Великобритания - тема 52 Лятно Морска

• 43 844
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
.. Ето например един клиент на мъж ми. Той ежедневно се реже. Лице, тяло, навсякъде. По цял ден се чуди каква глупост да измисли, но има къде да живее, какво да яде, лекарствата са му осигурени....Ако този човек трябваше сам да осигурява съществуването си, не би имал възможност да го прави. Но той сам си признава - скучно но му било, искал внимание.

Той може сам да признава, но самонараняването далеч не е толкова просто като-скучно ми е, искам внимание.  Peace

Съгласна съм с golden и мисля, спокойно може да се каже, че педофилията е една от най-голямите ужасии на съвременния свят..

А според мен, винаги я е имало. Но всичко е било скрито-покрито.
Къде се покрива в семейството, къде жертвите мълчат..

Майка ми имаше колежка, чиито мъж редовно насилвал двете дъщери.
Тя е знаела и криела, защото я е било срам, а и не искала мъжът й да я напусне.
На друга дъщеря й я отвлякоха, навремето, по мътните години след промените.
Намериха я две години след това. През цялото време е била в пловдивски хотел.
Клиентите й са били български мъже. Като я откриха беше на 14.
Аз знам за тези две истории. Сигурно има още много по две, никому неизвестни..

Криво ми е днес по темата за насилието..
Точно преди малко имах среща за един нов ученик-домашно насилие, приемни родители, домове, пълна гадост.
Детето дори няма кой знае какъв аутизъм, спокойно може да си е в нормално училище, но с тия проблеми..самонаранява се, опити за самоубийство..само на 10!!
Да ти и *** родителите, и възрастните  Confused

# 181
  • След завоя в дясно
Моят мерак беше за Coldplay в Royal Albert Hall , но не можах да се преборя за билети... няма такава мафия, блокира сайта за 1/2 час и после бяха свършили, сега ги препродават за по над 1000 паунда  #Cussing out
Е за този концерт, щях да те придружа с най-голямо удоволствие Mr. Green щеш не щеш Laughing

Относно тези болни души, Golden е права това е нужда. С болка забелязвам, че човечеството като цяло става все по първично, връща се към първичните си корени, към животинското в него, вместо да се "издига" в т.н. ера на Водолея. Преди известно време гледах едно предаване за Dogging и се оказа, че близо до нас има едно място, което било много популярно в тези среди. То е собственост на National trust и е с много красиви гледки като през деня така и вечер, понеже е открито и се виждат звездите. Полицията най - редовно патрулира...

# 182
Здравейте момичета живеещи в Англия! Grinning

Влизам във вашата темичка като имам да питам нещо сравнително важно и винаги сте ми помагали Hug,последното ми питане беше,когато щерката(студентка е там) щеше да заминава за Китай и се чудеше какви ваксини да си прави.

Сега ще заминава за 1 година за Италия по  програма Еразъм  и се чуди какво да прави с всичкият си багаж,който е насъбрала в Англия,защото след тази година пак ще се върне да си доучва в Ковънтри.Засега не може да го остави при съквартиранти или състуденти,защото всяка година са на различно място,пък и явно вече е много багажа,даже и колело има,няма как те да го местят,ако дори не знаят следващата година къде точно ще са под наем.
Дайте ми някакви идеи,ако се сетите,аз пък ще кажа на нея и тя вече ще реши какво да прави.

Имам близка,чиито син е в Манчестър и лятото няма да се прибира в Бг,само за него се сещам да го питаме дали би могъл да и съхранява багажа 1 година,ако има място естествено.Някакви координати на фирми за транспортни услуги,ако можете да ми дадете,ще е супер.

# 183
  • Bristol
Hope, нека пусне сърч в интернет за self storage в нейния район. Те често предлагат не само съхраняване, но и транспорт от нейното жилище до техния склад.

# 184
 Merry,благодаря   bouquet,ще и пиша веднага.

Оказа се,че по-голямата част от багажа трябва да го върне в Бг,не знам дали ще си заслужава цената за транспортните разходи,защото после пък ще и трябва подобен багаж за Италия,уф,вкарваме се в приключение така.Май е по-добре да си поднови гардероба и кухненските пособия за Италия,а колелото да го продаде или подари.

Последна редакция: пт, 13 юни 2014, 12:58 от h_o_p_e

# 185
  • някъде в орбита...
Единят вариант е да си транспортира багажа до Италия, щом ще й трябва подобен.
Другият е да разпродаде нещата, които няма да й трябват (маса, бюро, столове, други мебели, дрехи, колело), и направо да си купи нови в Италия.
За транспортна фирма не мога да помогна, но знам че момичетата обсъждаха такива някъде напред в темите  Peace

Ако бях на нейно място, и аз щях да потърся self storage с добра цена за 1 година Simple Smile

# 186
InaV,благодаря и на теб за включването   bouquet,но няма как да прати багажа още сега в Италия,защото тя сега ще се връща в Бг за ваканцията и чак септември ще замине за там.Иска да прати багажа си от Англия до Бг,някой,ако е ползвал  добра фирма за такава транспортна услуга и на изгодни цени,моля да сподели.Срещала съм такива отзиви,но много отдавна и изобщо не помня дали е било тук,май и в бг хелп трябва да разгледам. Thinking

# 187
  • Англия
Това го обсъждаха подробно наскоро, провери назад в темата, ако не намериш - в предходната. Аз не съм пращала с фирма, само по пощата дребни неща.

# 188
Здравейте,
Ровя се отдавна във всичките теми, но просто се изгубих вече в тях.
Мъжът ми е отскоро в Лондон и си търси квартира в Северозападен Лондон. Моля, ако някой може да ми прати сайт или обява, или препоръка, ще ви бъда много благодарна. Предварително благодаря за помощта и се извинявам, ако случайно някой наскоро е питал същото, но не съм го видяла

# 189
Момичета прави сте както винаги!

Какви ги правите в това хубаво време?
Нас ни вързаха с огледи, които така и не се състояха. Ама хич не е лесна тази работа с продаването Mr. Green

# 190
  • Варна
Здравейте,
Ровя се отдавна във всичките теми, но просто се изгубих вече в тях.
Мъжът ми е отскоро в Лондон и си търси квартира в Северозападен Лондон. Моля, ако някой може да ми прати сайт или обява, или препоръка, ще ви бъда много благодарна. Предварително благодаря за помощта и се извинявам, ако случайно някой наскоро е питал същото, но не съм го видяла

https://www.facebook.com/Kvartiri.London?fref=ts

https://www.facebook.com/groups/674988852544594/?fref=ts

# 191
Здравейте момичета!Мисля,че при вас ще получа най компетентния отговор....Другата седмица ще пътуваме до Англия, с колата на гости на сина ми за две седмици.Той живее в Лондон.Как стои въпроса с паркирането на чужди коли пред къщата в която живее и какво евентуално е заплащането?Предварително благодаря!

# 192
Здравейте момичета!Мисля,че при вас ще получа най компетентния отговор....Другата седмица ще пътуваме до Англия, с колата на гости на сина ми за две седмици.Той живее в Лондон.Как стои въпроса с паркирането на чужди коли пред къщата в която живее и какво евентуално е заплащането?Предварително благодаря!
  Ако синът ви не може да ви каже как стой въпроса с паркирането на коли пред домът му, ние от къде ли може да знаем  Rolling Eyes  Весело изкарване...

# 193
  • След завоя в дясно
Григор Димитров спечели, страхотен мач, голямо удоволствие е да го гледа човек.
http://www.bbc.co.uk/sport/live/tennis/26883638

# 194
  • UK
Шефката ей сега идва да си говорим и най после ми съобщи, че няма да им трябвам след 24ти юли. Аз отдавна я подозирах, че си търси нов човек, и сега съм паникьосана и щастлива, понеже най после ще се разкарам от тук. В петък ходих на интервю за НИН, който трябва да дойде след около шест седмици. Не съм съвсем наясно какво ще се случва, къде ще живея, какво точно ще правя, обаче само идеята, че ще се махна от тук ме прави щастлива. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт