Великобритания - тема 52 Лятно Морска

• 43 856
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
МГМ  има ФБ групи където много често пускат обяви, ако искаш да се занимаваш със същото до сега.А можеш да пуснеш и ти.БГ мами в Англия,Българи в Лондон търсещи работа.Успех ти пожелавам.Време е за промяна.  Grinning

# 196
Това го обсъждаха подробно наскоро, провери назад в темата, ако не намериш - в предходната. Аз не съм пращала с фирма, само по пощата дребни неща.
Благодаря,ще поразгледам и назад в темите,иначе аз намерих фирма за превоз на багаж,но вземат само от Лондон.Сега въпросът е как да го изпрати от Ковънтри до офиса на фирмата в Лондон.

# 197
Здравейте момичета!Мисля,че при вас ще получа най компетентния отговор....Другата седмица ще пътуваме до Англия, с колата на гости на сина ми за две седмици.Той живее в Лондон.Как стои въпроса с паркирането на чужди коли пред къщата в която живее и какво евентуално е заплащането?Предварително благодаря!
  Ако синът ви не може да ви каже как стой въпроса с паркирането на коли пред домът му, ние от къде ли може да знаем  Rolling Eyes  Весело изкарване...
                                                                                                                                                                                        Може да сте имали случайно гости с кола........Нали знаете докато човек не се сблъска с нещата няма как да ги знае......

# 198
  • Оптимист по принуда
h_o_p_e, писах ти на лични.

# 199
Здравейте момичета!Мисля,че при вас ще получа най компетентния отговор....Другата седмица ще пътуваме до Англия, с колата на гости на сина ми за две седмици.Той живее в Лондон.Как стои въпроса с паркирането на чужди коли пред къщата в която живее и какво евентуално е заплащането?Предварително благодаря!
  Ако синът ви не може да ви каже как стой въпроса с паркирането на коли пред домът му, ние от къде ли може да знаем  Rolling Eyes  Весело изкарване...
                                                                                                                                                                                        Може да сте имали случайно гости с кола........Нали знаете докато човек не се сблъска с нещата няма как да ги знае......
   У нас си спирам където искам и не се плаща. Ако живеех в центъра можеше и да не може. Ако на улицата има две жълти линии не може да се спира, обикновенно има и знак. Да си огледа пред къщата момчето и да пита някои. Всяка улица си е с различни правила.

МГМ, радвам се, че така става, успех!

# 200
erebiq,

Дори и да сме се сблъсквали, то ще важи за нашата къща.
За различните райони, улици, градове.. има различни уредби.
Пред моята къща може да се паркира спокойно.
Пред на Miss Fine може да се изисква специално разрешително.
Пред на сина ти, може и да се плаща. Таксите за паркиране са различни в различните градове.
Затова и Miss Fine казва, че ние няма как да знаем под какъв норматив за паркиране е къщата на сина ти.
Нека той се обади в общината си и попита.

Успех ти желая, Мърморано, за добро ще е промяната  Wink

В хубавото време бяхме болни, гадно, гадно болни и двамата с аланглето  Confused
Как го огледахме Филип и добре, че е толкова прекрасно бебе..

# 201
Мърморанке - дано бързо се наредят нещата.

# 202
  • UK
Благодаря ви Simple Smile

# 203
  • някъде в орбита...
МГМ, радвам се за теб. Успех в намирането на нова работа  Peace

Шая, намира се какво да правим :Р Ние с мъжа сме предимно по кортовете или в парка   animal085

erebiq, толумбичката добре го е казала. Правилата са различни, трябва да се провери точно при него каква е ситуацията.

# 204
МГМ искрено ти пожелавам да си намериш по-хубава работа и собствена квартира.

А на другите прекрасно лято и почиивки. Ние тази година ще пропуснем морето Sad, ама няма как и отпуска сега да си вземе мъжа ми. Ще разглеждаме Лондон и местните забележителности.

# 205
Здравейте Simple Smile

Предварително се извинявам ако не съм отцелила мястото, където са пусна запитването си. Живея в Англия и имам дъщеричка, която ще навърши скоро три години. Опитвам се да я науча да говори Български, но към момента имам променлив успех. Силно бих се зарадвала да се запозная с Българско говорящи (деца/семейства) в региона на НюКасъл. Идеята да попитам в този форум ми даде един приятел, за което до момента не бях се сетила.
Пак се извинявам, ако съм ви загубила времето с тривиалности  Embarassed

Лек ден

Последна редакция: пн, 16 юни 2014, 03:41 от wallaby

# 206
Някой питаше за куриери с нормални цени от и за България.http://www.dostavka-anglia.com/

# 207
Благодаря на всички,които ми отговориха!Синът ми знае за неговата кола,въпроса беше за кола с чужда регистрация.Ще попитаме в общината.Благодаря!

# 208
  • Варна
Според мен регистрацията няма значение. При нас е пълно с коли с полска регистрация Wink Въпроса е на улицата където живее паркират само с Permit holder или някакъв друг специален режим или не  Wink

# 209
  • UK
МГМ, препоръчвали са ми тази фирма за детегледачки - http://www.millenniumaupairs.co.uk/, отзиви от българки, намерили си работа чрез тях има доста доволни, от групата във ФБ. Ако искаш ги провери, до колкото разбрах не им плащаш ти, а семейството, което ще те наеме. Така че не губиш нищо. Имат и позиции за live-in nanny, не само au-pair, пробвай Simple Smile И стискам палци, то си беше мъчение това и само въпрос на време да се случи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт