Априлче лакомо се храни, расте на ръст и килограми!

• 29 539
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • в 1001-та нощ
До няколко дни ще се изяви ако се е случило, но според мен няма риск, щом малкият е на АБ и ти си здрава, все пак - нека го имат предвид  Peace

За моите "критерии" не е малко бебенцето, аз моите и двамата съм ги кърмила от по-малко тегло, но и ще трябва да е много търпелива и упорита - защото нямат сили сучат дълго и на често и това изнервя и обезсърчава майките, повечето се отказват, наистина, но пък ако има желание - ще й се получи Simple Smile

Аз от шише не съм давала и според мен няма нужда  Peace Ако има проблеми - може да се допита до консултант, мисля, че правят и домашни посещения - да се види силата на струята, пози и т.н. детайли Simple Smile

Успех Ви пожелавам  Hug и аз много се развълнувах от новината  Blush

# 601
Желание има голямо а и аз и говоря колко е важна кърмата как съм чувала че лятото бебе не се отбива еми старае се момичето колкото може. За това че е по добре от гърда съм съгласна обаче то милото незнае какво да прави подаваме и обаче тя успява да лапне само зърното и след малко се започва рев. Няколко дни ще и даваме така от шише по 30-40 мл да заякне да се поококори  и започва да я слага на гърда . Дани в началото като нямах опит и като нямаше кой да ми каже се цедях и давах бях го пробвала и той страшно силно засукваше ама аз нали съм паника мислех че не му стига щом аз с помпата вадя колкото едно хранене как той успява само от едната гърда да се наяде ....сега обаче съм по запозната и ми е приятно да си го гушкам и да суче харесват ми опитите му да мачка там и как миличко се свива при мен

# 602
Марк днес става на 3 месеца. По този повод го събудих, за да го снимам Mr. Green

# 603
  • София
Честито anna_p, все такива сладури да са мъниците  nbirthday
И ние имаме месечинка днес два броя за героя newsm38
и аз не издържах сутринта и му направих няколко кадъра Simple Smile

# 604
Anichka1987, честито и на вас! Страхотна усмивка има Сашко:)

# 605
  • в 1001-та нощ
Ах, честита месечинка на двамата малчугана, страхотни са Simple Smile

Viliana89  Hug вие си знаете най-добре, но аз също съм го преживяла - с баткото беше точно така, хем започнахме да се кърмим, когато беше по-голям от Руни, не е ревал, но изобщо не беше наясно за какво е на гърдата, но в продължение на 4 дни го слагах всеки ден и накрая се получи, а с Руни от първия път, хем беше по-малък и като дни и като тегло, но мисля в случая решаващо беше, че аз знаех какво да правя  Hug

Когато реши да го слага на гърда - да масажира гърдата, все едно иска да изцеди кърма в устичката му, така - лека полека ще подкарате процеса Simple Smile

Ето и от Руни няколко усмивки  Blush

# 606
anna_p , разгледах всички снимки ,много са хубави Simple Smile
anichka , толкова сладка усмивка  Grinning

Руни изглежда много се забавлява Grinning

# 607
Желание има голямо а и аз и говоря колко е важна кърмата как съм чувала че лятото бебе не се отбива еми старае се момичето колкото може. За това че е по добре от гърда съм съгласна обаче то милото незнае какво да прави подаваме и обаче тя успява да лапне само зърното и след малко се започва рев. Няколко дни ще и даваме така от шише по 30-40 мл да заякне да се поококори  и започва да я слага на гърда . Дани в началото като нямах опит и като нямаше кой да ми каже се цедях и давах бях го пробвала и той страшно силно засукваше ама аз нали съм паника мислех че не му стига щом аз с помпата вадя колкото едно хранене как той успява само от едната гърда да се наяде ....сега обаче съм по запозната и ми е приятно да си го гушкам и да суче харесват ми опитите му да мачка там и как миличко се свива при мен

Ванина, честито ново бебче в семейството. В библиотеката на кърмаческия има статии как да научим бебето да суче. Не всички бебета се раждат ориентирани. Някои се нуждаят от малко помощ. Най-добре ЛЛЛ питайте.  Успех!

Нашата девойка си е удвоила теглото за два месеца, въпреки сополите, които вместо да се махат, стават все по-обилни. Simple Smile 6200 на 60 см Simple Smile))
Бяхме и на ортопед, всичко е ОК.

Много хубави снимки, Алена! Simple Smile

# 608
Много готини бебчета дано винаги да са така лъчезарни и да ни радват!!! Благодаря за съветите ще опитваме докато се получи.... Имаам и питанка Дани много киха днес почти цял ден има сълзи в очите та въпроса ми е дали е от това че киха и сълзят като при големите хора защото вчера бяхме на преглед но нямаше сълзи и не съм питала

# 609
bobi_e, благодаря, фотографията е страшно зарибяваща и все има какво да се учи и пробва:)
Алена, много ти е лъчезарно малкото момче:)
Viliana89, като големите са, и на тях като кихат им сълзят очичките:)
Aludra *, браво на девойката! Със сополите на Марк беше същата история повече от месец. Колкото повече се изсмукват, толкова повече лигавицата прави нови. Та хем не става да се чистят редовно, хем не става да не се чистят редовно, защото се стичат в гърлото и то се зачервява в един момент. Аз капах на Марк антибиотични капки за очи 7 дни и хремата изчезна.

# 610
Как понесохте ваксините?  Утре сме на комбинираната...

# 611
  • в 1001-та нощ
Как понесохте ваксините?  Утре сме на комбинираната...

Руни беше поспалив, и батко му беше така, не са вдигали температура и двамата  Blush

Дано мине леко при Вас  Peace

Много готини бебчета дано винаги да са така лъчезарни и да ни радват!!! Благодаря за съветите ще опитваме докато се получи.... Имаам и питанка Дани много киха днес почти цял ден има сълзи в очите та въпроса ми е дали е от това че киха и сълзят като при големите хора защото вчера бяхме на преглед но нямаше сълзи и не съм питала

Руни киха от време на време, сълзички не съм забелязвала  Blush

# 612
Сладки бебоци!  Simple Smile

Дано и Цеци ги понесе леко. Нослето му периодично се запушва, не знам и аз от какво и се чудех дали да не отложим, но сега й е времето...

# 613
  • в 1001-та нощ
Как понесохте ваксините?  Утре сме на комбинираната...

Руни беше поспалив, и батко му беше така, не са вдигали температура и двамата  Blush

Дано мине леко при Вас  Peace

Руни киха от време на време, сълзички не съм забелязвала  Blush

# 614
 Следобяда след ваксината поспа повечко, а вечерта ми вдигна температура. За това другия път превантивно панадол. Peace
Много са ни сладки и пораснали бебоците. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт