Великобритания - тема 52 Лятно Морска

• 43 508
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
Аз си признавам, че от сега ме втриса как ще ходим в България с дребосък до година.
От сега си знам, че понеже съм разглезена тук от фамили френдли средата, в Бг ще ми се скъсат нервите.
Но пък семейство и приятели искат да го видят, а и аз да почне да създава спомени и представа и за моята Родина.

Ха, за какво точно се представям, дето не съм?
Никога не съм крила какво работя и е видно от това, което публикувам.
Учител на деца с аутизъм съм в специално училище.
Но от епизодичните ти съплайвания тук и там ти нямаш и представа какво е това.
Който иска да ти пише, търси за помощ и да ти вярва на компетентните мнения.
Злобна, показна, жалка, изтърка се вече с тия, четем ги години наред.

# 31
Ave   bouquet
Записвам се да ви следя

# 32
  • Манчестър

Тъкмо се чудех къде зачезна.....? В нелегалност ли беше?

# 33
Запис и от мен Simple Smile

От една седмица сме в слънчева Варна, топло, чак горещо, надявам се уикенда и на плаж да ходим.

Толумба опитай от сега да приемеш българската действителност и да се настройваш позитивно, иначе действително ще си изкараш зле.

# 34
Аве   bouquet страхотна и много лятна тема!

Аз отговорно мога да заявя че оцелях Joy готова съм да вадят другия мъдрец! Mr. Green

Ние отдавна не ти обръщаме внимание....

[/quote]

Ама баш hahaha

Толумбе не те ли е срам, да се правиш на нещо което не си, ааааааааа маха! Joy
Бг не е толкова чайлд френдли, но и хич не е толкова зле, сигурна съм че каквато си положителна, ще намериш много неща които ще ти харесат Hug

За училището... аз се чудя защо нашите даскалици са все по курсове, току попържат и се ослушват. При нас и за капак директорката ни полудя #Crazy само глупости измисля, новото е че ще сменя логото на училището.
Иначе помагат, много им помагат на децата.Въпреки че забелязвам и съм доста недоволна от това, бутат отличниците и помагат на тези с проблеми, а тези които са посредата.......

Мен ме хвана тичър асистънтката на Яна онзи ден. Много внимателна жената, от тук, от там, леко притеснена....накрая ми обясни, че ако желая има специални групи с дечица с различни физически дефекти, ако искам и имам нужда от подкрепа.....
Отказах и. Яна си ръководи парада и на никой не му прави впечатление че ръката и не е като на другите. Е забелязаха го в началото, но вече на никой не му пука, нито и на нея. Не искам да и насочвам вниманието, че е различна или нещо подобно...

Не знам момичета, гледам ги двете в къщи. Едното една рисунка не може да ти нарисува, но пък поема за публикация ще напише, ще изчисли площта на детската площадка и тн. А тя, дай и да рисува, прави жаби от камък, листо, тиксо и очи, после измисля нещо друго, но стане ли дума за четене.....не че не чете, чете, но хич не иска. Да са ни живи и здрави, аз съм доволна че тук се учат, спокойни са и са щастливи, а не мразят училището като децата на приятелките ми.

# 35
  • Лондон
Аз си имам цитат на деня  Laughing "Мами, знаеш ли защо обичам ваканциите?" И аз питам защо, естествено Rolling Eyes "Защото ни дават повече домашни и повече книги за четене"  Simple Smile  ooooh! Да се чудиш какво да кажеш Simple Smile

Иначе от утре е на тенис лагер и се предполага да играят навън.. Чудя се дали ще успее да се разболее до петък...

Шая, много хубаво звучи Hug

Анджи, дай отчет, къде ходиш, с какво се забавляваш Simple Smile

# 36
  • Bristol
Биляна, много съм щастлива с подстрижката си, но фризьорката беше ужасно притеснена. Точно си ме подстрига както едно време моята фризьорка, заради която чак до Обеля ходех, лека и пръст! Може пък и да е грозно в техните очи, де да знам. Реакция от колегите не очаквам, там дрехи и подстрижки не се коментират. Много ми липсва женска компания в офиса Rolling Eyes

Аве, аз избързах с билетите и се пръснах от яд като видях офертата! Моят път до България ще е скъп, дълъг и мъчителен. Въобще не ми се коментира. Ходим си само заради бабите. Както вика Цвета по-добре до Ню Йорк да се поразходим. Между другото с мъжът се чудим да ръснем малко повечко парички и да вземем догодина една обиколка на Калифорния да направим. Но още се чудим разумно ли е или не, подходящо ли е с дечурлигата или не, дали ще ни хареса... Трябва сериозно да проучим.

Толумба, аз от известно време нещо изоставам с промените в училищата и подобни линкове в нашата темичка са ми добре дошли. Благодаря, че намираш време и желание да споделиш с нас. Аз веднага копи пейстнах линка във ФБ групичката на майките на тинейджъри  Embarassed

# 37
Хайде и аз да се запиша. Този уикенд бяхме основно навън - малко на планина, малко на море ( поне да се възползва човек от хубавото време). Утре хлапетата са на гости на едно приятелче от карате уроците, в сряда са в къщи - писане на домашни, преговор на уроци и т.н. , в четвъртък са целия ден в един watersport centre - ще правят салове, ще се учат да връзват морски възли, ще карат кану; в петък пак малко уроци и вечерта пътуват за едно състезание по шах ..... И то седмицата минала Simple Smile
Тяхното училище свършват по-рано , на 5 юли им е последният учебен ден. Хлапетата ще прекарат лятото в Бг, аз няма да ходя ( ще пътуват с Бритиш Еър сами). Страхме е да проверя цените на билетите  Embarassed

# 38
Ние купихме билети по промоцията на wizzair 2=1 наскоро.

А ваканциите през учебната година, какво правите с децата?

Другата седмица по това време, вече ще сме в Cheltenham в очакване на покъщнината в празната къща. Приготвили сме надуваеми матраци в самолетния багаж, да не спим на земята все пак...

# 39
  • UK
 Да се запиша новата тема.  bouquet

Аз си имам цитат на деня  Laughing "Мами, знаеш ли защо обичам ваканциите?" И аз питам защо, естествено Rolling Eyes "Защото ни дават повече домашни и повече книги за четене" 
Joy Joy

# 40
Запис и от мен Hug.

# 41
  • След завоя в дясно
Ave  bouquet
Aniji мама на Джозеф и Кейт къде се загуби, питах за теб в предишната тема. Ще се прибирате ли тази година? Дано се засечем.
Аз тази ваканция я запълних с музейни визити и исторически градчета Grinning
zlatnata tolumba и аз пиша с лявата ръка, и не са ме били през ръцете. Началната ми учителка въпреки, че беше от старата генарация се отнасяше много либерално, към такива като мен Mr. Green
Благодаря за споделената информация относно промените.
 Miss Fine нова работа ли? Аз останах с впечатлението, че ти се стои повече у дома с малката.
Мilada вие преместихте ли се вече? Ще ти досаждам скоро на лични пак, ако нямаш нищо против Mr. Green

# 42

Мilada вие преместихте ли се вече? Ще ти досаждам скоро на лични пак, ако нямаш нищо против Mr. Green

Още не сме, но намерихме къща и се надяваме края на юли да се преместим. Даже трите почивни дни използвахме за пакетиране на някои неща, главно в офиса, и сега в цялата къща е разхвърляно. Трапезарията е пълна с кутии, а в офиса е останало само бюрото. Въобще това с местенето не си е работа. Сега разбирам защо казват, че е едно от трите най-стресови неща в живота.

Няма да ми досаждаш Hug. Питай, ако мога, ще отговарям и ще се радвам да съм полезна  Grinning.

При нас вали, имаме две гостенчета и засега си играят с моите тихо и мирно. Ама ще са цял ден у нас и незнам какво ще ги правя четири момчета като им омръзне завряни вкъщи ooooh!.

# 43
Тук съм но не съм влизала отдавна, запълвам си времето с charity work. Ние сме добре децата растът и чакаме да дойде лятната ваканция, летим на 30.07 за Варна, взехме си и хотел за една седмица на Албена, така че който е в Добрич да свирка за по кафе. Преди това ще изкараме уикенд и в Centre Parcs. Надявам се и вие да сте добре и приятно изкарване на остващото време на  халф търм.  Party

# 44
Да се запиша и аз в новата тема.
Ние летим за Бг на 14.06 за три седмици с Бритиш. Добре, че билетите ги купихме началото на годината, че сега са тройно по-скъпи....

Общи условия

Активация на акаунт