Априлче лакомо се храни, расте на ръст и килограми!

• 29 547
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, препоръчайте ми шезлонг за новородени. Взехме един, но се оказа, че прави опасна чупка в кръста и не  е подходящ за бебе на 2 месеца, макар употребата му да е точна за новородени. Човек, ако не знае, като нищо ще увреди гръбнака на бебока.  Shocked
Оглеждам шезлонга на ABC, но тъй като само от сайт мога да го поръчам, няма как да проверя дали е ок.  Rolling Eyes

# 541
Та отчета ... два дни преди да навършим два месеца ... 63см, и 5,700 кг. За зъбите каза, че всичко си е нормално .. отекли венци и т.н., но не се знае кога ще си излезе.. Даваме си дентокинд (благодаря отново на elf80) и ще видим кога ще се появи  Heart Eyes
Мен ми е доста забавно, че вече се опитва да си хваща играчките... не може де, но все пак.. Има желание да го държим напред да гледа като се разхождаме по стаите и е най-забавен като спреш, а той не иска и се оттласква напред... много е смешен , все едно ще тръгне нанякъде Hug
А иначе това сме ние

Сладък шишон  Hug . А на мен ми беше много странно Александра като спи да си вдига главата по нависоко. И ми беше и странно че и сега от време на време спи с отворена уста. Виждам, че и вие сте така.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 23 юни 2014, 14:37 от ВиолинаДимова

# 542
  • София

Сладък шишон  Hug . А на мен ми беше много странно Александра като спи да си вдига главата по нависоко. И ми беше и странно че и сега от време на време спи с отворена уста. Виждам, че и вие сте така.

Дам, не знам защо, но доста често се случва напоследък Simple Smile може би е защото му е запушен сега носа ... Ще го загледам напред и ще ти кажа , но не мисля, че е нещо фрапиращо

А иначе шезлонг не съм използвала, вижда ми се малко излишен на фона на цените, които са на пазара (поне тези, които са читави според мен)

# 543
Вече от няколко страни чувам ,че нощното хранене се пропускало заради стомаха на детето,трябвало да има някакъв по продължителен период ,за да си почива ?

# 544
  • в 1001-та нощ
По-склонна съм да се доверя на природата - щом бебето се събужда гладно и желае мляко, то вероятно има нужда  Peace Аз например - не се събуждам нощем гладна  Mr. Green Тези теории - не ми минават, но Руни доста разреди нощното хранене, понякога го пропуска, друг път не - на там вървят нещата  Peace

Днес доки каза, че зъбчето е кистичка, която излиза там, където ще набоде зъбче, така, че ние още сме без зъби Simple Smile newsm03 newsm68 newsm44

62 см ръст, малко под 5 кг с 2 сложени ваксини, за сега няма Т, спи  Blush На мен ми се вижда шишо, а като прочета за повече кг с този ръст  Laughing

Аничка  Hug благодаря за снимките, прекрасни сте   bouquet

И благодаря за хубавите пожелания  Heart Eyes  bouquet

# 545
Аничка много сте сладки
Аз днес и взех и гелче за зъбките и една чесалка
Много я успокоява
И дентокинд  Peace
Нощно време през два часа си иска Simple Smile
 За шезлонга аз отгледах владко в него защото не искаше в кошарата все да гледа
Сега с него и Анна- Мария
Навсякъде е с мен
Най удобната покупка
Ето го
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 54066d480f385e3ba

Но си заслужава цената:)
За нощното хранене някъде по форума консултантите писаха,че за кърмата няма нужда от почивка нощно време
Ако е на ам да
Но за кърменети бебета няма проблем
Прекрасена вечер Simple Smile

# 546
Добър ден  Hug
И аз се реших най-накрая да  се присъединя към темата. В отбора съм с 3ри  Mr. Green Сега бебка ми е родена на 30 април с термин 28ми април.
За нощното хранене мойта си се буди все още 2 пъти,суква си и си заспива и всички сме доволни. Кърмя на поискване, най-много през деня да направи една 4 часова пауза, през останалото време сме на 2:30 - 3 часа  Peace
За връщането на мляко - оригвам я, въпреки това се случва след 30 мин. , 1 час или повече да ми върне някакво количество мляко - ако е пресечено не се притеснявам,ако не е и е малко пак не се притеснявам.
Хилка се вече,започна и да ми"говори"- много е сладко  Heart Eyes

# 547
  • София
Алена, Елфи мерси   Hug
За гела за зъбите съм взела Пансорал - това ми казаха в аптеката, че било ефикасно Simple Smile чудех се да взема гела на Чико  Thinking
Нас ни подариха акт. гимнастика, кошара, люлка и какви ли още не глезотийки (първи внук и от двете страни  #2gunfire ) и затова може шезлонга да ми се вижда безполезен Simple Smile
За нощното хранене не съм го махала, но давам наполовина 60мл.
Веднъж му дадох само вода ... до сутринта  #Crazy
Приятелки дори и на АМ казаха, че бебетата сами се отказват... не се замества манджата с вода ей така .....   chef
На нас днес ни отложиха ваксините до другата седмица  Joy ще видим как ще ги избутаме  Praynig ЛЛ каза да му дам Панадол преди да отидем
А иначе и на мен моя ми се вижда дундаки, ама май не е чаак толкова голям  Peace

# 548
Tony_st, благодаря за отговора. Мисля, че засега закрепих положението. Свалих температурата още същия ден. За съжаление гърдата все още ме наболява леко и чувствам малки възелчета в областта, където беше запушването. Дано в следващите дни се нормализират нещата. Мисля, че леко ми намаля и кърмата в тази гърда и бебка малко се затруднява да суче от нея. Дано да е временно. Помагам си и с помпата допълнително и с масажи. Понякога се замислям дали тези помпи не травмират гърдите. Вярно, че са конструирани специално за изцеждане на кърма, но...
Момичета, като чета някои от бебоците колко качват, моята бебка си е направо мъниче. За двата месеца сме качили само 1600гр и в момента сме към 4700гр.
За нощното хранене- и ние се кърмим около 2 пъти през нощта, за кратко.
За шезлонгите- ние сме с люлка. Не знам какво щяхме да правим без нея Mr. Green

# 549
  • в 1001-та нощ
За шезлонга - предлагам да промените извивката, като поставите възглавничка, сгъната пеленка .... нещо, което да я изпълва и да е мекичко  Peace

# 550
Ние в началото също променяхме извивката, но май на малката не и беше по-удобно. Сега сме без промени и и e супер. Макар, че самият шезлонг има извивка, забелязах че е конструиран така, че гръбчето е право.

# 551
По-склонна съм да се доверя на природата - щом бебето се събужда гладно и желае мляко, то вероятно има нужда  Peace Аз например - не се събуждам нощем гладна  Mr. Green Тези теории - не ми минават, но Руни доста разреди нощното хранене, понякога го пропуска, друг път не - на там вървят нещата  Peace

Днес доки каза, че зъбчето е кистичка, която излиза там, където ще набоде зъбче, така, че ние още сме без зъби Simple Smile newsm03 newsm68 newsm44

62 см ръст, малко под 5 кг с 2 сложени ваксини, за сега няма Т, спи  Blush На мен ми се вижда шишо, а като прочета за повече кг с този ръст  Laughing

Аничка  Hug благодаря за снимките, прекрасни сте   bouquet

И благодаря за хубавите пожелания  Heart Eyes  bouquet

Ние сме 5850, 57см  newsm62  #Crazy

# 552
  • в 1001-та нощ
Лелееее  Crazy , представям си какво е пухче сладко  Heart Eyes

Аз ще снимам Руни по потник боди - да му се документират хубаво месцата, има дори по една гънка на крачетата, баткото не е имал  Blush

# 553
Аничка много сте сладки
Аз днес и взех и гелче за зъбките и една чесалка
Много я успокоява
И дентокинд  Peace
Нощно време през два часа си иска Simple Smile
 За шезлонга аз отгледах владко в него защото не искаше в кошарата все да гледа
Сега с него и Анна- Мария
Навсякъде е с мен
Най удобната покупка
Ето го
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 54066d480f385e3ba

Благодаря, Елфи   bouquet

Взех подобен. Оказа се, че повечето, включително на добри марки, правят лека извивка в кръста. А, това е доста непрепоръчително за новородени. И намерих такъв, който е възможно най-равен и щадящ гръбчето.   bouquet

# 554
Нещо не виждам как да кача снимка иначе бих го показала колко е пухкав   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт