Априлче лакомо се храни, расте на ръст и килограми!

• 29 606
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
    И при нас от няколко дни юмручето е на почит:смуче го и се дразни много,явно и нея я сърбят венците.А и напълно възможно  да им избиват зъби на 3-4 мес.На баткото първите 2 зъба излязоха 1 ден преди да навърши 4-я мес. и всеки мес.след това му излизаха зъбки- на 1,5г. ги имаше всичките 20 броя.Така че изобщо няма да се учудя,ако се озъбим скоро.Трябва и аз да и купя такива за охлаждане играчки,че на баткото ги съсипах,като реших ,че трябва да ги изваря Sad

# 361
  • в 1001-та нощ
Wow, какъв перчем има Марк  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 362
И Руни и Марк са страхотни  Hug

# 363
ох.. да ви се оплача, че направо ми се плаче. След като родих (секцио), 10 дни след това забелязах, че ми се появиха разширени вени. Ужасно грозно е мамчета newsm45
Някоя от вас има ли такъв проблем?! Споделете! Напълнях 25 кг през бременността. Интересното е че по време на нея нямах, а след като родих, тогава се появиха. Нямам семейна обремененост от разширени вени. Те са отзад, в горната половина на крака до коляното. Незнам дали просто са изпъкнали?! Thinking
Ако някой има и препоръка за съдов специалист за София да пише също.
Направо ми се плаче- край на рокли, къси гащи-грозна работа Sad

# 364
Покажете ,моля,тези охлаждащи играчки какви са Simple Smile

# 365
  • София
Покажете ,моля,тези охлаждащи играчки какви са Simple Smile

Примерно http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7301&cat=75 Simple Smile
Има и в други форми , но общото е, че се слагат в хладилника и течността държи студено...
Гадното е, че моя мъник примерно е малък и трябва да му го държа... сам не може

# 366
Мм благодаря Simple Smile задължително ще го пробваме

# 367
Добро утро,момичета.Ние още се мъчим с нашия обрив разпространи се и по тялото.Вчера бяхме на кожен-себореен дерматит.Главата му е в люспи а лицето с обрив и червено,ръцете му са все там.Изписа козметика на Uriage и крем за крусти наБиодерма.Всичко снощи беше добре след приложението,всичко почти изчезна,сутринта е пак същия Sad Казаха да мажа с крема преди баня,къпя го веднъж на ден,незнам дали да не почна и сутрин.Иначе обезателно се мием,но май ще трябва и главичката да мия сутрин.Върти се,слагам го в леглото,намирам го на 360 градуса или краката висят извън решетката.Незнам как да избегна дращенето,не мога да го вържа все пак.Иначе сме вече 5500,57,5 см-растем добре Simple Smile Отложиха ни и ваксините.Ако някой се е сблъскал с това упорито нещо,да сподели,знам че не става за една нощ,но ако все пипа така,незнам как ще се справим.Хубав ден ви желая и много усмивки   bouquet

# 368
  • София
Чудесни новини за Тони, дай Боже занапред да нямате никакви грижи!

Руни и Марк са големи чаровници  Heart Eyes

anna_p, позволих си да разгледам и други снимки във flickr - прекрасни са!

N.M.W., и мен много ме мъчат комарите - по принцип кожата ми е много чувствителна към ухапвания от насекоми и за себе си ползвам псилобалсам - мажа ухапаното и успокоява; иначе има едни лепенки с масло от цитронела - лепят се например на дреха или раница, но не знам до каква степен въобще пазят - бях взела за едно море преди години и така и не повторих. Иначе наддаването ви е рекордно  Crazy

Аз отново се замислям за зъбите, според мен все по-отчетливо хапва юмруче, за да си чеше венците, а не че е толкова гладна. Понякога суче като захапва гърдата доста плитко и все едно я дъвче. Все още се боря с биберона - не може да го захапе - подхожда с езиче все едно ще суче и дори да дава знак, че няма нищо против него - само го избутва с езичето и трябва постоянно да го придържам. Tired

# 369
Прекрасни Марк и Руни!  Heart Eyes
Радвам се за Тони, само хубави неща от тук насетне да го спохождат героя малък!
Комарите и мен ме мъчат, вчера в парка ме направиха на решето по краката и сега ме сърбяятт...дали да не си взема спрея на Бочко за мен?!  Rolling Eyes
Ния май е със стафилококи в нослето, хрипти от бая време и я заведохме на унг, нямало смисъл от посявка, изписа крем за нослето по схема, но още си хрипа рано сутрин. Вашите деца кога стават сутрин? Моето след 7ч. ръмжи, сумти, заревава се, само да я вдигна и е ухилена като зелка, а аз   Tired .
Юмрукът и плюнченето са и при нея, носим я и слюнки капят по пода. Още нищо не давам за чесане, тя не знае къде са ѝ ръцете и едва ли би се ориентирала какво да прави с една чесалка си мисля.

# 370
Много ви благодаря за хубавите думи за Марк, душичка е той:)

Дао, много се радвам, че снимките ми ти харесват:)

Г-жа Гертруда Смехуркова, на тази възраст бебетата не могат да си държат чесалките сами, на Марк аз му държа играчката, той си върти главата и дъвче ожесточено:)

# 371
Sabrina85, на консултацията нашата лекарка постави същата диагноза на Дребсън. Бузките и между веждите бяха в червени грапави пъпки. За две-три седмици нещата се оправиха. Не мия главата всеки ден, с водичка мия тялото, само на дупето вечер ползвам био течен бебешки сапун. Ако не забравя вечер преди сън мажех засегнатите места с кремче (отново само от био масла) за подсечено дупе или масажно олио. Ограничих млечните в моята диета до минимум. И най-важното: изкарахме две седмици на село, далеч от София.
Dao, знам ги лепенките. Според мен маслото не е със 100% резултат, но поне намаля нападателите.

Последна редакция: пт, 13 юни 2014, 11:16 от N.M.W.

# 372
Днес и ние сме със запушено носле. Въпреки голямото пазене. И такъв рев от сутринта, в чудо се видях. Все едно го разкъсват страшни болки. Какво ли не приложих - нищо. Повърна няколко пъти. Едва се приспахме за около 5 минути и отново... Утре сме на лекар, дотогава физиологичен разтвор.
как го поставяте вие? по две капки в ноздра?

# 373
Nia_Nia_Nia, аз изливам половината шишенце, че и повече в най-запушените дни и след като се разкиха почиствам сополите с помпа.

# 374
  • София
Г-жа Гертруда Смехуркова, от една седмица в 5:30 се буди, играем си, защото ококорва голееемите си очи, но към 7 се изморява и заспива до 9..... жалкото в , че аз вече съм се разсънила Sad
а вие към колко къпете малчуганите, ние сме към 9, 9:30, но сме малко сънени и се чудя , но ме е страх, ако го къпем към 6, да не се събужда още по-рано сутрин... ooooh!
Nia_Nia_Nia , понеже аз съм болна и малкия похърква, док изписа 6 пъти на ден по 3 капки и други лекарства де ...

Общи условия

Активация на акаунт