аз много се колебаех за количка - именно заради плачевното състояние на улици и тротоари, но в слинга започна много да се изпотява детето при по-дълги излизания, така че ще комбинирам двете при различни случаи, да - четириколката е по-стабилна от триколката, иначе и аз се бях замислила за триколка
радвам се, че са наред при вас нещата - аз съм здрава, голяма и бивша спортуваща, та 6 кг не са ми много, включително си пазарувам с нея - засега не е проблем, но по-нататък - ще бъде, затова и се ориентирах към количка по-навреме, за да свиква, че в някои случаи поотраснали дечица не искали в количка - дали е вярно не знам
За капките може и кърма само първо да се сложи тя в лъжичката за да останат капките отгоре
изглежда си много добре с хубав тонус.

). Вече започна да прави по-големи нощни паузи, средно от към 9 до към 4. Тази нощ обаче беше много неспокойна, към 1 ч. запълни здраво памперса, но в акито имаше малки бели зрънца и малко слуз и това ме попритесни. Знам, че понякога това може да е нормално - да проявява реакция към нещо ядено от мен, но ако се повтори ще звъня на педиатърката. Препоръчани теми