Великобритания - тема 52 Лятно Морска

• 43 514
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
 Аз се записвам в новата тема и продължавам да ви следя  Mr. Green

# 61
  • Лондон
Уф, аз съм зиморничава, признавам, и няма начин да се хвърля по къс ръкав и сандали на 14 градуса... А това ми се струва, е най-честата температура през годината Confused Миналото лято обаче беше хубаво дори по моите стандарти, доста вечери изкарахме навън, а със яке де Embarassed

М@я, честит рожденик Simple Smile

Ell, супер преживяване за детето Simple Smile

# 62
  • UK
 За година и четири-пет месеца свикнахме с времето.
 Миналата година цял май месец изкарах със зимната пухенка , сега съм по къс ръкав и намятам нещо отгоре. Само ми е досадно сивото небе  , но вече не ме плаши , знам  че не е студено на вън , въпреки че е супер мрачно. В началото ми беше странно , но сега ботушите и дъждобрана , и на вън по всяко време. Само не забравяйте да взимате допълнителни чорапи за децата , а ако са по малки ( моето е почти на три) винаги нося и допълнителни панталонки. НИкога не се знае в каква локва или кал ще цамбурне.
 Според мен, за нас българите сивото небе е крайно депресиращо , но пък факта , че всъщност няма кучешки студ през зимата ми помага доста.
  Дано и това лято да е като миналото , беше си супер , даже доста горещо.

Мая да ти е живо и здраво детето!

# 63
  • София
Аз се записвам в новата тема и продължавам да ви следя  Mr. Green

И аз - да ви следя.
Благодаря за новата тема.   bouquet

# 64
Децата сме ги оборудвани за дъжд - гумени ботуши, дъждобран, гумиран панталон. И двамата са локволюбители и сме свикнали и под дъжда да ги извеждам. Тази пролет в България беше изключително дъждовна и ни подготви (или поне така се надявам). Само вятърът доста остър ми се стори  Confused
За краткият ми престой в UK, обаче, почти не видях локви. Сигурно, защото няма дупки  Laughing

# 65
Дами, може ли по хранителните магазини в UK  да се намери жива мая?
И как се казва/ ако има различни/ ?
Благодаря!

# 66
  • Англия
Аз си взимам от един малък био магазин, казва се yeast. В големите вериги магазини съм виждала само суха мая.

# 67
  • UK/София
Благодаря!
Виждала съм само в Морисънс от английските вериги.Прясна мая yeast има във всички полски и повечето чуждестранни магазини.
 Аз пък обожавам английското време.Няма как да ти омръзне топлото, студеното, сушата или дъжда.Миналото лято едва оцелях тук, ненавиждам жегите.За ужас на някои ще кажа, че целогодишно прозорецът в коридора (точно до спалните) го оставям отворен.Зимата температурата пада до около 7 градуса в стаите Simple Smile.Но се спи страхотно на студено, естествено сме добре завити и преди да станат децата пускам парното.

# 68
  • UK
Благодаря!
Аз си вземам от пекарните в Теско/Сейнсбъри/Азда  Peace Просто отивам при щанда, и моля персонала да ми дадат малко мая, никога не са ми отказвали. Понякога дори без пари ми я дават, но не винаги  Mr. Green

# 69

Miss Fine нова работа ли? Аз останах с впечатлението, че ти се стои повече у дома с малката.
      Баба и дойде и малко да поработя, докато има помощ. И съм 4 работя, 4 почивам, та по половин месец съм си у нас, напълно ми е достатъчно, че нещо прекалено ми дойде  Crazy

Не обичам да се разхождам в дъжд, не заради малката, а аз не обичам, вали ми на очилата и ме дразни  Mr. Green , но си имам достатъчно места за разходки в лошо време, то в шопинг центровете не вали  Whistling И аз да напече се мятам в сандалите, ако ще да е 12 градуса. У нас около 20 градуса подържаме и ми е екстра, даже топло.

Жива мая със сигурност има в Морисънс, до маслата е при нас.

Елл, супер звучи  Simple Smile
   Мая да ти е много здрав малкия   bouquet

# 70
  • някъде в орбита...
М@я, честит празник на рожденника  Wink

# 71
Кой питаше за агитката?  newsm18

М@я, много ми стана смешно на въпроса за времето. Честит ви рожденник!  Hug

На 26 градуса миналата година бях на плажа, по бански и хванах тен дори. Нашата ваканция започва точно след един месец. По това време тогава трябва да сме стигнали на италианска земя. Девер дена път с камили ни чака да стигнем до там. Уморих се само докато си го представям.  Laughing От 15-ти до 21-ви юли сме в Лондон с детето да обикаляме по музеии и магазини. Ако има някой за кафе да свирка.  Wink

# 72
  • На село (близо до Лондон)
tzvetak затова казах че няма да ти върши работа моя метод  Wink.

GI, точно вчера пробвах този метод. Малката и брат й вчера и днес се гледат в къщи. Синът учи, защото има изпит по биошогия следващата седмица, а щерката се помотва из къщи и сама уж се забавлява. Прибирам се и тя ме посреща, че й било скучно. Веднага й предложих да отидем заедно да напазаруваме храна и да приготвим вечерята Wink Познай дали я видях после, докато не сервирах вечерята!

Merry, безотказен е!  Wink

М@я честит рожденник да ти е жив и здрав.

Моите деца нещо са хванали- диария с повръщане х3! УжасТ

# 73
Олеле GI, кошмар! Да се оправят бързо децата.
Благодаря още веднъж за всички поздрави.

# 74

Общи условия

Активация на акаунт