Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 118-та тема

• 160 660
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Привет на всички!
Може ли предложения за вкусни вегетариански ястия?! Сестра ми ще ми бъде на гости 3 дни, а не яде месо. Някакви добри идеи, освен салати и плодове, не разполагам с много време да се ровя за рецепти, сещам се единствено за зеленчукова сума с лимец, уникално вкусна.

# 556
Привет на всички!
Може ли предложения за вкусни вегетариански ястия?! Сестра ми ще ми бъде на гости 3 дни, а не яде месо. Някакви добри идеи, освен салати и плодове, не разполагам с много време да се ровя за рецепти, сещам се единствено за зеленчукова сума с лимец, уникално вкусна.
Може да зададеш въпросите си в тази тема.http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=785680.0

# 557
виж вегетарианската тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=773867.0;topicrefid=19 и си избери

# 558
Привет на всички!
Ми пълнени чушки със сирене ,с ориз ,панирани гъби,пълнени патладжани ,пържени тиквички,ризото,паста с домати ,с риба ,със сметана ,със зеленчуци .Става за 14 минути бързо и вегетарианско.

# 559
Привет на всички!
Ми пълнени чушки със сирене ,с ориз ,панирани гъби,пълнени патладжани ,пържени тиквички,ризото,паста с домати ,с риба ,със сметана ,със зеленчуци .Става за 14 минути бързо и вегетарианско.
Супер! Благодаря Simple Smile

# 560
Здравейте!  Simple Smile
Отдавна не съм влизала в темата, но тук е все така красиво и вкусно. Аз тези дни снимах само десертите.
"Магически сладкиш" по рецептата на кулинарен еликсир:

Клафути с череши по рецепта от сп. "Кулинарен журнал":

Щрудел с ябълки - петровки:

Вишнев пай на Тина-Рина (много любима рецепта):

Чийзкейк с кайсии по рецепта от сп. "Кулинарен журнал":

И последно - тарама-хайвер по рецепта на Пепчо. Пепчо, хиляди благодарности за споделената рецепта (оказа се, че напразно ме е било страх да разбия хайвер  Grinning).  Hug От ММ получих оценка: "Направила си го като майка ми".  Laughing

# 561

ей това вярно е признание  Laughing
Не е труден, да, сега вече можеш да правиш често.

Имам две бурканчета от майонеза в хладилника. Дори се оказа, че не съм прекалила със солта. Peace

Иначе още тази седмица ще разбия пак и мъжО като отиде при свеки да занесе.  Grinning

# 562
# 563
  • там където има винаги вятър
newsm10
Скрит текст:
Защо не мога да напиша коментар в станицата ти  newsm78

# 564
бат'Бонго ви наблюдава. Може да си пече задника на плажа,но всеки ден хвърлям по едно око в темата. Да не ми забравяте мръвчетата  #Cussing out

# 565
Невероятно вкусно е при всички!  Heart Eyes
Фортуна, магическия сладкиш е направо изкусителен, скоро ще го пробвам  Heart Eyes
Костиля, и твойта Тарта с Бри, круши и карамелен сос бих опитала, мммм  Heart Eyes
Capt_Flint, питката ти е чудесна  newsm10

От мен Шоколадово Малинова Мус торта

Скрит текст:

# 566
Днес е празник за моя блог! Става на една годинка, по този повод ви черпя с:

Пиян сладкиш с вишни

# 567
huliganka, много красива торта.
мекици

хляб

и една супичка от лапад

Love`s Green Kitchen, честита годинка и още много вкусотии да сътвориш!

# 568
Да, честито Simple Smile Успех, всичките ти рецепти изглеждат много апетитни, често готвя по тях Simple Smile

# 569
chopi, благодаря много Simple Smile
Love's green kitchen, честита годинка и от мен! Имаш интересни предложения на страничката си и ти желая вдъхновение за още много! Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 юли 2014, 21:22 от huliganka

Общи условия

Активация на акаунт