Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 118-та тема

• 160 275
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
  • Торонто/Сливен
Тайна, би ли споделила рецептата за страхотните милинки от предната страница?

# 196
  • София

Заповядай!
http://tastywithmaria.blogspot.com/2011/09/blog-post_19.html

Този път бяха тези.Единственото,което добавих, е наронено сирене между топчетата тесто и като ги извадих от фурната намазах с масло, преди захарта .

# 197
  • Торонто/Сливен
Много благодаря за бързия отговор, Тайна!   bouquet

# 198
  • Варна
Само вкусотии от всички...и да си гладен и нахранен...просто преглъщаш на всеки пост!
От мен пилешко,наденица ,пълнени пресни зеленчуци,пържолки
Тайна..рецептата за милинките е вече записана...топло-не топло ще се правят
Връщам се да разгледам въпреки умората от работния ден

# 199
megansg,след всеки твой пост,си представям как съм в кухнята   Crazy,толкова вкусно изглежда всичко  Heart Eyes

# 200
  • забравих си мисълта...

Venetta, нацелувай принцесата от мен (ако позволи, принцеса е все пак Hug

Разбира се Labrex, дори и принцесите позволяват на любимите хора да ги целуват, а теб с удоволствие ще те нацелува и тя, стига ти да позволиш.  Hug  Heart Eyes   bouquet
Не забравяй, че благодарение на теб можем да се насладим на безброй вкусотии.  Heart Eyes

ZorniZZa, благодаря ти много. Имах предвид, че горният крем не беше стегнал добре и трябваше да снимам много бързо, че и той започна бързо да се стича надолу. Simple Smile Иначе сладкишът беше много вкусен, но то и ние много обичаме сладкиши с крем, така че стичането не ни попречи. Simple Smile
А твоите ягодови пайове са разкошни, абсолютно неустоими!

Lanvinka, брускетите ти са разкошни, а грилованите тиквички са толкова изкушаващи, че ми се прииска да си взема през монитора.

На Megansg вкусотийките са просто мечта, приказни!

От мен съвсем скромно:

Содени питки със сиренце от бяло брашно и брашно от 10 вида зърнени култури/10 Konrmehl.
Тавата се оказа доста голяма за това количество тесто и питките се разляха много, но пък бяха вкусни.

Пуешко руло със сос със сирене/Käsesoße и ориз със зеленчуци към него.

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 00:49 от Venetta

# 201
убаво , убаво , ама щом нема за тоя у лево как да кажа ,че е убаво  #Cussing out

# 202

Вени,  Hug  bouquet

Уф, ако ще да ми се скарат, не мога да се сдържа! Embarassed При megansg всичко е толкова натурално вкусно, че ми иде да забуча вилицата в монитора! Heart Eyes  bouquet  chef

bongo_2007 ®, как нема за тоя у лево, що неща му предложиха, та и персЮнално даже! Grinning  bouquet

# 203
а знаеш ли колко много ми отнеха от отдел "чистота"  #Cussing out

# 204
Здравейте,
От вкусни, по- вкусни неща виждат очите ми тук.  Crazy
От мен две предложения от последните два дни:

Беконки

Домашни крутони

# 205
да не сте капо все пак   Laughing
.

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 18:06 от bongo_2007 ®

# 206
Страхотни неща спе показали отново момичета, чак огладнях в този късен час.

От няколко дни готвя всякакви странни неща у дома като салата с киноа, кюфтета с киноа, за да хапваме по-здравословни неща и да намалим месото.
В този ред на мисли направих едни страхотни и невероятни на вкус сладки, абсолютно здравословни - с мед, тахан и бадеми! Тотален разкош. И се приготвят за отрицателно време.

Таханови бисквити с мед и бадеми

Honey tahan cookies
by Dani Dineva, on Flickr

Honey tahan cookies
by Dani Dineva, on Flickr

# 207

Заповядай!
http://tastywithmaria.blogspot.com/2011/09/blog-post_19.html

Този път бяха тези.Единственото,което добавих, е наронено сирене между топчетата тесто и като ги извадих от фурната намазах с масло, преди захарта .

Иска ми се и аз да ги направя, но не виждам в рецептата колко е брашното, поне ориентировъчно newsm78

# 208
Здравейте, отново страхотни неща видях, но не мога да подмина вкусотиите на меганс, като ги гледам направо имам чувството, че усещам аромата и вкуса им. И едни патешки гърдички ми намигнаха отнякъде, и едни беконки....
от мен много скромно -само едни кюфтета от тиквички

# 209
  • София
     Ингрид, брашно за замесване на твърдо тесто.На мен ми отиде около 500 +- грама, не съм го мерила, от плика сипвах.Много зависи от другите неща, колко брашно ще поеме.Аз не правя точно рецептите, само взимам идея от тях.

Общи условия

Активация на акаунт