Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 26

• 47 620
  • 755
  •   2
Отговори
# 90
  • варна
Да моя прави само  2 УЗ ,за направлението му казах той каза на 11 при следващата ЖК.
Тези мои постоянни състояния (болния зъб и това на гърлото ) дали могат да увредят по някакъв начин бебето ,вече почвам да се тревожа ,с предната бременност нямах никакви проблеми ,а сега те не ме оставят .
Само по доктори ходя.

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 08:23 от mimenceto123

# 91
Да моя прави само  2 УЗ ,за направлението му казах той каза на 11 при следващата ЖК
Значи съм късметлийка с моето АГ.Всеки път когато отида (от 4 г.с ходя)ме гледа на УЗ,а ходя през 15-20 дни.Втора бременност следя при него и никога не е било да пропусне да ме гледа на УЗ.Никога не съм плащала нищо до сега.Пожелавам на всички добри и свестни лекари.

# 92
Може ли приемането на повече вит.Ц (например сок от 2 лимона), да бъде по някакъв начин вредно за бременността?

# 93
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Не, защото трябва да изпиеш завидно количество  лимонов сок за да предозираш витамин С Simple Smile
За медикаменти, не приемай нищо преди да се чуеш с лекар, особено в 1-3 месец!

# 94
Някакви безплатни прегледи или някакви стоматологични 'екстри', които се полагат на бременните?

# 95
Някакви безплатни прегледи или някакви стоматологични 'екстри', които се полагат на бременните?
До колкото знам не,само не плащаш потребителска такса.

# 96
  • в огледалото на живота
За бременните се предлага и допълнителен обстоен профилактичен преглед за установяване на орален статус и изготвяне на амбулаторен лист.
И май до там... Rolling Eyes

# 97
  • София
Момичета, колко време след + тест за бременност продължава да се мери БТ? Или кой, както прецени?! Rolling Eyes

# 98
Момичета, колко време след + тест за бременност продължава да се мери БТ? Или кой, както прецени?! Rolling Eyes

Аз не виждам смисъл да се продължава, ама който както си реши.

# 99
  • София

Аз не виждам смисъл да се продължава, ама който както си реши.

Благодаря! Hug

# 100

Аз лично мерих до първия преглед от АГ. От чисто любопитство  Mr. Green

# 101
  • варна
Ходих на УНГ и резултата фарингит ще пръскам тантум верде и био гая  ми изписа .
Дано най накрая се оправя че вече  ooooh!
Докторката ми каза че тонзилотрена не ставал за бременни имал йод  #Crazy

# 102

това пък за първи път го чувам  Shocked

А ти се оправяй бързо, поне разбра какво ти е  Hug

# 103
  • в огледалото на живота
Ходих на УНГ и резултата фарингит ще пръскам тантум верде и био гая  ми изписа .
Дано най накрая се оправя че вече  ooooh!
Горещо ти препоръчвам този спрей за гърло:
http://bilki.bg/propolis-s-neven-sprey-za-garlo-50-ml-higitest.html

# 104
Здравейте!
mimenceto123 , какво общо има йодът? Аз пия Огестан (нали е за бременни) и в него има йод...  Thinking Ако беше вреден защо ще го сложат в добавка за бременни, уфф тези лекариии  Shocked Сега последно вреден ли е или не...  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт