Както и никоя от нас не трябва да се чувства така, без значение каква е причината да се стигне дотам.
Е мислих си че и с това ще е така, но....на 11 ден след раждането получих обаждане което промени живота ни на 360 градуса : "кърмата вреди на вашето бебе...." Е намаля на половина, след една седмица в болницата още намаля ,, въпреки че беше разрешено да давам по малко - около 30мл. Сега сме изцяло на два вида АМ. Има моменти когато изпитвам вина, но се успокоявам че най- важно е Тони да ми е жив и здрав пък било то и на 2 излуствени млека. Трудно е като минавам от сладкото ( НАН ) към специализираното ( ужасно мирише и има гаден вкус) , но за да е здрав ще яде. По скоро ми липсва допира на устичката към гърдата и самото усещане. А колкото до гушкането- не виждам някоя мама да не си гушка бебо, та те са толкова сладки че ти идва да ги мачкаш, гушкаш, милваш....то как е живо след такава обич незнам
Напротив, винаги тук, във форума съм защитавала майките, които по една или друга причина изпитват вина, че не могат да кърмят децата си или някой друг скача и се опитва да им вменява такава. Ти, обаче си тук от скоро, ако не се лъжа и няма как да знаеш беседите ни отпреди.
Пак отдолу - басейн на малкия и цялата менажерия - кораби и др. детски радости.
Много се радваше, че мама му е в кърпа вързана; иначе тук в София - все имам нещо за правене и гледам да го оставя, а в колата само сме си приказвали, пяли, закача се ... беше много, много весел, баткото спа повече от него 

Та тръгнахме в четвъртък, пренощувахме и в петък - към морето. В неделя обратно и днес сме си в София. Искаше ми се да останем повечко, но таткото е ангажиран 
но за Руни чиста вода, както и аз не бих пила вода със захар

всички сме на мнение, че за децата е важно да са нахранени независимо с какво
защото аз много обичам да си се "пържа" на плажа, а с него няма как да стане, ще го заведем и него на плаж да му топнем дупето, но след 18ч или сутрин. Пожелавам на всички ни едно весело и незабравимо лято
Баткото, който уж си гледа филмче, се включва също " Татко, неприятно ми е да го кажа, но мама е права"
мисля 15-тина лева бяха 

Препоръчани теми