виждам, че споделяте че вашите бебоци вече се будят все по-рядко през нощта. И ние ставахме по един път, но сега отново ни почнаха коликите и се буди по два пъти. Педиатърката ме съветва да давам вода със захар за да се отучи да се буди
Аз кърмя и това означава, че освен да ставам да храня с вода, ще трябва да отделям време и за да се цедя. Споделете вашия опит, макар да съм наясно, че ще има различни мнения.През деня кърменето все по-рядко завършва със спане. При вас така ли е?
Ами да, мойто бебче има дни в които през деня спи няколко пъти по 15-20мин, други дни пък като заспи се събужда след четири часа. При нас това с водата въобще не подейства, по скоро пробвай да го държиш колкото се може повече буден през деня и през нощта ще видиш, че ще спи повече, при нас така стана. А ако се буди от това, че го боли коремчето, не мисля, че вода и каквото и да било ще помогне
просто тези гадни колики трябва да преминат, малко остана...
.
Та като чета, че вашите деца е наяждат за 5-10мин. направо ми е непонятно. 

От десетина дни - много се смее и гука, голяма радост е
и аз не проумявам що за глупост е това, но веднъж пробвах като се събуди да дам вода - налочи се и след 5 мин ревеше от глад, и какво трябваше да го нахраня, а вече беше надут от водата
много се ядосвам като се вслушвам в съветите на много разбиращите около мен, винаги нещо се обърква