Априлче лакомо се храни, расте на ръст и килограми!

• 29 602
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
о, да, помпичка да помоля да ми вземат. Благодаря ти, anna_p
 Hug   bouquet

# 376
Г-жа Гертруда Смехуркова, от една седмица в 5:30 се буди, играем си, защото ококорва голееемите си очи, но към 7 се изморява и заспива до 9..... жалкото в , че аз вече съм се разсънила Sad
а вие към колко къпете малчуганите, ние сме към 9, 9:30, но сме малко сънени и се чудя , но ме е страх, ако го къпем към 6, да не се събужда още по-рано сутрин... ooooh!
Nia_Nia_Nia , понеже аз съм болна и малкия похърква, док изписа 6 пъти на ден по 3 капки и други лекарства де ...

Hug

Ние се будим към 4 - 4.30. Активност докъм 7, когато е време отново за хранене. Ако поспим 2 часа е добре, по-скоро той, защото и аз вече съм се разсънила. Днес сме на линия откъм 6.30.

# 377
И нашият юмрук е непрекъснато в устата. Или пръста се пъха до гърлото. Бибероната вече не е толкова на почит. Също така и слюнкоотделя повече... Май е доста рано да подготовка на венците за зъби  Rolling Eyes

Момичета, Цеци като повърна днес ми направи впечатление, че  не беше както досега - пресечено, а водичка. А, аз не му давам вода.  Rolling Eyes Всъщност, напоследък е така, просто днес беше по-голямо количество и затова се убедих, че наистина е водичка. Защо се получава така?  Rolling Eyes Sad

Последна редакция: пт, 13 юни 2014, 13:03 от Nia_Nia_Nia

# 378
Nia, и аз забелязах вчера, че малката връща малко мляко като водичка. Според мен се случва, когато поеме повече от предното мляко, което е по-воднисто. Но кой знае..
Ние вече спим повече. През нощта ме буди около 3 и 5 за ядене, но през останалото време си спи. След това, когато не яде, пак спи. Активира се по следобедно време и явно се превъзбужда, защото вечер малко мрънкоти. Много е любопитна и все оглежда наоколо:) Толкова е хубаво да гледаш детето как се променя всеки ден Heart Eyes Да са ни живи и здрави.

# 379
  • София
Пожелавам настиналите мушмороци да оздравяват бързо Hug

И ето нещо забавно, което приятелка на 8-месечен великан сподели днес:

# 380
  • elhovo
здравейте и от мен пак.наистина е велико  да виждаш как всеки ден детето ти се изменя  и става все по интересно и интересно.чувството е невероятно.
от мен също-бързо оздравяване на всички бебчета!
моето момиче е повърнала за 2мес. и 10 дни само веднъж.нямаме този проблем и съм доволна!
пръсти  или юмруче в устата в устата също още не сме сложили.а да не говорим за биберон залагалка-тя въобще не го искаше от самото начало и нямам намерение и да и го давам за напред.щом така е свикнала,така ще е- без биберон.ще и давам играчки да гризе, но не и биберон.тяа така си е пожелала и така ще е.

# 381
Г-жа Гертруда Смехуркова, от една седмица в 5:30 се буди, играем си, защото ококорва голееемите си очи, но към 7 се изморява и заспива до 9..... жалкото в , че аз вече съм се разсънила Sad
а вие към колко къпете малчуганите, ние сме към 9, 9:30, но сме малко сънени и се чудя , но ме е страх, ако го къпем към 6, да не се събужда още по-рано сутрин... ooooh!
Nia_Nia_Nia , понеже аз съм болна и малкия похърква, док изписа 6 пъти на ден по 3 капки и други лекарства де ...

Ние го къпем към 20- 20:30ч. но определено, според мен 18ч. е рано, особено лятото.

# 382
  • София
Добро утро в този дъждовен ден Simple Smile
вече се чудя обаче как да облека малкия... хем е топло, ама дъждовно.. Трябва да излизаме обаче и от 30 мин се чудя..  чудя...
А днес за първи път ми се случи да не иска биберона, защото се смееше и смееше.. беше много сладко ... и забравих едночасовия рев снощи Simple Smile

Усмихнат ден   bouquet

# 383
Тони се събужда към 5:30 -6  часа за ядене , дремва за 30 -тина мин и е свежарка, а аз дремя. Играе си послушно, докато готви мама и към 8:30 заспива.
Къпя го към 21:00 часа, че по рано сме навън Grinning Ако се заседим вкъщи мрънка и бегом вън, така сладко си се оглежда  Grinning

# 384
Добро утро в този дъждовен ден Simple Smile
вече се чудя обаче как да облека малкия... хем е топло, ама дъждовно.. Трябва да излизаме обаче и от 30 мин се чудя..  чудя...
А днес за първи път ми се случи да не иска биберона, защото се смееше и смееше.. беше много сладко ... и забравих едночасовия рев снощи Simple Smile

Усмихнат ден   bouquet

Ами аз днес му облекох много тънко боди с дълги крачоли и  дълги ръкави, а вчера беше по голи баджаци и с къс ръкав  Grinning

# 385
хей момичета къде се изгубихте

# 386
днес май няма да се излиза ужасно мрачно е и сиг ще завали всеки момент супер депресиращо  ... Sad

# 387
Аз сега се прибрах - ту пече ту духа и излизат облаци, аз ту завивам ту отвивам. Така ли ще е това лято?

# 388
Ние след малко ще излезнем докато не е заваляло, че тук при нас следобед е порой, а сега слънце грее.

# 389
Ау незнам при вас обаче тук на морето такъв дъжд се изля .... сега е само мрачно

Общи условия

Активация на акаунт