Великобритания - тема 52 Лятно Морска

• 43 882
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
Тцтцтц хората си заминаха, а те пак на политика го обръщат!!! Безсрамници! Заради такива като тях се махнах от БГ! И не искам и детето ми да живее сред такива уродливи души! Мир на праха на хорицата, изгубили живота си тази вечер!... Тъжно и. Жалко е за всички нас.... Ние сме също мъртви за таз държава и нашите деца...Единствено за НОИ и данъчните , а може би и здравната каза , не сме. Съсипаха всичко, което някой някога е градил и в тая помийна яма остават няколко удавника все още държащи се за патриотичната сламка, няколко без избор и много , много празни, мъртви души.... Без амбиция за нещо по-добро, с единствената достатъчност побиращи се в ракия, салата и нещо и за душата...е, може и малко семки да полюят по пейките, след което някой помияр ще мине да ги подуши, пре дъвче и припикае, ако преди това не е изял някое малко дете и две три бабки...

Не знам дали ми се плаче или ми се искам да със наемен войник. Да взема да се самонаема и да ги почна цели се в един, гръмни трима. ...

# 271
  • UK
Аз се чух с майка ми, те са добре, на центъра не е такъв кошмар явно и само в спалнята им вали на новите тапети, но това е бял кахър.

# 272
  • На село (близо до Лондон)
Бу, добре дошла  Hug. Питай ако има нещо и споделяй как сте, три кърмени бебета съм отгледала Wink. Най-голямото, Филип, сега е Y5. Много мило писмо Heart Eyes

Bean браво на детето!

Аз пък събирах спални чували, матраци снощи, че моят Филип имат къмпинг в двора на училището тази нощ. Всичките 9-10г ще ядат барбекю и ще преспят на поляната в училище чак в събота ще ги прибираме. Ще им е забавно Party

# 273
  • До хладилника, който обичам
Благодаря на всички ви Grinning
МГМ, не, явно не ставаше само с този номер, защото е по програма, спонсорирана от държавата и не сме обсъждали този вариант, въпреки че знаеха, че го чакам (номера). Вече съм отписана от списъка за този курс така или инак, ще чакам септември, може и нещо по-интересно да излезе Grinning Сума хора четох да се хвалят колко бързо им е излязъл НИН-а, явно нашата акула е глуха (и мъжът ми също чака, въпреки че работи и не е имал проблем с наемането заради НИН-а).
Вън е прекрасно слънце и го дават чуден уикенд. В това време в България е страшна трагедия, особено Варненско. Скоро четох шега във Фейса, че продължава да действа Българо-Британската спогодба "Дъжд срещу имигранти", беше смешно, но сега е страшно.

# 274
  • Варна
Само да кажа за НИН номера И моят номер излезе след 7 седмици. И аз се бях притеснила че няма да ми дадат.
За Варна и на мен ми е мъчно за хората който са загинали.
Ние също сме далеч от Аспарухово и Галата и  нямаме никакви поражения.
А иначе може да се помогне със СМС, който иска.
Лек ден на всички.  bouquet

# 275
Мъжът ми получи нин последните дни от 6те седмици. Няколко хора ми писаха лични съобщения, че също чакат доста време. Май не става толкова бързо...

# 276
  • UK
 Ужас , сеа прочетох че семейство с две дечица е изчезнало във Варна.
  Дано да спрат тез дъждове  Praynig

За НИН от януари до сега всеки се оплаква , че доста чака кой 6 седмици , кой повече.

Ave ,мерси за споделеното. Аз и казвам на тази мацка , че нещата не може да са толкова розови колкото ги описва. Никой няма да и даде ей така пари , щото решила да учи. А тя очаква , че ще си 'оправи" живота с тоз кредит.

# 277

За другата година ми дават класа с най-напредналите деца. Малки генийчета с аутизъм.

Simple Smile За първа година ли ще работите с деца със СОП?
Аз имам едно със Синдорма на Даун и макар, че много си го обичам успява да ми скъса нервите Simple Smile Аз работя в България все още. Ако е удобно на лични да обменим информация ?

# 278

Не. Просто до сега работих с деца, които са невербални и мнооооого в спектъра.
Пишете ми  Peace

# 279
  • UK
Днес бях на лекар за кръвни изследвания, сестрата каза, че ще са готови след пет дни, но ще ми се обадят днес ако има проблем. Аз се притеснявам за диабет, тя каза, че ще се обадят ако има нещо такова, никой не ми се обади, дано това значи че резултатите са долу горе добри (за идеални не се надявам, холестерола ми последно беше 7.8 при норма 5.2, та той със сигурност си е все така). Взе ми пет шишенца кръв, имам ужасни вени, тя първоначално не ми повярва като й казах, после гледа, пипа, пляска ме по ръката... Накрая вика, имала съм "вери ноти вейнс", беше много внимателна, де, но почти в края на първото шишенце вената колабира, та трябваше наново да започва, мен ми стана лошо, пет шишета са това, досега са ми взимали само по едно за изследване... Пооправих се, де, дадоха ми сок, вода, ама после като се прибирах към къщи все едно вървях по облак. Simple Smile Съвпадна с цикъла ми, та съвсем я оплесках с кръвозагубата. Simple Smile Сега съм на работа, оная откакто реши да ме сменя, ме вика едва ли не всеки ден, обаче съм я предупредила че другия уикенд ме няма - в петък заминавам при "гаджето" в Портсмут и ще се прибера чак в неделя, оная ако ще наопаки да се обърне по въпроса.

# 280
  • Bristol
Толумба, растат дечурлигата и то толкова бързо! Ей го и Филип на момченце вече си прилича  Heart Eyes А като започнах да пиша тук, бях бременна в първи месец с малката  Embarassed Но си ми е бебче все още, в сравнение с баткото  Laughing
Мърморанке, много е красиво в Портсмут! Дано хубаво да си изкараш! И да пиеш едно кафе с гледка към морето и за мен  Hug

# 281
  • UK
Обещавам. Честно казано слушам все хубави неща за Портсмут, не съм била още там, а Саутхамптън е толкова грозен град, че сериозно се замислям да се преместя там, хем да съм по близо до господина, но ще е тъпо, понеже се познаваме от месец, изглежда все едно се местя заради него. Саутхамптън е грозен и сив, не знам дали сте идвали, излизам на разходка и нямам нищо което да покажа. Има един голям парк в центъра с алеи и поляни и това е.

# 282
Здравейте мами в Англия,  имам един въпрос.  Гледаме обяви за къща под наем в района на Кеймбридж в сайта Righmove. И не ми става ясно цената която е обявена е за целия месец, но за стая или за цялата къща?? Цени от порядъка на 400-500£... Ние живеем в Белгия,  но поради работата на мъжа ми ще се наложи да се местим в Англия... От къде е най-изгодно да се наеме апартамент или къща, от сайт, местна агенция, директно от хората? Колко наема е дипозита и какви допълнителни разходи или такси се плащат с подписването на договора за наем..  По принцип търсим нещо между Кеймбридж, Бедфорд, Ипсуич, Норуич. На каква цена може да се намери нещо прилично под наем и в кой от тези райони са по-евтини наемите. Да кажа само, че сме с две деца.  Благодаря....

# 283
  • Манчестър
Здравейте мами в Англия,  имам един въпрос.  Гледаме обяви за къща под наем в района на Кеймбридж в сайта Righmove. И не ми става ясно цената която е обявена е за целия месец, но за стая или за цялата къща?? Цени от порядъка на 400-500£... Ние живеем в Белгия,  но поради работата на мъжа ми ще се наложи да се местим в Англия... От къде е най-изгодно да се наеме апартамент или къща, от сайт, местна агенция, директно от хората? Колко наема е дипозита и какви допълнителни разходи или такси се плащат с подписването на договора за наем..  По принцип търсим нещо между Кеймбридж, Бедфорд, Ипсуич, Норуич. На каква цена може да се намери нещо прилично под наем и в кой от тези райони са по-евтини наемите. Да кажа само, че сме с две деца.  Благодаря....

Ами тази цена не знам за района Кеймбридж за какво ще бъде....иначе различни агенции имат различни изисквания. При положение ,че не сте живяли в Англия и нямате кредитна история, може да поискат 6 наема депозит.районите за които споменаваш са доста далече от Лондон, освен ако работата е на друго място.

# 284
  • Англия
Лунна пътека, ние живеем в Кеймбридж и за 400-500 паунда можеш да си вземеш само стая. Би трябвало да пише за какво е, на обявената цена да не пише pw, тоест на седмица? Това би била реална цена за къща в града. В съседните села може и пи -евтино да е. Мъжът ти към университета ли ще работи? Те си имат accommodation office на tennis court road, предлагат както университетски жилища, така и от частни лица. Ние от там си намерихме, платихме само 1 наем депозит и без да сме живели тука. Други търсят от gumtree.co.uk, но там доколкото знам гаранция за коректно отношение няма. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт