Априлче лакомо се храни, расте на ръст и килограми!

• 29 544
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • в 1001-та нощ
Всички капки давам с лъжичка, в която има малко преварена вода, приема се без възражения  Peace

# 106
Всички капки давам с лъжичка, в която има малко преварена вода, приема се без възражения  Peace

колко мин вариш водата?

# 107
  • в 1001-та нощ
5-10 минути, ако не я забравя  Mr. Green

# 108
newsm78 за интимната хигиена ме учудвате, нашата педиатърка каза само с преварена водичка на памуче да се забърсва. всякакви химии и мазила в тази област ми се струват агресивни

днес милото ми детенце отнесе 2 ваксини  Confused засега спи, иначе вече е над 4кг и 56см  Hug

как давате вигантол  ooooh! с тази 1 капка е голяма борба, с малко мляко или чай от копър й го давам, направо ми се ревеше отпърво. тя се върти, аз не виждам капнало ли е, не е ли...  Confused и не смея да капя пак... ужас пълен

мамите родили секцио, правите ли гимнастика? свихте ли тумбаците.  Laughing не че ми е много важна фигурата, но малко ми виси торбата. още няма усещане  Confused

Аз го чакам да заспи, дърпам му леко брадичката надолу да му се отвори устата и му капвам капката, пробвай и така ако искаш, мисля че е най-лесно. Аз родих секцио и чакам да минат 2 месеца от раждането и почвам тичане в парка и упражнения. Но според мен е индивидуално, ако като почнеш да тренираш не чувсташ болка или дискомфорт значи няма проблем, ако не- го даваш по-леко и така...  Wink

# 109

Mr. Green Hug

попитах, защото чувам различни мнения, от "като заври я изключвам и махам от котлона" до "3мин са достатъчни да убие бактериите" или "минимум 5 за кърмаче"  Rolling Eyes тези акъли ми ги дават мами на вече малко по-големички деца. а педито каза само водата да е чешмяна и да се превари, но времето не е уточнила. някой пробвал ли е с розовия девин, без варене

# 110
newsm78 за интимната хигиена ме учудвате, нашата педиатърка каза само с преварена водичка на памуче да се забърсва. всякакви химии и мазила в тази област ми се струват агресивни

днес милото ми детенце отнесе 2 ваксини  Confused засега спи, иначе вече е над 4кг и 56см  Hug

как давате вигантол  ooooh! с тази 1 капка е голяма борба, с малко мляко или чай от копър й го давам, направо ми се ревеше отпърво. тя се върти, аз не виждам капнало ли е, не е ли...  Confused и не смея да капя пак... ужас пълен

мамите родили секцио, правите ли гимнастика? свихте ли тумбаците.  Laughing не че ми е много важна фигурата, но малко ми виси торбата. още няма усещане  Confused

Аз го чакам да заспи, дърпам му леко брадичката надолу да му се отвори устата и му капвам капката, пробвай и така ако искаш, мисля че е най-лесно. Аз родих секцио и чакам да минат 2 месеца от раждането и почвам тичане в парка и упражнения. Но според мен е индивидуално, ако като почнеш да тренираш не чувсташ болка или дискомфорт значи няма проблем, ако не- го даваш по-леко и така...  Wink

newsm78 а сега де, нали трябва преди първото хранене да се даде, на гладно? да не се задави така  newsm78 чат пат се дави и връща по малко мляко, но като почнах да я оригвам 2-3 пъти на шишето връща по-малко  Simple Smile или изобщо не връща

Joy за тичане не ме чакай, коремни може ли да се правят  Tired при нас минаха 2 месеца

# 111
и докато не съм забравила да попитам  Mr. Green тази вечер много въпроси ми текнаха

плащате ли нещо при педиатъра? до сега не ни взеха нищо, днес - кабинетна! (да, така каза, не потребителска, а кабинетна) такса 3лв.  Rolling Eyes Shocked newsm78

# 112
Момичета, аз пак да благодаря за споделеното за количките.   bouquet Точно mamba е намалена в Айко и днес си взехме една. Дори я сефтосах за консултацията днес. Като махнем факта, че в квартала имаме много нанадолнища и нанагорнища + стълби, количката се държи много добре, най-важното е успявам с нея да се побера в асансьора, за което много помагат предните колела, които се въртят около оста. Колелата са гумени, но не се помпят - гумата е като покритие върху твърда основа. Много лесно се слагат/махат джаджите и се сгъва/разгъва самата количка. Засега съм доволна.

И да дам отчет: вече сме 6 кг и 30 гр; 61 см (+1330 гр; +4.5 см).

Много добър избор  Hug И страхотно намаление. Не са от най-евтините, но си заслужават- немско возило.  Party
Нашата е черно-бяла, а вашата?  Simple Smile

Уаууу, добре се развивате  Heart Eyes

# 113
Вигантолът и на мен ми  е проблем. Редовно капе върху устатата и се чудя да давам ли още. Пробвах с лъжичка, но понеже е мазно, половината остава на лъжичката. На нас ни казаха по две капки. Капя два пъти, а то се получава по една капка сборно.

# 114
Това за количката са изключително разумно вложени пари.
Аз си купих Кобра, защото много исках количка с 3 колела Simple Smile
Много обичам да се разхождам и сигурно съм навъртяла стотици километри с нея.
Но определено за условията в България, Мамба ще е по-стабилна.
(Реално кошовете им са едни и същи. Само шасито е различно.)
Много е удобна и с адапторите и столчето за кола.

Честито!

# 115
  • в 1001-та нощ
и докато не съм забравила да попитам  Mr. Green тази вечер много въпроси ми текнаха

плащате ли нещо при педиатъра? до сега не ни взеха нищо, днес - кабинетна! (да, така каза, не потребителска, а кабинетна) такса 3лв.  Rolling Eyes Shocked newsm78

До сега не е искала да плащаме, нито за баткото, нито за малкия  Peace

Mr. Green Hug

попитах, защото чувам различни мнения, от "като заври я изключвам и махам от котлона" до "3мин са достатъчни да убие бактериите" или "минимум 5 за кърмаче"  Rolling Eyes тези акъли ми ги дават мами на вече малко по-големички деца. а педито каза само водата да е чешмяна и да се превари, но времето не е уточнила. някой пробвал ли е с розовия девин, без варене

Не се вманиачавам толкова, слагам я да заври и отивам да върша нещо - не вися над нея  Blush  По някое време поглеждам - "О, да  Peace ври!" И я изключвам  Blush Не засичам минути  Peace

Розовия Девин съм давала на баткото след 6м или ако съм инцидентно някъде без вода и ми е нужна  Peace

# 116
за вигантола на мен педиатърката ми обясни да  слагам малко преварена вода в лъжичка и отгоре да капна защото са мазни и се задържат над водата и не остават по лъжичката Simple Smile  Много държеше и да капвам точно 2 капки каза ако са повече дори с една да изхвърля и да измеря отново. Без значение е също по кое време на деня ще е важно е да е на гладно и да е всеки ден  smile3534 за преварената вода не знаех че трябва да е чешмяна купувам по един стек розова сердика преварявам и давам от нея пък и педито не каза нищо за избора ми на вода като споменах значи не  е проблем

# 117
  Днес  малката ни принцеса има имен ден!  bouquetПожелавам и да е здрава,щастлива и много усмивки! Hug

# 118
Аз вигантола капвам в лъжичка преди хранене, изцеждам в нея няколко капки кърма и той я облизва сладко, сладко. Simple Smile
Вода не давам, той е изключително кърмен за сега, въпреки това всеки ден преварявам и зареждам шишето просто да имам, за всеки случай.Опитвала съм и да му предлагам, когато устичката му ми се стори сухичка, но той я отказва и много и се мръщи. Чувала съм и аз,че се преварява по пет минути, но и аз като Алена я оставям и по някое време я изключвам, не засичам по часовник. Peace

# 119
  Днес  малката ни принцеса има имен ден!  bouquetПожелавам и да е здрава,щастлива и много усмивки! Hug
Да ви е жива и здрава!

Общи условия

Активация на акаунт