Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 118-та тема

• 160 655
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Прозаично - банички-мъфини

# 571
Тази вечер:
кюфтета с доматен сос

тиквички на фурна

# 572

Loves green kitchen, и от мен честито! Още много по годинка да ги подредите с блога!  bouquet

huliganka, тортата е невероятна! Crazy Heart Eyes  bouquet  chef

У нас салата "Градушка"  Mr. Green, нали е актуално тия дни, та и салатката ми го отнесе  Laughing

и пица.

# 573
labrex, обичам такава "градушка" с мнооого сиренце  Crazy  Heart Eyes А пицата съм я замислила за утре  Wink

# 574

торта в чашка ... Wink ,или какво се случва когато тортата ти се разпадне.. hahaha Hug
и като всяка уважаваща се торта ,си има и черешка .. Peace Mr. Green

# 575
Честит празник на блога Love`s Green Kitchen! Още много дълги години да го списваш и все с такива хубави сладкиши да го пълниш.

От мен едни здравословни мъфини с киноа, извара и кайсии

Mufin
by Dani Dineva, on Flickr

# 576
  • забравих си мисълта...
Трябваше да са содени питки със сирене, но понеже ги сложих в малка тава, се получи един кекс. Simple Smile

Козунак "Venetta" и четирите бяха за подарък.

Супа топчета.

Тиквеник от предпоследната тиква. Имам още една. Simple Smile

Баница със сирене без яйца.

Последна редакция: пт, 11 юли 2014, 19:49 от Venetta

# 577
# 578
separate ако не те затруднявам, може ли да дадеш рецептата за тези прозаични баничко-мъфини  Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

# 579
Аз пак с рикота, но... любима ми е.

Чийзкейк с рикота, шоколад и стафиди:

http://www.buonomamma.com/2014/07/blog-post_11.html

Много се впечатлих от майонезата от авокадо, ще пробвам в най-скоро време, сигурна съм, че ще  ми хареса.

# 580
separate ако не те затруднявам, може ли да дадеш рецептата за тези прозаични баничко-мъфини  Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

Разбира се, само дето рецепта е силно казано  Simple Smile Имах в хладилника 3-4 кори за баница, поизсъхнали такива, дето не стават ни за навиване, ни за нормална баница. Та понатроших ги, смесих ги с 1 яйце, сирене на око, половин ч. ч. кисело мляко с малко сода вътре, 3-4 капки мазнина (в случая олио). Стори ми се редичко и добавих 2-3 с. л. царевично брашно, за плътност просто.
Със сместа напълних на около 3/4 леко намазнените дупчици на формата за мъфини и изпекох за 15-20 мин. От това количество излязоха точно 6 банички.
Идеята, ако правилно съм запомнила, е на Пеп-40. Това е перфектният начин за употребата на позастояли кори за баница, които иначе трудно биха влезли в употреба.  Wink

# 581
Благодаря Simple Smile Ще ги пробвам, изглеждат много вкусни!! Stuck Out Tongue

# 582
и са много лесни, тип почисти хладилник  Grinning поемат всякакви сиренца.

у нас тези дни  имаше наденички, пържоли и кюфтета

и едни чудесни гъби, подаръци от приятели - и пачия крак и черния трюфел

Тук двете, със сметана  Heart Eyes

яйца с подлучено мляко

и кюфтета  с бял сос

# 583
# 584
Хляб

Палачинки

Общи условия

Активация на акаунт