Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е продължителността на лятната ваканция в училищата?
Какви са промените в образователната система и оценяването?
Какви са изискванията за получаване на шофьорска книжка в Англия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е продължителността на лятната ваканция в училищата?
-
Какви са промените в образователната система и оценяването?
Промените в образователната система включват нови стандарти и оценки, като се отбелязва, че ученик работи на ниво, което обикновено се очаква за пети клас по четене и писане и за шести клас по математика, въпреки че е в четвърти клас. Освен това има спомен за подкрепа, която се предоставя на учениците в училище, като се посочва, че отличниците и децата с проблеми получават повече помощ от тези със среден успех.
-
Какви са изискванията за получаване на шофьорска книжка в Англия?
-
Какви възможности има за децата по време на ваканциите, когато родителите работят?
-
Какви са температурите във Великобритания през пролетта и лятото?

ако видиш на колко места съм окачила списъци... И аз съм от хората със списъците. Пиша, бриша, отмятам и пак.
Мис Файн!
Аз пробвах да сменя настоящия адрес ,искаха писмо относно осигуряването ми тук в ЮК ,- показвам им шофьоркса книжка ,осигурителен номер ,ама не те иска писмо .Като преди да го поискат доста се чесаха по главите какво да ми отговорят.най -накрая се сетиха ,че сменили на една жена така настоящия адрес ,но тя им е представила такова писмо. Въобще бяха некомпетентни като цяло. Не може да се смени постоянния адрес ,но настоящия би следвало да може. Аз искам да го сменя по мои си причини ,но нямах повече време и нерви да се разправям. Ще опитам догодина отново
лека вечер момичета!!
Но целта на филма според мен е такава. Пропагандират толерантност