Отговори
# 690
  • Варна
Добро утро! Да се похваля -мисия педиатър успешна.
НО, винаги трябва да има такова  Sad, оказа се, че работи и като общопрактикуващ лекар, което не ми харесва, но пък часовете за детска консултация са отделени. Освен това докторкага многохподробно се обяснява за всичко, което от една страна си е хубав на фона на останалште лекари, които нищо не ти казват и трябва да им вадиш думите с ченгел от устата. Това обаче прави нещата тромави и мудни и пред кабинета ми казаха, че винаги се чака адски много, защото на човек отиват 20-30 минути. Плюс е, че е и хомеопат. Ако не беше това с чакането и аз щях да се преместя при нея но ще видим по-нататък.
Иначе като ми видя смъкнатия корем, докторката каза, чме май беба няма да чака още дълго и пще тръгне сама да излиза, от което мен много ме е страх, защото ще съм планирано секцио.

Моник, и при мен гаденето май се връща. От два-три дни все ми е лошо и отпаднало и нещо немислимо за мен - апетита ми взе да изчезва! Коремът ми е огромен и килограмите много ми тежат. Заедно с отоците, едвам изминавам по 200 метра, чувствам се като инвалид. Сега ходих до лабораторията за изследвания и едвам отидох и се върнах, а ми е съвсем близо. Имах и ужасна нощ - досега ме боляха хълбоците и таза, като спя дълго време на една страна,а а сега вече ме болят целите крака, сякаш ми е спряло кръвообръщението. Честно казано, нямам търпение всичко да свърши и да се гушкаме с бебка. Така, оплаках се.

А сега да ви пожелая един хубав ден без болки и пълен с хубави емоции.

# 691
Добро утро ! Ние с каката днес малко се пооспахме но то е поради мрачното време май.
Днес следобед съм на ЖК – момичета вие вече всяка седмица ли ходите?
Взех си микробиологията и всичко е наред.. Все още не са ми дали документите за болницата.
И друго щях да пиша ама .............. newsm78

# 692
  • Ямбол
Момичета,благодаря ви за Чочко  Hug и положителната енергия,аз много му изживявам болежките,като детенце си ми е Heart Eyes DiyanaChar напълно подкрепям чувствата ти към осилите и аз съм така,а и май и ти си била с кокер  Wink
Lady April аз съм същата много го мисля като пътува на някъде и си спомням ена приказка от баба ми,че е по-добре да ти се случва това коео си мисли жена ти ,от колкото майка ти ( по случай мъжете ) ама и аз съм от другите жени като майки  Confused
Mar_bella личи ли си това падане на корема,ти различи ли го,аз все се гледам ама не мога да се ориентирам?
MAMA_SANCHO,Mar_bella,Щастлива жена ,леле не останало,а и ФБ още бяха писали,че им наближава,ама трудно се ориентирам там кой-кой е  Whistling.Толкова е вълнуващо  Hug Hug Heart Eyes ,почва се  baby_neutral

# 693
  • Бургас
Здравейте!

От известно време само чета, без да ми се пише. Сърдя се на времето, че ми обърква процеса на гнездене. Чакам да поспре трайно да вали, за да си изпера килимите и да си измия прозорците. Вече започвам да губя надежда, че това ще стане преди да родя... Изкарах си го на ММ и го организирах да "освежи" кухнята и коридора с латекс  Mr. Green

Аз засега поспрях с качването на килограми - закотвила съм се на 11 кг от две-три седмици. Надявам се бебето да си се храни и наддава нормално. Едра съм, но не се чувствам трудно подвижна. Само контракциите понякога ме слагат принудително на легло.

Лаленце, не ти честитих за шоколадовата награда  Laughing ама това наистина е много сладък подарък за първи юни!

Гледам някои вече се канят да раждат Simple Smile Аз се радвам, че успях да го докарам до месец с буквата "Ю" с моята скъсена шийка. Исках да кажа на онези, които ги хваща паниката - не се опитвайте да контролирате събитията на всяка цена, защото само си създавате излишен стрес. Дори и да не родите на избраната дата и с избрания лекар, нещата ще се случат по най-добрия начин за вас и бебетата ви! Вие дори може да не сте подозирали, че има и друг сценарий, но отгоре някой ще ви го посочи. Като цяло, раждането не е процес, който подлежи на пълен контрол. Пускайте се по течението и се оставете да ви носи, няма нужда да се борите   Heart Eyes

# 694
Добро ви ютро и от мен   food010

В тази мрачна сутрин хич не ми се ставаше  newsm46 ама трябва да скокна до доки да си взема болничния. Мислех си да ме прегледа че нещо ме понасърбява ама аз си мисля че е дето се бръсна и като порасте малко понеже като мина пак бръснача и минава  newsm78 ама аз сега се филмирам.  На вас случва ли ви се така? Консултацията ми е на 13ти чак. Когато ми дава 45дневния болничен ли ми взима секрет за микробиология или по късно?  Сорка за странните въпроси рано сутрин (понеже аз сега ставам)  Mr. Green

# 695
Микробиологията се прави в 9-я месец поне така ми каза моят лекар, че трябва да е максимум 2 седмици преди термина, за да има време да се изчистят нещата, ако има гадини.

Райка, много ми хареса постът ти  Grinning И аз съм се настройла така. По принцип трябва да избирам дата за секцио, но смятам да е възможно най-късната, за да си тръгне само раждането и детето да си избере датата, а не аз, но дали ще стане така е друг въпрос  newsm78

# 696
  • Варна
salji4ka, усещам, че бебето е по-долу, не ми опира в ребрата и стомаха, а като седна имам чувството, че и то мви сяда в скута. Отделно, преди няколко дни си виждах пъпа, но вече не, слязъл е надолу.
В петък съм на жк, да видим какво ще каже доктора. Тогава трябва да ми определи и дата за секциото.

# 697
  • Пловдив
Моята по ЖК взима последната микробиология,когато дава 45 дневния.Последния път нарочно попитах,за да знам кога ще е точно и да не взимам детето с мен на консултацията,че ще й изскочат очите.Обаче често МБ се взима и в 9 я.Трябва да си питате докитата  кога точно я правят
Питах и за направлението за хоспитализация.Пита къде ще раждам-Селена.Не ми трябвало такова направление ,каза Shocked

# 698
Avencis на мен микробиологията ми я пуснаха когато ми дадоха 45 дневния  болничен.
Моят корем от началото е по-долу и сега не мога да определя дали се е смъкнал още или си е пак така както си беше. Напоследък имам болки подобни на менструални но за няколко секунди ниско долу Незнам дали не ме притиска бебето на мястото около белега от предишното секцио защото там ми е доста чувствително.

# 699
Здравейте, мами може ли да питам някоя от вас има ли някакви отзиви за помпа за кърма електрическа на кангаро цената е доста приемлива- 57 лв. но незнам дали си заслужава да се рискува или по добре да си е на нук примерно иначе изглежда добре някой ако знае дали върши работа или отзиви въобще моля помагайте че дилемата ми е голяма

# 700
Моята по ЖК взима последната микробиология,когато дава 45 дневния.Последния път нарочно попитах,за да знам кога ще е точно и да не взимам детето с мен на консултацията,че ще й изскочат очите.Обаче често МБ се взима и в 9 я.Трябва да си питате докитата  кога точно я правят
Питах и за направлението за хоспитализация.Пита къде ще раждам-Селена.Не ми трябвало такова направление ,каза Shocked

ми то нали и в селената се води че е по ЗК защото иначе е по скъпо. Аз като съм питала за цените и питам ами с направление как е и те ми то тва е с направление. Аз ще си взема за всеки случай. то трябва ли да пише на него къде ще раждаш?

# 701
Здравейте, мамчета  Simple Smile аз нямам особено важни неща да споделя днес, утре сме на преглед след срещата в Папая, нямам търпение. От една седмица се будя с болки в ръцете. Болят ме пръстите, малко са отекли, но болката като че ли идва от костите, това нормално ли е, случвало ли се е на някой  newsm78 Тази нощ беше кошмарна- имах ужасни киселини и не спрях да се потя цяла нощ, направо бях вир вода. Така оплаках се.  Laughing
За фейсбук групата аз там разпознавам само josi, pleasure, mama sancho и още няколко мамчета, които пишат и тук по-активно. Но там ми е малко натоварващо като цяло и предпочитам да пиша тук.

# 702
Здравейте момичета Simple Smile

За фейсбук групата..ами знам, че е минало само ден, но ми е много трудно да се ориентирам и както каза пайчето малко "натоварващо" за самата мен, защото колкото и да чета не мога да свържа човекът с поста, а не обичам да пиша без да знам на кого. Не ми се сърдете, ако я напусна скоро. Все пак ще почакам мъничко,де. А тук ми е супер приятно да ви пиша и да си споделяме. Съвсем съм си в свои води. А и видях, че има едно родено бебе, но на кого?Познавам ли я?  Thinking

За срещата: Днес на тоновете ще разбера дали утре ще ходя на ЖК сутринта и ще ви пиша допълнително.

Пайче - на мен засега не ми се е случвало. Само тазът ме боли и то от доста отдавна. Дано тази нощ нямаш такива проблеми, като предната. Запаси се с нещо за киселини поне, за всеки случай.

За смъкнатия корем - и аз гледам, гледам и не мога да реша дали се е смъкнал.Според майка ми малко се е смъкнал, според ММ - не се е . Според мен..не знам. Но ми тежи зверски от 2 дни.

Мар_Белла : Честит ти педиатър ! Това е супер новина! Можеш ли да споделиш най-общо за какво си говорихте като се срещнахте с нея?На мен тази задача ми предстои тази седмица също.

Аз снощи бях цяла вечер с контракции,по-скоро безболезнени, но това не е нещо ново за мен.
На мен пък притеснението ми е всеки път, като съм сама навън да не ми изтекат водите  Mr. Green Не знам какво бих правила в такъв момент  Shocked

# 703
ZVEZDA в момента ТСХто ми е 1,76. Моника на мен точно Начев ми каза че има риск след раждането да се качи рязко  newsm78

# 704
Здравейте, момичета! АТ няколко дни не се чувствам добре.... smile3507 този секрет не ме оставя вече трети месец. Та днес ходих при личната и пак Тавипек, цетеби, пиносол и хомеовокс. И аз още не съм прала и гладила понеже си чакам скрина, но май ще я свърша тази работа и после само ще подреждам.
На мами те с болежки, пазете се!
Хубав и усмихнат ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт