Априлче лакомо се храни, расте на ръст и килограми!

• 29 537
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
пф тея ваксини от първия път ги намразих сложих му куул пач като се върнахме и беше добре вечерта рев и температура ужас беше той дори когато имаше колики не е плакал така не ми се мисли на 6 пак сме на ваксина как ще я понеса аз пък за него незнам. Мамите с момченца правите ли нещо на пиш..те? нашата е забелена от само себе си и ми се налага да я мия всяка вечер като леко заголвам защото от крема ли незнам ама се събира бяло около кожичката страшно ми е гадно да пипам там 5 минути докато го измия се препотявам става ми лошо вдигам кръвно буквално той нито плаче нито се дърпа обаче като знам колко е нежно и настръхвам

# 616
# 617
Ние понесохме добре ваксината
2 часа преди нея сложих лепенките
На 3 сме пак
На баткото му забели хирург пишоната и така и до днес всеки ден я забавелваме и мием
Сега вече сам може
Като беше бебе забелязахме докрая иначе кожичка та се връща и може да зарасте пак добре че при вас е естесвено забелена че много ги боли в началото
Издърпват докрай всеки ден и измивай както си правиш Simple Smile

# 618
а и при вас ли е имало такова бяло дето се събира под кожичката? Мия го сутрин и вечер често става твърда и изчаквам докато я прибера за да не я напъвам ама си е страшно де. Една позната ми каза че слага на нейния бебешко олио за да не залепва защото два три пъти и било по трудно да го забели обаче аз нещо не си представям да му слагам там ароматизирани неща като знам по себе си че не ми понасят нито ароматизирани превръзки нито разни гелове мога да се мия само с нивея лайка и билка (интимните)

# 619
Ами преварете зехтин Simple Smile ползва се за всичко!!

В други държави няма такова нещо,като забелване,тук също съм чела,че не трябва да се прави,не мога да разбера защо някои лекари продължават да го казват на родителите.Ние не сме забелвали и двете ни момчета.

# 620
свършила работа то вече няма как да не го мия след като е отлепен. Идеята за зехтина е добра мисля че когато е мазен няма да задържа нищо вътре

# 621

В други държави няма такова нещо,като забелване,тук също съм чела,че не трябва да се прави,не мога да разбера защо някои лекари продължават да го казват на родителите.Ние не сме забелвали и двете ни момчета.

И нашата педиатърка каза да не го забелваме, а към първата година направо щяла да ни прати някъде на лекар да го оправи.

# 622

И нашата педиатърка каза да не го забелваме, а към първата година направо щяла да ни прати някъде на лекар да го оправи...до колкото разбрах  Rolling Eyes

# 623
Разминахме се с ваксината. Педиатърът ни отсъстваше.  Crossing Arms Не е сметнала за нужно да ме уведоми. Така е, държавното е така.
Мъжкото достойнство - сестрата от въпросното държавно я забели рязко без дори да ме попита. Бях много бясна. Другият ми педиатър каза, че насилственото забелване е абсолютно излишно. Прави след първата година постепенно, но се прави, защото иначе се налагало хирург да се намеси накрая. При нас, вече веднъж дръпната донякъде, трябва редовно да се придърпва дотам. При нас не се получи точно до края и е малко неприятно. Таткото се занимава и на мен не ми е ок, имам чувството, че го боли и буквално се въртя на другата страна при манипулацията. Да, събира се бял секрет, който трябва да се почиства.

# 624
аха ако  посмее да дръпне там рязко хич няма да се замисля и така ще я навикам че няма да посмее да пипа други момченца радвам се че попаднах на възрастна педиатърка която подходи съвсем нежно само да провери а то се оказа че е готово. Не съм съгласна някой да насилва детето ми. Аз никога не съм бита или наказвана като малка винаги с обяснения за позволено и непозволено смятам че правилно са ме възпитали мисля и аз така с думи да възпитавам малкия много ми е грозно като излезем в парка има майки които крещят или посягат на децата си какъв е смисъла да се стресира? Нали в крайна сметка идва момент в който боя и наказанията вече не вършат работа детето преодолява страха и прави напук....мой си разбирания всяка майка решава какво да прави...

# 625
Съгласна съм с Вилиана,за подобно "безобидно" насилие за възпитание.Леко пошляпване по дупето докато е малко,ок,то не боли,само да разбере че е сторило нещо не редно,но за повече съм против и то най-вече защото мисля,че няма да има особен ефект!
Онзи ден имахме гости и момичето на 6 г. явно не слушаше според майка си(според мен си беше ОК) я дръпна за опашката да се върнела при нея и да я слушала какво и казва.
Нищо не казах,но беше мн грозно от страна на майката и момичето се разплака от срам,че са я дръпнали за опашката пред хората......

# 626
Мисля, че въпросната сестра повече няма да си позволи да направи тази грешка.  Peace
А по принцип, агресията никога не е решение. Като ли насилието.

# 627
абе понякога агресията е оправдана знаете ли онзи ден ходих да занеса кутия мляко в болницата защото не и даваха да яде ми тя като излезе една лелка надвеси се над мен и започна да ми крещи че искам да оставят бебето в болницата за 15 дни от това АМ те си имали мляко еми като си имат за тях ли го пазят че не дават на бебетата и кой и даде право да ми крещи така че има хора които си заслужават да ги поставиш на мястото им

# 628
Да,за такова нещо и аз съм съгласна,въпреки,че в повечето случаи се опитвам да подходя с добро.Но нагли хора които си мислят че са господари на света и те злепоставят,на такива никога не съм мълчала и им отвръщам по същия начин.Стигали сме до такъв момент,че на края те ми се извиняват!И точно така трябва да се научат как се общува НОРМАЛНО.Но това е за големите хора,с децата по-внимателно хах Simple Smile

# 629
Хората които бият децата си няма да прочетат думите ви и няма да се променят. За тях да са избухливи към децата си е нещо нормално. Важно е да възпитаме нашите деца да са мили и добри хора, да са съвестни и да не избухват за щяло и нещяло.

Общи условия

Активация на акаунт