Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 118-та тема

• 160 727
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
От мен за днес пилешко с лапад и ориз,лозови сърми и тиквички...с таратор и салатки...за десерт студена диня и сладолед

# 436
Тайна, хубава питка, но сладка ли е, виждам, че отгоре си я поръсила с пудра захар?

Банички (тези дни нещо много ми се правят триъгълни банички и съм метнала наред)

# 437
  • София
Тайна, хубава питка, но сладка ли е, виждам, че отгоре си я поръсила с пудра захар?
Самата питка не е сладка, но ми се прииска, като я намазах с масло, да я наръся и със захар. Peace

# 438
  • Русе
Дес, кексът, джобчетата и сладкиша изглеждат много апетитно! Hug
Видях хубави питки,милинки,пици и банички! При  megansg всичко изглежда вкусно!
Аз днес съм с чеснови хлебчета и галет с кайсии и череши, приготвени по рецепти на labrex! Благодаря, labrex! Hug

# 439
 От мен един вегетариански бургер с гъби, авокадо и праскови.

И рецептата за него:
http://sharenosfinken.blogspot.de/2014/06/blog-post_29.html

# 440
# 441
   Много, много вкусно е тук, не мога да изредя всичко, което ме е впечатлило! Поздравления!

От мен, както винаги - бързи  за приготвяне неща  -  

панирана бяла риба с картофена салата

и паста на фурна със сметана, бекон и гъби

Успешна седмица!

# 442
Вариации на тема масленки.

bouquet за всички тук !  Hug

# 443
# 444
Бързо щрак от снощи, ама много вкусно ми беше и бързах да ям Simple Smile Картофки с течна и заквасена сметана, и масло, и сирена и малко прошуто.

Последна редакция: вт, 01 юли 2014, 15:56 от Katerina R.

# 445
Малко позабравена рецепта от тефтерите на баба - "Негърче"

# 446
Capt_Flint, страхотни хляб и тортичка си показала.
от мен само закуските последните два дни:
сандвичи, приготвени от нашето Тате, той си ги и снима Simple Smile

Скрит текст:
и едни палачинки

# 447
# 448

От мен - Пилешки сърца и дробчета по селски - носталгия по бабините манджи Simple Smile

Прекрасна седмица желая на всички   bouquet

# 449
Не съм влизала от цяла вечност, натрупах куп рецепти и сега ще се опитвам да ги "източа" тука постепенно Simple Smile. Липсвате ми, ама бременност, плюс дете на 2, плюс куче дават едно крайно ограничено време за социализация и готварство...Та поздрави на цялата свежа група и браво пак за прекрасните репецти!

от мен Пиле Корма - вкусно индийско ястие, със стафиди, филирани бадеми, кисело мляко и сметана...не е трудно за приготвяне, но с много ефектен вкус:). Правих го за рождения ми ден през марту а едва сега се наканих за репецтата...
http://cuisinaria.blogspot.com/2014/06/blog-post_30.html

Общи условия

Активация на акаунт