Брандове, които не успяхме да превърнем в легенда

• 8 250
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте Hug
Много полезна тема! Да споделя и моя опит с малко популярни продукти, които съм открила и с които оттогава не съм се разделяла:

- Triple Dry рол-он Peace Няма по-добър рол-он за мен! Нанася се само вечер на почистена кожа, няма аромат. През деня нанасям обичайните марки (Гарниер примерно). Контролира напълно потенето, кожата на подмишниците е винаги суха, няма грам неприятна миризма Peace Освен това нямам никакво пресушаване на кожата, нито обрив, както със спрея на Юсерин. Намира се много лесно в Германия и Австрия в дрогерии DM. Знам, че го има и в Англия. Аз последния път го поръчах оттук - http://www.chemistdirect.co.uk/triple-dry-roll-on/prd-174

- измиващ гел за лице на Phytocode (българска натурална козметика) - страхотен! Изпробвах всички варианти измиващи гелове от медицинската козметика и от нито един не съм била доволна. Не и така, както с този гел. И го харча като за световно...Даже жената във фирмения им магазин всеки път се шегува с мен, че го ям Laughing 12 лв. Peace

- заздравител за нокти Micro cell - вярно, че е доста по-скъп от всички, които бях изпробвала досега, но няма такова качество... Heart Eyes Ноктите ми се чупеха, белеха и не смеех да си покажа ръцете. Откакто го ползвам, ноктите ми са много твърди, дълги, здрави и красиви. Даже ми се е случвало приятели да си мислят, че имам френски маникюр Grinning Купувам го от аптека за 26 лв.

Надявам се да не съм излязла от обхвата на темата Hug

# 31
В момента комбинирам 3 доста непопулярни (пое мое мнение бранда) - Sothys, Babor и Apivita. Рано ми е още за впечатление от първите два, защото не искам да подведа никого с първоначалното си ентусиазирано мнение (каквото определено е), така че ще допиша. За маските на Апивита обаче мога да кажа само добро с чиста съвест. Кремовете и серумите не харесвам, но маските за лице са ми много приятни. Има ги както в опаковка от 40 мл (около 30 лв), така и на сашета - 1 опаковка, разделена на 2 е между 8 и 13 лв в зависимост от маската.

# 32
Здравейте Simple Smile От марката Корф, бях пробвала гел, измивен за лице и много ми допадна, тъй като не изсуши кожата. Сега си взех и ФДТ техен и е може би най-добрия, който съм използвала. Въобще не стои като маска и за през деня е перфектен, защото кожата придобива много естествен вид с него. Препоръчвам! Simple Smile

# 33
Кристина, къде може да се намери тази марка?

# 34
bellisssima 
може ли линк за заздравителя за нокти че аз съм ад 1мм ми израства и веднага се цепи,чупи,гъне
 ooooh!

# 35
Ами аз си я бях взела от мола на "Арсеналски", но сега видях, че и в Ремедиум я има, в София... извън София незнам..

# 36
bellisssima  
може ли линк за заздравителя за нокти че аз съм ад 1мм ми израства и веднага се цепи,чупи,гъне
 ooooh!

Ето линк за повече информация за заздравителя - http://microcell.bg/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D0%BD% … D0%B0%D0%BD%D1%86

Иначе за купуването - не знам откъде може да се поръча, в случай, че искаш да го купиш от сайт. Аз го купувам от аптека Ремедиум за същата цена, която е посочена и в официалната страница на Micro cell България. Peace

# 37
Мерси   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт