Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 118-та тема

• 160 285
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
Обичате ли кашкавал на фурна? Всичко се забърква в една купя, излива се в тавичка със стопено масло и се пече. Бързо, лесно и вкусно.

Ето и рецептата: http://vkusnoteka.blogspot.com/2014/06/blog-post.html

Хубав ден   chef  bouquet

# 181
mimi0585, какви хубави бухнали бухти! Със сода ли са?
Vanja77, правила съм шоколадов мус с авокадо и много го обичам! Една такава чашка много ще ми се услади!
Venetta, Вени, не си личи, че сладкишът е разрязан по-рано, разрезът е много хубав!
На Лабрексчето мексиканските сладки много вкуснички изглеждат!
Вземам си и кифличка от tinki_15, ама хайде, ако са останали, ще си взема двечки  Laughing
На пеп-4о пържените филийки няма да коментирам, направо отивам да си пръжна две, че не мога да устоя на вида им! А, че и палачинки имало по-надолу  #Crazy
venie, много е красив сладкиша!
Катее! Къде да го диря сега това щраусово яйце! Не искам пък да готвя с кокоши яйца  ConfusedМного нежен мус! Чакаме и следващата рецепта като намерите дрелка  Hug
Krasima84, много изкушаващи шоколадови десерти!
Тайне, чудни милинки! И тестото ли е сладко?
lanvinka, не обичам кашкавал на фурна, но твоят изглежда много съблазнително и с удоволствие бих го пробвала!

Аз правих Ягодови пайове. Може да се направи и голям пай, но количеството на плънката трябва да се увеличи:

# 182
  • София
ZorniZZa, в тестото има по мъничко сол и захар, по две щипки, повече е неутрално, но има наронено сирене между топките. Залях ги с масло и брашно пържени + прясно мляко, пак с щипка сол и захар.Много са мекички и приятни за ядене, никой вкус не преобладава.

# 183
Страхотни неща видях на последните странички
мими0585 - много ми харесаха бухтите ти, моите не винаги бухват така, какво ти е тестото?
на Пеп-4о и Тайна бих излапала всичко от отчета, както и на Зорница сладките пайове.

От мен днес фунийки  и нещо като кошнички с крем:

# 184
Здравейте, момичета и Бонго!

Големи лакомства сте показали отново! Heart Eyes

Пеп-4о, ти сега като имаш студент/и, няма ли едно свободно място у вас? На мига се преселвам с тези вкусотии, които показваш... Hug

ZorniZZa, много харесвам блога ти и се радвам, че отново пишеш в него и тук, в темата. Прекрасни са тези пайове, изглеждат неустоимо вкусни! Crazy

Отмен този път само соленичко и цели две ястия с месо, за радост на Бонго:

Вратна пържолка на грил в компанията на салата:

Късчета от свинско бонфиле с моркови и сусам:

Миш-маш без домати
(не ги обичам):

# 185
Красоти сте показали всички. От моите кифлички има, тъй че заповядайте  bouquet
може ли рецептата за финуйките? Подариха ми 6 формички и ми се иска да направя, но с някакъв крем с шоколад newsm78

# 186
Разбира се , че може http://www.bonapeti.bg/collection/Funiyki-s-vanilov-krem/, Можеш да добавиш какао към крема, или разтопен шоколад, или от шоколадовия пудинг на др Йоткер. На мен обаче крема с 1 литър мляко ми идва в повече за бройката фунийки.

# 187
  • София
  Пиле "по индийски" с картофено пюре.

# 188
ZoriZZa .choppi Ето рецептата по която ги правих.http://ipeychev9.blogspot.com/2014/02/blog-post_9436.html

# 189
  • Varna
Здравейте на всички, които се изявявате в тази тема! Аз скоро ви намерих, но ми стана интересно и вече ви "следя".
Тайна, изв ако е удобно издай тайната на това пиле по индийски!

# 190
Мегагюведже!!!!!!!

# 191
  • София
Здравейте на всички, които се изявявате в тази тема! Аз скоро ви намерих, но ми стана интересно и вече ви "следя".
Тайна, изв ако е удобно издай тайната на това пиле по индийски!
      ta4i74, писала съм го в кавички, защото слагам всеки път различни подправки.Този път сложих: 1/4 лъжичка канела, 4 пъпки карамфил, 1/4 ч.л. куркума, супена лъжица домашна горчица, две супени лъжици мед с лимон и джинджифил ( това са нарязани лимони, настърган джинджифил , залети с мед в буркан, те си пускат сок),черен пипер, сол, 1/4 ч.л. чесън на прах, две шушулки кардамон, глава кромид лук направен на каша в блендера и чаена чаша вода.Затворих и варих бавно, докато месото се отдели от костта.Към соса може да се добави лъжица-две кисело мляко накрая, но аз нямах в момента.

Картофите сварих с масло,сол,черен пипер и малко вода.Наблюдавам ги, ако е нужно доливам, но да не остава много вода, гледам да си я попият.Пюрирам ги с прясно мляко.

Последна редакция: пн, 02 юни 2014, 18:05 от Тайна

# 192
  • Бургас
Лабрекс ли беше казала, че тук трябва да се влиза, когато си нахранен? Абсолютно е вярно!!!

Много ми се иска по хапка от всичко.

Katerina R., много обичам омлет и си бях планирала за вчера, но в последния момент нещо друго готвихме. А мусът изглежда като нежна великолепност!

lanvinka, всичко, което ни показваш е изкусително красиво и апетитно.

choppi , от колко време се каня да взема от мама формичките за фунийки, чудесни са и фунийките и кошничките!

Зори, много харесвам визуалната ти естетика. За храната - то е ясно, че надскача перфектното!

От мен Патешки гърдички със сос от вино

и Клафути с череши

# 193
Здравейте, момичета и Бонго!

Отмен този път само соленичко и цели две ястия с месо, за радост на Бонго:

Вратна пържолка на грил в компанията на салата:

Късчета от свинско бонфиле с моркови и сусам:
само ти се сещаш за бедната душица Бонго    bouquet

пп. да заложа ли колко време ще е на бял свят поста ми  newsm78  hahaha

# 194
Capt_flint, клафутите изглеждат страшно вкусно!
ZorniZZa, много вкусно изглеждащи ягодови пайове!

Общи условия

Активация на акаунт