Счетоводни въпроси

• 131 929
  • 1 044
  •   1
Отговори
# 615
сигнал, само фбр още на са дошли да ме проверяват, но имат право нали, щом съм на територията им:(

# 616
сигнал, само фбр още на са дошли да ме проверяват, но имат право нали, щом съм на територията им:(
Да Confused

# 617
Мога ли да подам с моя личен КЕП и съответното пълномощно в АВ ГФО на ЕООД, което няма дейност?

# 618
Ако е нотариално заверено-да!

# 619
  • Варна
За съставител ли нотариално пълномощно?

# 620
За съставител ли нотариално пълномощно?

То ако е съставител ,не му трябва пълномощтно.

# 621
Пълномощното ми е нотариално заверено, но в качеството на какъв заявител да съм, ако управителя си е съставител?

# 622
  • В полите на Пирин планина
Пълномощното ми е нотариално заверено, но в качеството на какъв заявител да съм, ако управителя си е съставител?

ГФО може да вписва само управител, съставител или адвокат.  Peace

# 623
Уф, значи аз ще съм съставител, за да мога да подам отчета. Проблемът, е че нямаме законови отношения...

# 624
  • В полите на Пирин планина
Уф, значи аз ще съм съставител, за да мога да подам отчета. Проблемът, е че нямаме законови отношения...
Направете граждански договор.

# 625
При недействаща фирма...това е свързано с множество други проблеми - справки, осигуровки, декларации...не знам...

# 626
При недействаща фирма...това е свързано с множество други проблеми - справки, осигуровки, декларации...не знам...

Не задълбавай,чак толкова!

# 627
Услугата е напълно безвъзмездна, няма заплащане, просто помощ. Няма да правя и граждански договор. Пфуу.

# 628
  • Варна
Услугата е напълно безвъзмездна, няма заплащане, просто помощ. Няма да правя и граждански договор. Пфуу.
Не може ли да отиде да го подаде в АВ на място?

# 629
Ами не, и платежното е готово за онлайн подаването.... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт