Великобритания - тема 52 Лятно Морска

• 43 817
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Благодаря ви момичета за инфото за кредитна карта, ще кандидатствам пък дано ме одобрят Wink

isolda1 и аз доста време се чувствах така, а напоследък все БГ сънувам. Носталгията така ме е хванала  Sad

# 136
Е добре е да знам, че не съм единствена  Simple Smile

Борикс  Hug

# 137
Не мога да не се похваля Simple Smile Момчетата играха за националния отбор на Уелс за първи път и се представиха отлично. Това е информацията която е публикувана за тях - заместник директорът на училището ми я изпрати днес, аз не знаех че има публикувано нещо.

Chess-playing brothers Petko (Y7) and Anton Petkov (Y5) made their debuts this weekend for Wales in the annual match against South East England.  Anton played in the Under 10s and Petko played in the Under 12s.  This is always a very tough match for Wales and provides very stern opposition for our players.

Anton and Petko have impressed the selectors with their results this year; Anton is the North Wales Under 10 Champion and Petko came second in the whole of Wales at his age group.  Both boys also play for their county and local club and have picked up some excellent wins against quality opponents this year.

Their reward therefore came this weekend as they both donned the red shirt of Wales for the first time.  Both boys played two games against stiff opposition with Anton winning one and losing one while Petko won both his games.  As such, the boys were the highest scoring players for their respective sides and Petko was the only Welsh player all weekend to score 100%

This is an outstanding achievement from both boys and they are just the latest in a series of pupils from Rydal Penrhos who have gone on to represent Wales in chess. 

# 138
Ехаааа golden страхотно Simple Smile . Да са ти живи и здрави!

# 139
golden, страхотно постижение, честито на теб и момчетата!  Simple Smile

# 140
  • Лондон
Golden, страхотни постижения, браво Hug

# 141
Благодаря ви момичета, аз наистина се гордея с моите хлапета. И двамата положиха много труд и напълно заслужават получените похвали.
Сега чакам да минат изпитите в края на годината и да видим резултатите (леко ми е притеснено за баткото, защото това му е първа година в голямото училище). Гледам го че преговаря ..... ще видим. Малкият уж се представя добре, но ще видим и там - той ще има два тесат по английски - един с класа и един отделно по системата с която преценяват нивото на чуждестранните ученици.

# 142
Страхотни са момчетата ти, golden, разбира се, че ще се гордееш и хвалиш  Grinning
Аз и от джудото (нали това беше) останах впечатлена..

# 143
  • някъде в орбита...
golden, поздравления за успеха на хлапетата  Hug  bouquet  bouquet

# 144
Страхотни са момчетата ти, golden, разбира се, че ще се гордееш и хвалиш  Grinning
Аз и от джудото (нали това беше) останах впечатлена..

Карате е - аз съм кафяв колан, те са зелени колани (хлапетата напредват по-бавно, което си е съвсем логично). На мен тези тренировки ми действат страшно добре за разтоварване на напрежението, а и се запознах с много нови хора.

# 145
  • Нотингам/Пловдив
Golden златни са ти момчетата, браво  Simple Smile
 Аз едва днес успях да изчета каквото съм пропуснала, тия дни все не ми стига времето. Задачки много около къщата и като капак нашата кака ни вкара във филми покрай бала. Купихме рокля по интернет и после реши, че не я харесва. Нашия татко веднага я успокои, че ще купим друга и се започна обикаляне по магазините  #Crazy Хубавото е че от всичко това обикаляне вече имам стабилен тен  Laughing За ваканцията още не съм и помисляла, иска ми се да идем до БГ, но само времето ще покаже. Така или иначе билетите са супер скъпи вече, ако си ходим ще е с колата.
 Хубав ден на всички и дано намирам повече време поне да чета  Hug

# 146
Golden поздравления, дано още дълго те радват така и ти се гордееш с тях  Hug

# 147
  • На село (близо до Лондон)
golden браво на нашите шахматисти!!! Много добре се справят момчетата ти. Моят шахматист се класира за гигафинал-а за Съри (май се води полу-финал на Съри) за средата на юли. Там ще сме, но освен шах, свири и в brass band и ще ходи на тур-не лято, но всъщност и тренира за да стане професионален футболист. Зает 10годишен младеж е  Rolling Eyes

tzvetak какви тийнерджерки и концерти, за Анабел ли? Тя нали е на 6? Моят 6 годишен още охлюви събира и иска куче, а ти концерти

# 148
  • На острова
Хаха, GI, много ме разсмя с последния абзац  Laughing

Аз сега се лангъркам с един автобус до работа, че пишеше severe delays на оувъграунда, че ми и взе парите от картата да се кача и да изляза от стейшъна. Здраве да е. Едно време не вярвах на мъжо, че тук ти трябва айфон/смартфон задължително - е сега му вярвам. Да са живи и здрави изобретателите на апликацията City Mapper bowuu

И аз да се похваля - снощи беше първото ми излизане с колежки след работа. На ресторантче, винце, смях... Почуствах се страхотно, имайки предвид от кога не съм го правила   Heart Eyes

Golden, поздравления за момчетата ти   bouquet

Мерси момичета за разясненията относно картичките и РД - оказа се, че шефката заминава на холидей сега за празника си, но това не ни пречи пак да и подарим/поднесем нещо. Впечатленията ми за сега са, че е наистина човек, който заслужава!

Хайде хубав ден и до скоро!

# 149
  • Лондон
GI, явно с момичетата е различно Sunglasses не само, че сме на концерт заради нея (мен нали не си ме представяш как се занасям по One Direction) , но получи и лично тениска с послание за нея и подписите на момчетата, та сега ще говори за тях на своето show and tell в училище другата седмица, научила им е биографиите, хобитата, и така...

Общи условия

Активация на акаунт