Априлче лакомо се храни, расте на ръст и килограми!

• 29 575
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
  • София
вчера излязох да се видя с приятелка и докато се съберем - такъв порой се изля..добре, че количката има дъждобран, но никъде не успяхме да отидем, че при нас теренът е пресечен, а и двете бяхме с колички и още едно предизвикателство на пътя - засилените с висока скорост шофьори, които умират от кеф да минават през тесните квартални улици с дълбоки локви Confused

не знам за вас, но на мен тази влага и променливост на времето започват да ми лазят по нервите; дават го до петък да вали и да паднат още температурите до 20 градуса максимални

# 391
  • elhovo
здравейте,мами!и тук в елхово ту слънчо се показва,ту се скрива и не знам дали да излизаме след обяд.не можахме преди обяд да отидем да си купим памперси,кърпи и мляко,понеже имахме гости,но  ако не завали до 17:00ч. като се прибере татито ни отиваме,че наистина го дават времето да се разваля.
да ви кажа и новината-моята деси нещо започна да си слага пръста в устата...май и при нас венците започват да работят.иначе продалжаваме да си спим по цяла вечер,даже в събота се събуди вместо в 6ч.в 7:30ч.спинкахме малко повече!но нека да спинкат за да пораснат и да са ни живи и здрави бебчета! Hug за всички!

# 392
Пръста вместо в неговата уста беше в моята снощи. Оставих го да спи по гръб с глава настрани към мен и към 4 чувам нещо мънка м м м отварям окото и що да видя обърнат по корем и забил глава в матрака защото не е успял докато се върти да си намести ръцете и да стои изправен. Уплаших се дали и занапред ще прави така не е ли много малък да се преобръща чак толкова

# 393
  • elhovo
вили,за напред и това ще започне да става-и не само ще се обръщат ами и други пакости.аз сащо я пробвах Деси да лежи по коремче ,но както ти каза-стои забита в матрака и не помръдва,но вече очаквам всичко от нейна страна.все пак е 2 мвсвца и половина. Simple Smile

# 394
Ужасно време. И мен ме изнервя. Два дни не излизахме заради хремата, днес тъкмо се наканихме и се смрачи и заваля. Добре, че не бяхме навън, да ни залее пороя в София.

Момичета от ЛЛЛ ,

Отново моля за мнението ви.

От няколко дни синът ми, който е малко над 2 месеца повръща по-обилно от обикновено и по-често. Гладен е по - често от обичайните 3 часа.( като по часовник са и той си ги определя). Сега, примерно на 2 часа.. След всяко хранене връща и повръща.Намирам голямо мокро петно. Когато се случва докато е в мен - стича му се от устата отстрани. Т.е., мисля, че не  е на фонтан, защото и в другите случаи - повърнатото е непосредствено до рамото му и върху самото рамо. Случва се по всяко време след хранене, от минути до часове след това. Повърнатото много рядко е пресечено. В повечето случаи е вода  Shocked Не му давам вода и сме изцяло на кърма. Изкрючително рядко се оригва.навякъде сме повдигнали матраците и т.н.. но продължава да се случва, а и зачести. Педиатърът ни онзи ден каза, че няма място за притеснение и става въпрос за лек рефлукс, който ще отшуми. Но, като количество и честота се увеличава...
И още нещо, във връзка с повърнатото.. знам, че научно няма такова понятие като некалорична кърма, но все пак да попитам - е ли възможно  и задното мляко при мен да е по-воднисто и не дотам плътно.  
Благодаря ви.   bouquet

Последна редакция: пн, 16 юни 2014, 16:25 от Nia_Nia_Nia

# 395
ех как ги чакам тези пакости с всеки изминал ден става по интересно супер позитивно ме зарежда това малко човече

# 396
Най-накрая успях да ви изчета и се записвам за темата, макар и посредата. Хубав ден и много бебешки усмивки  Simple Smile

# 397
Здравейте, момичета  bouquet По колко време сучат вашите бебета? Моята бузанка все повече намалява времето и  вече започвам да се чудя как/ дали успява да се наяде. От няколко дни суче по 5-10 мин и или заспива или иска да  си играе след това. Стигнах до там да се изцеждам от време на време, защото гърдите ми често остават пълни. И вечер вече се буди по-рядко и цоцка по няколко минути, след което заспива. Чудя се дали е нормално или да започвам да се притеснявам.

# 398
Здравейте, момичета  bouquet По колко време сучат вашите бебета? Моята бузанка все повече намалява времето и  вече започвам да се чудя как/ дали успява да се наяде. От няколко дни суче по 5-10 мин и или заспива или иска да  си играе след това. Стигнах до там да се изцеждам от време на време, защото гърдите ми често остават пълни. И вечер вече се буди по-рядко и цоцка по няколко минути, след което заспива. Чудя се дали е нормално или да започвам да се притеснявам.
при мен се случва абсолютно същото   http://viliana89.snimka.bg/baby/dani.820070.33422496

# 399
http://prikachi.com/images/767/7404767U.jpg
Да видим дали съм успяла да кача и аз снимка. Grinning

# 400
Ураааа! Малко е лошо качеството, много се движеше манекена. Simple Smile

# 401
Спаси според мен е 200% cute  Heart Eyes.
Даниел също голям сладкиш, Ния също така заспива с отворена устичка.   Heart Eyes
По повод питането на Ния_Ния, нашата адашка повръща по много и фонтани от край време. Поне по 4-5 пъти след всяко хранене, под всякаква форма - току що изсукано мляко, вода, пресечено мляко...всякакво. Сменям дрехи по 4-5 пъти на ден. Бях се притеснила за 3-4 дни, но като виждам, че наддава не си го слагам повече, колкото и да ме дразни, че всичко наоколо все е повърнато.
BettyBoop, моята щерка също съкрати времето - от час и половина на 40-50мин.  Crazy Та като чета, че вашите деца е наяждат за 5-10мин. направо ми е непонятно. Моето яде от едната гърда 20мин., вдигна я , оригне и повърне поне 1-2 пъти и пак търси, та и от втората се повтаря упражнението. Аз ли много я преяждам или ?!  newsm78
Моето дете все така не иска да спи денем из къщи. Излезнах с количката и дъждобрана вън в дъжда, защото вкъщи вече надаваше аларма до тавана. Заспа за 30 секунди, обиколихме махалата и сега спи в количката в хола.  Crazy Това се повтаря всеки ден, вали, гърми, трещи, пече - ние трябва да сме вън.

# 402
Моята повръща и през носа.
Много сладки всички бебчета.

# 403
Здравейте,
виждам, че споделяте че вашите бебоци вече се будят все по-рядко през нощта. И ние ставахме по един път, но сега отново ни почнаха коликите и се буди по два пъти. Педиатърката ме съветва да давам вода със захар за да се отучи да се буди Thinking Аз кърмя и това означава, че освен да ставам да храня с вода, ще трябва да отделям време и за да се цедя. Споделете вашия опит, макар да съм наясно, че ще има различни мнения.
През деня кърменето все по-рядко завършва със спане. При вас така ли е?

# 404
Ако си познаваш добре детето, ще знаеш дали би го заситила вода. Аз захар на 2-месечно не бих дала. Моето с вода не бих го излъгала по никакъв начин и дори не се замислям за подобно нещо. Вечер се буди често - поне 3-4 пъти, повечето пъти от колики или запушено носле, но всеки път предлагам и заспива с гърда.  Peace

Моята повръща и през носа.
Много сладки всички бебчета.

Да, през носа също..

Общи условия

Активация на акаунт