Априлче лакомо се храни, расте на ръст и килограми!

• 29 517
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • София
bobi_e, аз усещам не само боцкане, но болезнено парене и то не на места ами по цялта дължина от плешките през подмишниците към гърдите и от ключиците към гърдите до степен, до която ми изтръпват; случва се с най-силна степен вечер, когато гърдите са ми най-много изцедени и се пълнят - с това си обяснявам и болката; масажирам се леко в посока гърдите откъм плешките и ключиците - като се затопли и облекчава

# 91
  • в 1001-та нощ
При мен всякакви болки приключиха генерално и се надявам да не се връщат  Blush

# 92
  • София
За слънцезащита ние си взехме на Бочко +50  Peace Доволна съм много от всичките им продукти, дано и слънцезащитата да е на добро ниво.   

# 93
Някоя която кърми да усеща лека болка в гърдите си от време на време,като боцкане на места ..?

Да. Кърмата слиза надолу. Дълго се чудех какво е, защото си е неприятна болка. Но, кърмата е .  Peace

# 94
Здравейте, мами Simple Smile Много хубаво заглавие си имаме на новата темичка   bouquet
Ние днес ставаме на 1 месец  Heart Eyes Кога мина даже не разбрах  newsm78 Интересно ми е колко е качила, защото за първите 2 седмици беше свалила 500 гр. от рожденното си тегло Sad оказа се че не изсуква повече от 50-60 мл кърма и сега се дохранваме с АМ Simple Smile а.l.e.n.a може ли да промениш името на малката от заглавната страница - не е Мариета, а Кристина Simple Smile
Имам въпрос към майките с момиченца - как почиствате интимното място на малките  newsm78 Аз се опитвамкато я къпя и колкото мога леко с влажна кърпа да махна всичко, но все си не е чисто изцяло (остава един бял тънък слой). Аз ли не правя нещата както трябва или просто по-бавно се очиства  newsm78
Някоя мама се беше оплакала че бебенцето й е със суха кожа по лицето. И ние бяхме така направо като шкурка беше и няколко кремчета не помогнаха, но взех от аптеката мостра на Bioderma за суха и атипична кожа и с 3-4 намазвания всичко мина и сега мажа профилактично Wink
Относно дрешките вкъщи последните дни сме по боди с къс ръкав и ританки, а като излезнем слагам и такова с дълго ръкавче и е завита с много тънка пелена до кръста Simple Smile

# 95
  • София
Привет.
Аз интимните части на бебка почиствам всеки път с тампонче за грим напоено с физиологичен разтвор. Понякога е трудно, защото тщ си стщга крачетата, но търпеливо си я изчаквам да се отпусне.
Пъпчици по лицето имаме и се оказа себореен дерматит. Изписаха ни първоначално кремче с кортикостероид и АБ и аз я заведох на друг лекар. Каза да почиствам лицето с мицеларна вода и да мажа с един специален крем на Биодерма. Та да видим.
Лятото сме планирали море в Гърция, но кога ще извадим паспорт и на двете деца се чудя / на каката й е изтекъл януари//...

# 96
Да не се притеснявам за болката,а... Интересното е че за първи път я усетих,дано отмине.
Живеем в апартамент,от както съм в 9 месец правят основен ремонт над нас,къртиха стени и какво ли още не.Че и скеле опънаха до 4 етаж,и ми висяха по прозорците две седмици.Уж си тръгнаха вчера,а тази сутрин пак дрелки и адските шумове,вече мисля,че ми се изчерпва търпението и както бях мила и добра до сега ,някой ще пострада.Срамота е вече,това продължава три месеца всеки божи ден !!!

# 97
За интимната хигиена
Педиатъра каза тампонче напоено добре със бебешко олио или преварен зехтин
Отдолу нагоре тс посоката е като при миене от коремче към дупе ксто разтеориш добре срамните уснички
Олиото почиства много добре Wink

# 98
  • в 1001-та нощ
Охххх bobi_e, сега се сетих, че, като се прибрахме с баткото у дома от болницата - съседите над нас се изнесоха за 2 седмици  - на селото, в което са родителите на майката - имат 2 момчета - за да не тропат  Crazy Аз колко обяснявах, че нищо не се чува и не ни притесняват, но ....

Хора всякакви, дано свършат скоро  Hug

# 99
предполагам че не говорите за кобра 2014 че и е голям коша нали? аз като гледах количката е много готина но коша не е особено голям . както и да е   мн е маневрена и се бута лесно но аз избрах лорелито защото съм 167 см и направо ми заспа. Живея в гр. АХЕЛОЙ където улиците са ужасни а гумите на количката ми са големи идеална е за тук. вчера на прегледа казаха че гърлото е все още малко зачервено утре спираме АБ. За коликите доволна бях от абоколикен но не съм му давала от седмица и май са му минали вече не се гърчи като преди

# 100
  • София
Момичета, аз пак да благодаря за споделеното за количките.   bouquet Точно mamba е намалена в Айко и днес си взехме една. Дори я сефтосах за консултацията днес. Като махнем факта, че в квартала имаме много нанадолнища и нанагорнища + стълби, количката се държи много добре, най-важното е успявам с нея да се побера в асансьора, за което много помагат предните колела, които се въртят около оста. Колелата са гумени, но не се помпят - гумата е като покритие върху твърда основа. Много лесно се слагат/махат джаджите и се сгъва/разгъва самата количка. Засега съм доволна.

И да дам отчет: вече сме 6 кг и 30 гр; 61 см (+1330 гр; +4.5 см).

# 101
 Dao честита ти количка! newsm44

# 102
Малее колко сте изписали, аз още от старата тема ще дочитам  Embarassed
Как ви стига времето  newsm78 Аз докато нахраня единия идва време за каката, после пак бебо ...омагьосан кръг. На разходка за около час и пак ядене.
Ох утре предстои ваксина , дали ще я отложи доки че каката е с шарка. Много съм притеснена...Стискайте палци

# 103
alena ,попаднала си на комшии Wink

# 104
 newsm78 за интимната хигиена ме учудвате, нашата педиатърка каза само с преварена водичка на памуче да се забърсва. всякакви химии и мазила в тази област ми се струват агресивни

днес милото ми детенце отнесе 2 ваксини  Confused засега спи, иначе вече е над 4кг и 56см  Hug

как давате вигантол  ooooh! с тази 1 капка е голяма борба, с малко мляко или чай от копър й го давам, направо ми се ревеше отпърво. тя се върти, аз не виждам капнало ли е, не е ли...  Confused и не смея да капя пак... ужас пълен

мамите родили секцио, правите ли гимнастика? свихте ли тумбаците.  Laughing не че ми е много важна фигурата, но малко ми виси торбата. още няма усещане  Confused

Общи условия

Активация на акаунт