Великобритания - тема 52 Лятно Морска

• 43 823
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
И аз имам 6 годишен - не мога да си го представя в такава ситуация Simple Smile

# 151
Затова исках аз момченце. Докато се очовечи и станало време да го пращам в Университет.
Да ме прощават майките на девойки, знаете колко си обичам вашите  Grinning

Аз съм уж в болнични, ама реших да пиша едни доклади в къщи и шефката ме писа, че работя от вкъщи.
Времето е разкош...Може и да поработя  Whistling

И да измрънкам на края, как ми вървят реклами в бгмамма на разни нещица, които съм гледала из нета, но стоически устояла да купя.
И сега от всякъде ми мигат разкошни поли и обувки 'купиииии', 'купиииии'.
Няма пък. Да ти се невиди и интернета и бигбрадъра  Crossing Arms

# 152
  • UK

И сега от всякъде ми мигат разкошни поли и обувки 'купиииии', 'купиииии'.
Няма пък. Да ти се невиди и интернета и бигбрадъра  Crossing Arms

И аз така  Confused Но аз не мога и да купя, имаме само кеш карта, понеже още сме с бейсик банкова сметка и ще трябва лично да ходя по магазини. Не че толкова ми пречи  Mr. Green.

По мои сметки скоро започват и летните намаления, сега очаквам вече да започне и лятото  Grinning.

Golden, поздравления за момчетата!

Ние днес правим един месец в Кралството, посвикнахме, за мен става малко тегаво, понеже през деня съм сама вкъщи, а не съм свикнала много с ролята на домакиня. Надявам се скоро трудовият пазар да се раздвижи и за мен, действам, пък съм се въоръжила с търпение - каквото/когато стане.

isolda, добре дошли и на вас!

# 153
  • UK
Или можете да направите като половината форум и да си изключите рекламите с АдБлокПлюс Simple Smile

# 154
С наближаването на края на учебната година забелязвам, че все повече картички за учители започнаха да продават. Можете ли да споделите как е прието да се отиде на училище в последния ден. Носят ли се цветя, картички ли, бонбони, разни други ??? Картичката от детето ли се надписва, или от родителите с благодарност? За първи път ще ни е  newsm78 моля дайте малко информация.

# 155
Ljoli   bouquet

Мен по интернет трудно могат да ме зарибят, но сега живеем до рая на шопинг маниака.   Нали сме до Bicester village и онзи ден ходих и направо станах разногледа, а дори не разгледахме всичко. Доставих си мазохистичното удоволствие да вляза в La Perla   и Valentino  Laughing.  Там жените идваха с куфари за пълнене  Mr. Green във village имам предвид

Ама никакво купуване на дрехи, че имам повече отколкото ми трябват при това доста по официални, които дори нямам повод да нося, особено сега. Някои дори са необличани  : Mr. Green

# 156
Ljoli   bouquet

Мен по интернет трудно могат да ме зарибят, но сега живеем до рая на шопинг маниака.   Нали сме до Bicester village и онзи ден ходих и направо станах разногледа, а дори не разгледахме всичко. Доставих си мазохистичното удоволствие да вляза в La Perla   и Valentino  Laughing.  Там жените идваха с куфари за пълнене  Mr. Green във village имам предвид

Ама никакво купуване на дрехи, че имам повече отколкото ми трябват при това доста по официални, които дори нямам повод да нося, особено сега. Някои дори са необличани  : Mr. Green

На мъж ми му призлява като чуе за това село  Simple Smile

# 157
С наближаването на края на учебната година забелязвам, че все повече картички за учители започнаха да продават. Можете ли да споделите как е прието да се отиде на училище в последния ден. Носят ли се цветя, картички ли, бонбони, разни други ??? Картичката от детето ли се надписва, или от родителите с благодарност? За първи път ще ни е  newsm78 моля дайте малко информация.
Моите деца ме информираха че госпожата не обичала бонбони а вино хахах. Аз по принцип това нося бутилка вино бонбони и картичка надписана от децата.

# 158
cypress,

Има такива, които подаряват, и такива, които - не.
Картички, бонбони, бисквити, подаръци всякакви.
Картичките, пак-и от децата, и от родителите.
В крайна сметка, тези неща трябва да се правят от сърце.
Ако има за какво да благодариш ти или детето и искаш да го направиш-няма правилно или грешно.

# 159
  • Bristol
Golden, браво на децата!

То от момиченце до момиченце има разлика  Rolling Eyes Моята само прави коремни преси и лицеви опори и ме моли да проверявам всеки ден колко са и силни мускулите на ръцете. Скоро взе червен колан на каратето и сега усилено започна да тренира нови движения в къщи  Crazy ooooh! Принцеса и One Direction са обидни слова за нея  Confused Днес помага на баща си да ми ремонтират счупеното колело, до уши се омаза с машинно масло и беше супер щастлива да борави с гаечния ключ.

И на моя екран в момента ми подскача лятната разпродажба на Evans, но от днес съм горд собственик на ново колело  bowuu Според магазинът сме го купили с над 60% отстъпка. Голяма одисея беше това колело, по-сложно от купуването на кола излезе, а не е да съм се хвърляла да купувам някакви супер модели за четири цифрени суми  Money Факт е обаче, че е лимитед едишън и аз се заперестих, че това точно искам Mr. Green Сега остава някой да си го хареса на паркинга за колелета. Май да го изкарам утре в дъжда в една горичка, за да не е толкова лъскаво в понеделник  Laughing
А в сряда не знам дали ви направи впечатление колко ниски бяха температурите! Аз не очаквах толкова да паднат и излязох с тениска с къс ръкав и късо клинче, докато стигна до гарата и ми се активира студовата алергия... през юни месец  Shocked

Последна редакция: сб, 07 юни 2014, 01:40 от Merry

# 160
  • някъде в орбита...
Merry, браво на дребосъчката - така израстват мъжки момичета  Peace Иска ми се и мен някой да ме подкрепяше така едно време, като тичах още детенце по дядо да се уча как се шпаклова и защо тоя кабел отива точно там  Blush
А за времето - през нощта нас ни удави и извадих тежкото одеяло, а на обяд изгоряхме на тенис корта  Blush Ама се свиква Wink

Дами, разпродажбите да си призная хич не ме впечатляват  ooooh! Направо се изприщвам като трябва да пазарувам дрехи, да меря, да обикалям  #Crazy Виж, ако е да изляза на кафе, може с хапване, пък и кино ако се добави, направо си е див кеф за мене  Crazy

Моите племенници на учителките подаряват само картички. Не споменават за нищо друго, и не очакват да се приготви нищо друго, но може би си зависи и от самото училище  newsm78

isolda1, и аз така бях в началото, до като не дойде време за първото коледно парти - тогава да видиш колко бързо употребих два тоалета Wink

# 161
  • Лондон
Аз май създадох грешно впечатление за детенце ooooh! Ежедневието й е различно от това да залита по тинейджърски поп групи... Това само допълва... Днес от 9 сутринта до късно следобяд сме били на корта, сутринта имаше втория си официален тенис турнир, изигра един мач и всичко прекъсна заради дъжда... Следобяд редовният урок, но стояхме на кортовете, че нямаше време да се прибираме... Малко домашни и пак... Не знам колко 6 годишни го правят това, но съм доволна, че няма време за скука и досада Simple Smile

Разпродажбите са много досадни, но втора поред година ще се възползвам, прежалвам един ден и купувам всички детски неща, които ми трябват. Първите дни на юли са ми най-подходящи за целта, тази година пак ще имам подкрепа от приятелче от Бг, та ще се хвърлим за един ден по магазините Simple Smile

В нашето училище подаръците и картичките са организирани, в началото на годината се събират едни пари, които се използват за коледни и за края на годината подаръци и картички за двете учителки Peace обикновено им взимат ваучери за някоя от големите вериги и картичка, така те си избират нещо, което им харесва за една доста прилична сума... Намирам го за много умно и удобно...

# 162
# 163
Merry, кажи каква марка и какъв модел ти е колелото Simple Smile на каква цена го взехте? Близо до новата ни къща минава coastal cycle path и можем да си правим страхотни разходки с хлапетата.

# 164
  • Bristol
Merry, кажи каква марка и какъв модел ти е колелото Simple Smile на каква цена го взехте? Близо до новата ни къща минава coastal cycle path и можем да си правим страхотни разходки с хлапетата.
Halfords марка Simple Smile Не във всички магазини го има и само онлайн може да се закупи. Аз съм 178см и си взех рамка 21 инча, но и 19 щеше да ми е ок. Обаче в нашия магазин беше останало само 1 бройка 21 инча. Гумите са скапани, но за тази цена спокойно можеш да похарчиш допълнително за две континенталс примерно Wink Хибрид, лека рамка, хубав скоростен механизъм. Обърни внимание как се регулира височината на кормилото, това било новата мода... Лошото е, че гумите лесно се свалят, та сега не само през рамката, но и през двете гуми трябва да прекарвам заключването. Перфектно за комютинг и лежър, както му викат местните Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт