не знам за вас, но на мен тази влага и променливост на времето започват да ми лазят по нервите; дават го до петък да вали и да паднат още температурите до 20 градуса максимални
за всички!
По колко време сучат вашите бебета? Моята бузанка все повече намалява времето и вече започвам да се чудя как/ дали успява да се наяде. От няколко дни суче по 5-10 мин и или заспива или иска да си играе след това. Стигнах до там да се изцеждам от време на време, защото гърдите ми често остават пълни. И вечер вече се буди по-рядко и цоцка по няколко минути, след което заспива. Чудя се дали е нормално или да започвам да се притеснявам.
По колко време сучат вашите бебета? Моята бузанка все повече намалява времето и вече започвам да се чудя как/ дали успява да се наяде. От няколко дни суче по 5-10 мин и или заспива или иска да си играе след това. Стигнах до там да се изцеждам от време на време, защото гърдите ми често остават пълни. И вечер вече се буди по-рядко и цоцка по няколко минути, след което заспива. Чудя се дали е нормално или да започвам да се притеснявам.
. 
Та като чета, че вашите деца е наяждат за 5-10мин. направо ми е непонятно. Моето яде от едната гърда 20мин., вдигна я , оригне и повърне поне 1-2 пъти и пак търси, та и от втората се повтаря упражнението. Аз ли много я преяждам или ?! 
Това се повтаря всеки ден, вали, гърми, трещи, пече - ние трябва да сме вън.
Аз кърмя и това означава, че освен да ставам да храня с вода, ще трябва да отделям време и за да се цедя. Споделете вашия опит, макар да съм наясно, че ще има различни мнения.
Препоръчани теми