Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 118-та тема

• 160 234
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
# 706
  • София
С риск да се изложа,но много ми се щеше и аз да покажа нещо, ще сложа вчерашния ми омайващ кекс на Venettа.
Снимката не е много на фокус,но вярвайте ми по-хубав кекс не съм правила,половината го изяде баткото до 4 часа  Laughing Кекса наистина е омайващ и благодаря много за рецептата  Hug

# 707
Кексът изглежда страхотно!  Hug Може ли линк към рецептата?

# 708
Закуска

Meat Zucchini Gratin (или на български мусака с тиквички и кайма). Страшно съм доволна, че я направих. Сутринта, докато се чудех какво да сготвя днес, си разглеждаш новите клипове, които са ми качили в профила в ютюб и веднага видях, че една от любимите ми кулинарки се е появила с нова рецепта (жената е мароканка, която живее в САЩ, споделя много сполучливи рецепти). Препоръчвам я с две ръцe, макар че рядко го правя, но рецептата е страшно сполучлива, а аз я спазих точно, само че към червеният пипер, солта и черния пипер, както тя овкусява, добавих и чубрица (баба ми така ме е учила, че българска манджа без чубрица не може). И да поясня, че моите яйца са домaшни, прясното ми мляко също, а сиренето ми е овче, което аз си правя.

П.П. Благодаря на модераторът за съдействието в темата.

# 709
здравейте, момичета и Бонго!
пелмени

питка с пълнозърнесто брашно:

пълнени кюфтета:

и салата

лек ден от мен, аз съм решила днес да опитаме кекса на Венета  Laughing

# 710
  • София
Свинско винен кебап, върху картофено пюре.

И патладжан печен на фурна, вместо пържене.С млечно-чеснова майонеза.

Последна редакция: сб, 19 юли 2014, 13:58 от Тайна

# 711

Meat Zucchini Gratin (или на български мусака с тиквички и кайма).

П.П. Благодаря на модераторът за съдействието в темата.
тая мароканка да не е видяла мусаката от тиквички на бат`Бонго , а ?  Joy
ето ти една такава - по българска рецепта. преди 1-2 мес. мисля че я качвах във форума (снимката). hahaha

Последна редакция: нд, 20 юли 2014, 14:10 от bongo_2007 ®

# 712
И да не е гол запис просто, една бърза вечеря за 1- скумрийка и салака  Wink

Едни солени мъфини с чери доматки и с шунка

# 713
салата-краставици,сирене,колбас

пълнени чушки

# 714
  • забравих си мисълта...
Защо да се изложиш, hetera? Кексът ти е прекрасен и много се радвам, че ви е допаднал.   bouquet
За хапването, не се и съмнявам, че е свършил бързо. Simple Smile Аз съм го правила и като съм го разбърквала само с вилица и пак се е получавал чудесен.
При него трябва да се внимава само за това, да се улучи подходящата  температура. В старата печка го изпичах за около 30-40 минути, а в новата се изпича за същото време, но на 220° или ако го изпичам на 200°С, тогава се пече около 45-50 минути.

Zveti81, рецептата е тук.

Вели, ще се радвам да го видя и да се оближа. Simple Smile

От мен днес само пица и понеже този път направих тестото тънко, за мъжете по три парчета. Simple Smile

Имаше и салата от краставици, но тя не бе удостоена със снимка. Simple Smile

# 715
Венета, благодаря за линка! Поразрових се и намерих рецептата, кексът е направен и почти изяден! Mr. Green Страшно много ни хареса!

# 716
Плодова пица

тук можете да видите и видео как се приготвя (макар, че едва ли ще имате затруднения)
http://mamadnes.blogspot.com/2014/07/pizza.html

# 717
Плодова пица

тук можете да видите и видео как се приготвя (макар, че едва ли ще имате затруднения)
http://mamadnes.blogspot.com/2014/07/pizza.html
Лесно и здравословно десертче

# 718
# 719
Привет мили дами и мъж  Laughing Hug

Почерпете се с едно божествено, лятно десертче от мен - Паднал шоколадов кейк с Маскарпоне крем и горски плодове. Без брашно, много шоколадов и топящ се в устата. Лесен и бърз за приготвяне.

Заповядайте рецептата: http://vkusnoteka.blogspot.com/2014/07/blog-post_19.html

Хубава и вкусна неделя  Heart Eyes  chef  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт