Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 118-та тема

• 160 285
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Аз се опитвам да отслабвам, но само едно разлистване на темата и веднага се разколебавам с разтоварващия хранителен режим, на момента огладнявам само като гледам какви апетитно изглеждащи неща сте приготвили! От мен едно смути, в духа на детоксикацията ми Grinning

Смути със спанак и ягоди

# 106
 Много вкусно изглеждат тия хлебчета mama iasi

# 107
Привет на всичко кулинари и честит празник на празнуващите!

Krasima84, прекрасни милинки! Вече започвам да огладнявам, та с невъобразимо удоволствие бих си взела парченце!

Ето нови три предложения от мен:

Една любима вечеря - винен кебап в компанията на картофено пюре:

Една лесна и бърза вечеря - яйца на очи в компанията на картофено пюре и салатка:

И закъде сме без десерт: вторият ми успешен опит за домашен сладолед - този път ягодов:

# 108

Тайна, не знам какво не им харесваш на милинките, имам чувството, че са пухчета! Heart Eyes  bouquet

На rossonera фокачата е разкошна, както всичко, което прави и показва от тесто!  bouquet  chef

Картофки в доматен сос с яйце и тутманик (добре си бях, като нямах брашно, сега ме снабдиха и.....).

# 109
  • София
       labrex, не бях яла от дете, а и никога не бях правила.Днес не знам какво ме прихвана, каня им  се от години.Топли бяха много вкусни - хрупкави отвън, пухкави отвътре, с аромат на масло.

# 110
Записвам се да следя темата!
Възхитена съм от видяното,аз ще споделя само словесно моя "Ориз с парти бутчена и микс от зеленчуци''.
Хубава вечер на всички!  Hug

# 111

labrex, ...............Топли бяха много вкусни - хрупкави отвън, пухкави отвътре, с аромат на масло.

Направо си им личи от снимката! Heart Eyes Laughing  bouquet

faberje8 , добре дошла!  bouquet И споделяй не само словесно! Laughing Peace

# 112
четох и следях няколко теми и направих доста от показаните рецепти, а колко съм си запланувала, че и от блоговете ви .... /дано да ме приемете, аз повече ще ви чета  Praynig
ето и това което съм наготвила днес, първото е за моя любим Бонго  Mr. Green /с мекото уше  hahaha/
по рецепта на Пепчо /месо с адска смес/
сливенски милинки за закуска бяха  Naughty
бисквитена тортичка с домашен ванилов крем на мама + шоколад

# 113

ето и това което съм наготвила днес, първото е за моя любим Бонго  Mr. Green /с мекото уше  hahaha/
по рецепта на Пепчо /месо с адска смес/
благодарско от бат`Бонго    bouquet
с туй месце може да се нахранят и някои незадоволени ненаситници  hahaha

# 114
  • забравих си мисълта...
Бял хляб

Бял боб с месо от пушени ребра.

Marillenkuchen или кекс с кайсии.

Schoko - Soufflé

# 115
Veni, хлябът е невероятен!
Видях и страшна Гараш торта Simple Smile  ooooh!

От мен Брускети с мус от козе сирене, грах и мента, с гриловани тиквички, прошуто и сушени домати. Хлябът е Пошон с елда и квас.

Ето рецептата: http://vkusnoteka.blogspot.com/2014/05/blog-post_28.html

Лека вечер   chef  bouquet

# 116
Windy, сладоледа изглежда ммммм... много вкусничък Laughing с машина ли го прави? Може ли рецептата

# 117
край, не се траете с тия сладоледи, ще вадя машината тия дни.  Mr. Green

яйца в сос от сирене (който се изгуби)

принцеси с кайма и кашкавал

миш-маш, в който изтървах сиренето  Laughing

салата

и пилешки/заешки дробчета, приготвени по най-вкусния "дроб с чесън и лимон"

# 118
Дерзай, labrex. Така трябва, да се работи повече с брашно - зиме, лете, важното е брашното да върви. Поздравления.
Ако не замеся тесто два-три дни, започват да ме сърбят ръцете.

Американски палачинки от мен за закуска.

# 119
Дерзай, labrex. Така трябва, да се работи повече с брашно - зиме, лете, важното е брашното да върви. Поздравления.
Ако не замеся тесто два-три дни, започват да ме сърбят ръцете.

Американски палачинки от мен за закуска.

Знаеш ли от кога искам да опитам да ги направя Praynigмоля те дай рецептата  chef  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт