Много хубаво заглавие си имаме на новата темичка 
Кога мина даже не разбрах
Интересно ми е колко е качила, защото за първите 2 седмици беше свалила 500 гр. от рожденното си тегло
оказа се че не изсуква повече от 50-60 мл кърма и сега се дохранваме с АМ
а.l.e.n.a може ли да промениш името на малката от заглавната страница - не е Мариета, а Кристина 
Аз се опитвамкато я къпя и колкото мога леко с влажна кърпа да махна всичко, но все си не е чисто изцяло (остава един бял тънък слой). Аз ли не правя нещата както трябва или просто по-бавно се очиства 

Аз колко обяснявах, че нищо не се чува и не ни притесняват, но ....
Точно mamba е намалена в Айко и днес си взехме една. Дори я сефтосах за консултацията днес. Като махнем факта, че в квартала имаме много нанадолнища и нанагорнища + стълби, количката се държи много добре, най-важното е успявам с нея да се побера в асансьора, за което много помагат предните колела, които се въртят около оста. Колелата са гумени, но не се помпят - гумата е като покритие върху твърда основа. Много лесно се слагат/махат джаджите и се сгъва/разгъва самата количка. Засега съм доволна.
Аз докато нахраня единия идва време за каката, после пак бебо ...омагьосан кръг. На разходка за около час и пак ядене.
за интимната хигиена ме учудвате, нашата педиатърка каза само с преварена водичка на памуче да се забърсва. всякакви химии и мазила в тази област ми се струват агресивни
с тази 1 капка е голяма борба, с малко мляко или чай от копър й го давам, направо ми се ревеше отпърво. тя се върти, аз не виждам капнало ли е, не е ли... Препоръчани теми