Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 26

• 46 808
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
А някой имал ли е трептене или пулсиране на корема ? 

Имах, да - понякога бебето хълцаше, понякога си беше от червата, защото ми се е случвало и преди бременността.

# 541
Момичета, от две седмици не мога да спя като хората. Будувам до късно, лягам си към 2 часа но сънят ми е неспокоен, ставам през час. Пробвах с топло мляко преди да заспя, но не помага. Дайте съвет какво да правя.

Днес четох, че чаша вода преди лягане действала много добре, не съм го пробвала, но може и да помага пробвай  Peace и успех

Ще пробвам тази вечер, благодаря  Simple Smile

# 542
А някой имал ли е трептене или пулсиране на корема ? 

И аз смятам, че бебето хълца.

# 543
  • Варна
Хълцането не може да се сбърка с нищо друго - често, ритмично и доста силно трептене, понякога чак досадно Laughing

# 544
  • България <3
Здравейте искам да ви попитам нещо... на 21 този месец ми дойде цикъла свърши след около 5 6 дни, на 30ти (преди два дни ) правих секс без презерватив, свърши отвън, днес забелязах воднисто кафеникаво течение.... страхувам се да не е станал някой гаф,..... по принцип съм чувала за кафеникаво течение при бременност но не знам подробности дали е по времето когато трябва да ти дойде цикъла или дни след половия акт... моля за съвет:(

# 545
Съветът ми е да ползваш презерватив! Това "кафеникаво" течение е стара кръв от менструацията ти, която не е изтекла и затова е потъмняла. Не си бременна. При бременност зацапвания няма!

# 546
Вече за кой ли път - като те е страх много да не забременееш, ползвай предпазни средства. Спестяват много нерви. Инак си има риск винаги.
 Сексът може да е провокирал течението, предполагам, че е от менструацията ти, която е била наскоро.

# 547
  • България <3
На мен още на 28ми ми свърши изцяло, на 30ти беше секса, а сега сме 1ви.... наистина ли може да е неизтекла кръв - почти цяла седмица нищо и накрая се появи два дни след секса...по принцип не получавам зацапвания по никое време.
Иначе това беше екстремен случай, винаги ползвам! Sad

# 548
Споко, не си бременна Hug

# 549
Иначе това беше екстремен случай...

Това само тийн може да го каже. Ако си надвишила въпросната възраст, ще е добре да преосмислиш приоритетите си.

# 550
Недейте да хокате момичето де!  Wink
На мен ми се е случвало 1-2 дни след менструация, когато се прави секс да има зацапване за още 1-2 дни. Не е притеснително и в никакъв случай не е признак на бременност. Ако беше така бързо известяването, нямаше да има тестове за бременност.
Щом е свършил вън, шанса да си забременяла е нищожен. И аз преди години си мислих, че можеш да хванетш от въздуха, ама нъцки! Бебеправенето си иска тактики и желание и от двете страни. Бели могат да станат, но често един от двамата го е искал.
Ако партньора ти е сериозен и сте заедно отдавна, не е нужно да се ползва презерватив всеки път. Много хора се пазят без медикаменти успешно с години. Но то си е божа работа - винаги може да стане. Ако не си готова на това - ползвай противозачатъчни.
  bouquet

# 551
  • България <3
Благодаря ви за милите думи! Надявам се да сте прави. Не съм тийн, но всичко се случва. Бяхме извън града до едно село и нямаше от къде да си купим. То като ти се прииска не пита, хаха.

# 552
  • София !
...по принцип не получавам зацапвания по никое време.

Винаги има първи път  Peace !

Щом е свършил вън, шанса да си забременяла е нищожен. И аз преди години си мислих, че можеш да хванетш от въздуха, ама нъцки! Бебеправенето си иска тактики и желание и от двете страни. Бели могат да станат, но често един от двамата го е искал.

Не съм съгласна !
Резултат от пазенето, свършването вън и за точно тоя момент, не сме и говорили за бебе - в момента си спи в креватчето ! И то от един контакт в месеца ! Просто стана, а, уж се пазехме  Laughing и нямахме планове за бебе .
Въпреки, че, много се зарадвахме, но и доста неочаквано ( всъщност когато не се пазят хората с контрацептиви , не може да се каже, че е, много неочаквано  Laughing ) .
Имам скорошна втора бременност, която за съжаление - приключи  Sad .
Ама иначе пак се пазехме, и пак от един контакт в месеца и хоп = 2 чертички !
Така, че всичко е, възможно !

# 553
Разбира се, че всичко е възможно. Бъни, съжалявам за втората ти бременност, но ако е писано (и ако го искате, дори и подсъзнателно) ще се случат нещата отново.
Историята помни зачеване от "свършване вън", но шансовете са миниатюрни, особено веднага след цикъл.
"Един сперматозоид, за да достигне яйцеклетката, трябва да има силата на човек, който може да преплува Антлантическия океан, но вместо вода да има карамелизирана захар." - това бяха думите на учителката ми по биология в гимназията.  hahaha
Но когато ти е писано - ще стане.
Затова - умната.
А ако "ти се приийска, а не пита" най-хубаво с противозачатъчни (ако предположим, че не се прави безразборен секс с много партньори - тогава презерватива е не само "антибебе" а и "антиболести").

П.П.: Аз доверие на мъжете никога съм нямала (много ги знам дали няма да искат "да ме вържат" по този начин). Имала съм дълги години сериозни връзки и винаги съм била на противозачатъчни (общо 6г.). И чак когато срещнах съпруга си и разбрах, че искам той да е баща на децата ми спрях хапчетата. На следващият месец забременях.

# 554
  • София !
Разбира се, че всичко е възможно. Бъни, съжалявам за втората ти бременност, но ако е писано (и ако го искате, дори и подсъзнателно) ще се случат нещата отново.
Историята помни зачеване от "свършване вън", но шансовете са миниатюрни, особено веднага след цикъл.
"Един сперматозоид, за да достигне яйцеклетката, трябва да има силата на човек, който може да преплува Антлантическия океан, но вместо вода да има карамелизирана захар." - това бяха думите на учителката ми по биология в гимназията.  hahaha
Но когато ти е писано - ще стане.
Затова - умната.
А ако "ти се приийска, а не пита" най-хубаво с противозачатъчни (ако предположим, че не се прави безразборен секс с много партньори - тогава презерватива е не само "антибебе" а и "антиболести").

П.П.: Аз доверие на мъжете никога съм нямала (много ги знам дали няма да искат "да ме вържат" по този начин). Имала съм дълги години сериозни връзки и винаги съм била на противозачатъчни (общо 6г.). И чак когато срещнах съпруга си и разбрах, че искам той да е баща на децата ми спрях хапчетата. На следващият месец забременях.

Дам, сигурна съм, че ще стане пак, за момента не правим опити, но ако стане - няма да откажем хихи .
Иначе, да, съгласна съм, че специално за нейния случай, едвали е, бременна, аз говорех по принцип . Според мен, когато едно нещо трябва да стане, то става !
Определено доверие не може да се има на всеки ! Радвам се, че си открила човека до теб и толкова бързо е, станало чудото !

Общи условия

Активация на акаунт