за интимната хигиена ме учудвате, нашата педиатърка каза само с преварена водичка на памуче да се забърсва. всякакви химии и мазила в тази област ми се струват агресивни
с тази 1 капка е голяма борба, с малко мляко или чай от копър й го давам, направо ми се ревеше отпърво. тя се върти, аз не виждам капнало ли е, не е ли...

за интимната хигиена ме учудвате, нашата педиатърка каза само с преварена водичка на памуче да се забърсва. всякакви химии и мазила в тази област ми се струват агресивни
с тази 1 капка е голяма борба, с малко мляко или чай от копър й го давам, направо ми се ревеше отпърво. тя се върти, аз не виждам капнало ли е, не е ли... 
а сега де, нали трябва преди първото хранене да се даде, на гладно? да не се задави така
чат пат се дави и връща по малко мляко, но като почнах да я оригвам 2-3 пъти на шишето връща по-малко
или изобщо не връща
за тичане не ме чакай, коремни може ли да се правят
при нас минаха 2 месеца
Точно mamba е намалена в Айко и днес си взехме една. Дори я сефтосах за консултацията днес. Като махнем факта, че в квартала имаме много нанадолнища и нанагорнища + стълби, количката се държи много добре, най-важното е успявам с нея да се побера в асансьора, за което много помагат предните колела, които се въртят около оста. Колелата са гумени, но не се помпят - гумата е като покритие върху твърда основа. Много лесно се слагат/махат джаджите и се сгъва/разгъва самата количка. Засега съм доволна.
И страхотно намаление. Не са от най-евтините, но си заслужават- немско возило. 

По някое време поглеждам - "О, да
ври!" И я изключвам
Не засичам минути 
Много държеше и да капвам точно 2 капки каза ако са повече дори с една да изхвърля и да измеря отново. Без значение е също по кое време на деня ще е важно е да е на гладно и да е всеки ден
за преварената вода не знаех че трябва да е чешмяна купувам по един стек розова сердика преварявам и давам от нея пък и педито не каза нищо за избора ми на вода като споменах значи не е проблем 

Пожелавам и да е здрава,щастлива и много усмивки! 
Препоръчани теми