Красотата на земята сме събрали в цветята! Лято-Тема 67

• 43 528
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
От кога се каня да се присъединя към вас,ама все забравям или не ми остава време  Embarassed Обужавам цветята,ама нещо май последно като ги присаждах моите пръстта не беше хубава и не искат да вървят въобще.Направо се оскубаха ,ще пусна снимки после ...

# 586
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

Да покажа малко цветенца. Едни и същи, но това имам.

Лилава детелинка има и при сакъзчетата. И в други сандъчета излезе.

А зелената в градинката е с голееми листа:

Heart Eyes

И ето го онова непознатото, може би са "фибите на Венера".  Simple Smile Кате,  Hug!

Дано да има и друг цвят сред тези:

ГолЕма Жунгла.  ooooh!

от най-обикновените петунии, една съседка ми ги подари ей така, решила и дойде да ми ги даде. Те пък се хванаха, дъждовете ги поливат и сега си цъфтят. Дори не се грижа за тях.

Хубава вечер!   bouquet

# 587
  • Бургас
Нели,клеоме ти е венерата  Grinning
ето днешни снимки от мен

И да се похваля,че подаръка от Све ще цъфти,но ще го снимам в цялата му прелест  Heart Eyes

# 588
denima, за първи път виждам такъв цвят гладиоли  Heart Eyes

neli, на втората снимка има много интересно цвете, какво е?

Аз да питам и тук - взех кори за орхидеи, но като отворих пакета, видях, че е пълно с бели, пълзящи, много малки гадини Rolling Eyes Да ги изхвърля ли, или да обработя с някакъв препарат? Какъв да бъде и как да стане?

# 589
  • Бургас
Не съм Нели ,ама ...,второто е калдъръмче.
Корите може да ги превариш,ако не разполагаш с други.А защо не пробваш да ги върнеш,аз лично не бих ги ползвала.Аз си събирам от борова гора,заливам с гореща вода и после варя,да умре всичко живо.

# 590
Благодаря за съвета Hug  Далече ми е магазинът, от който ги взех, случайно минавах и ги купих. Утре ще ги преваря Peace  5-10 мин са достатъчни предполагам

# 591
Здравейте от мен!   Hug
Нели,много са хубави цветенцата ти!  Heart Eyes
Аз чак днес успях да оправя цветята си след ужасната градушка. Плаче ми се. Събрах цял чувал с изпочупени клончета,листа,цветове. А има и още... Знам,не е редно да се оплаквам,когато хората загубиха домовете си в пороите,но много ми е мъчно.  Sad
Някой ден ,ще пусна малко снимки от цветенцата ми,такива каквито бяха преди това. 

# 592
  • на североизток от Рая
Нези, мислех цветята ти, споменавах те докато те нямаше, надявах се, че се  е разминало лошото. Но ти ще ги възстановиш, имаш достатъчно. Здраве да е!  Hug

Денима
, избрала си цветя в една тоналност. Красота!  Hug

А Мариета сега е щастлива. Скоро ще има време и за тази тема, предполагам.  Wink Hug Heart Eyes Чак не се стърпях да я издам.

# 593
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Влизам с питката с  меда. Ще черпя vaniu6eva и Доби, страхотни сте момичета, всичко пристигна, прележно опаковано, с любовни бележчици... ами много мило ми стана.. искам всичко да ми нацъфти и да ме радва.. Нетърпелива съм!!!!!!

И аз като Нелка имам само нови снимки с  друг апарат на същите китки  Joy Като нарцис съм, толкова си ги харесвам, че всеки ден си ги снимам, голям разкош и изобилие.... и изразитост жива!!!!
Нелко, ама много ти харесвам цвета на сакъза... подлудявам... не мо(а се Со спра Tired ooooh! ooooh!
Нелко, за фибите, го прочетох на пакетчето на семената, които дамата беше закупила, та го беше и запазила..
Ето на мама фибата, ама още не се е разфибила Laughing

Другите снимки ще оставя за новата тема за запис  Whistling

# 594
  • В полите на Пирин планина
Тези "фиби" много са красиви, едногодишни ли са и от къде да си взема семена  Wink

Малко цвят и от мен

# 595
  • Benelux / Varna
Танче, разкошна градинка имаш на терасата! Много, много ми хареса!
Нели ще ме умориш, ама се успокойхме за Мариетка  hahaha Joy Да не я мислим значи Simple Smile
Незии, пак ще са хубави както преди!
Аз днеска си викам - ха и моите ще се оправят след дъждовете, ами те от утре пак бури и дъждове, пфуу!

# 596
  • ГОре на черешата...
Тц, тц, не ме мислете - щастлива съм, имам си нова кухня Party!

Денима, аз ги видях във фейса, но и тук да кажа - разкошни са тези гладиоли и гергините - такъв наситен цвят Peace!

Нелко, чудна градинка, на Таня терасата ме омагьоса с тези кралици  bouquet!
Нези, съжалявам, сигурна съм колко ти е мъчно за цветята, но ще се възстановят Hug.

# 597
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ох, не само китките са хубави на терасата на Танчето, ами и тераската една широчка, хубава,има място да слагаш, слагаш и още да слагаш цветя! Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 юли 2014, 17:17 от katyadjin

# 598
katyadjin, и аз като теб Simple Smile Всеки ден на балкона с фотото  Laughing

Мини кампанулката ми май няма да я бъде. Тази влага явно не и понася, пъпките станаха едни кафяви Sad Гербера прибрах, сега се чудя дали и нея да прибирам  newsm78  Тя, милата не може да изсъхне, а уж не я вали пряко, освен ако вятърът не духа към нея..

# 599
  • Велико Търново
Танче, и на мен ми останаха очите в твоята тераса Simple Smile Малко цвят щяла да ни покаже  Laughing

Някой спомена кори за орхидея - как разбирам, че трябва да се подменят? И кога се сменя саксията на орхидея?

Тази сутрин видях, че бебето китайче си хвърлило пъпката Sad Иначе предния път като ме съветвахте за баба му, на следващия ден сутринта разтварях тор и поливах, изпуснах автобуса за детската градина  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт