония е здрава, пак ще цъфне. Радвам се за мушкатцето, май и розичката е от мен Wink.

# 318
  • SHOOT ME 10 $
Да ви се похваля и аз си купих днес бегонии ,като на Мариетка и на Нели

А и това ,от миналата година пак ми разцъфна

# 319
Прекрасни цветя!

Аз се сдобих с орхидея и взех една умряла, която ще се опитам да спася, та отивам в темата за орхидеите да питам дали е възможно.
Ето я моята:

# 320
  • ГОре на черешата...
Митко, вярно е същата като моята! Да те радва с много цвят Peace! А дипладенията ти е разкошна, моята също цъфти, и розовката ми се е хванала, но е още съвсем малка, на 4-5 листенца.
Барбалетка, прекрасна орхидея! Дано успееш да спасиш другата.

# 321
Мариетка,каква е тая красота!!!
Възхищавам ти се!   bouquet

# 322
  • ГОре на черешата...
Нези, благодаря Hug! Аз трябва да се възхищавам на теб, заради раят, който си  построила на балкона...

# 323
момичета имате страхотни китки,със здраве да си ги отглеждате,моля дамите, които  отглеждат хибискуси да споделят как ги гледаТ,тъй като моя още не е цъфнал,но си изглежда свежичък

# 324
  • ГОре на черешата...
Росарио, хибискусите обичат слънце и вода - поливам всеки ден, ако прескоча са направо като попарени, но след поливката бързо живват. През пролетта и есента, преди да ги внеса вътре, ги орязвам доста, защото от всяка отрязана клонка ще пораснат нови разклонения, които ще цъфтят.

# 325
Росарио, хибискусите обичат слънце и вода - поливам всеки ден, ако прескоча са направо като попарени, но след поливката бързо живват. През пролетта и есента, преди да ги внеса вътре, ги орязвам доста, защото от всяка отрязана клонка ще пораснат нови разклонения, които ще цъфтят.
благодаря за бързия отговор,а дали от отрязаните клонки може да си хвана или да ги хвърлям?

# 326
  • ГОре на черешата...
Можеш Peace! Засаждаш и похлупваш със стъклен буркан. Махаш го, когато се изпълни с нови листа.

# 327
  • на североизток от Рая
 А аз орязаните клонки ги потапям във вода и като пуснат корени, засаждам. И по начина на Мариета захващам рози, но по-сигурен ми е първият начин, във вода.

# 328
  • DE
Привет!
Имам едно въпросче: Знаете ли името на това цвете?

# 329
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Привет!
Имам едно въпросче: Знаете ли името на това цвете?

платикодон Simple Smile https://sites.google.com/site/prirodaicveta/platikodon

Общи условия

Активация на акаунт