Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 118-та тема

• 160 710
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
И една Ароматна разядка с яйца и чесън...абе пастетчетата у нас никога не излизат от мода Simple Smile

http://cuisinaria.blogspot.com/2014/06/blog-post.html

# 451

*sve* , разкошни са ти станали и хлебчетата, и галета, радвам се, че са ти допаднали. Heart Eyes  bouquet

Захласнах се по селския хляб и бързата тортичка на Capt_Flint, силно изкушаващи! Heart Eyes  bouquet

aniii_b, много обичах това "негърче" , не знам дали не е първия сладкиш, който сама забърках. Много е вкусно, само дето никога не съм го виждала в такъв вид, все в тава го правехме вкъщи. Heart Eyes  bouquet

choppi,  Гисчо, Angellove, Etigra, всичко е много, много апетитно и неустоимо! Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

У нас тиквики

пиперки бюрек,

и грижа за линията Laughing - лучник с много орехи, вкусно е,

мекици със сирене

и чудесният вишнев пай Heart Eyes на Тина-Рина   bouquet, няма как да не го направя в това вишнево време, обичам го. Laughing

# 452
Малка пица...

... и един десерт с желатин направен набързо. Обърках в една купа сметана, малко кисело мляко, добавих и натрошени бисквити Орео, нарязах череши и праскови, подсладих и желирах. Следващият път ще има подобрения, но ми хареса и така.

# 453
rossonera , вкусен сладкиш, и ние често си правим лятото у дома.
Лабрекс, много вкусно е било у вас както винаги  Crazy. Може ли линк към вишневия пай, че не го намирам, а твоя изглежда много съблазнително  bouquet.
Capt_Flint, хляба изглежда невероятно,  с картофите на Katerina  Crazy......ох, както не сме вечеряли още....
choppi, браво на мъжлето.
Etigra, интересно пиле, отивам да видя рецептата.

Пълнени домати, по рецептата на Пепчо, много вкусни.

Скрит текст:

Сладкиш с череши

Скрит текст:

# 454

Лабрекс, много вкусно е било у вас както винаги  Crazy. Може ли линк към вишневия пай, че не го намирам, а твоя изглежда много съблазнително  bouquet.

polly, с най-голямо удоволствие, заповядай: Вишнев пай, много пухкав и вкусен.  Heart Eyes  bouquet

И твоят сладкиш с черешките изглежда много съблазнително! Heart Eyes

# 455
Ох, labrex, толкова вкусно ми изглежда всичко,накрая не се стърпях и извадих чушкопека. Затова за вечеря и у нас имаше чушки бюрек

polly, много добре изглеждат доматите
Angellove, много апетитни дробчета и сърца, ще взема да открадна идеята за вечеря днес от теб.
Добре, че я има тази тема, иначе съвсем зациклям какво да сготвя.

# 456
  • София
 Аз снощи пържих крилца, но слагам стара снимка, защото снощи от гладниците, не успях да снимам. И шопска салата имаше.

# 457
# 458
От вкусно по вкусно е в темата.Пълнени чушки и баница на тиган.

# 459
Пилешко със зеленчуци (рецептата я видях в едно китайско предаване)

Мляко с ориз

# 460
Здравейте   bouquet

Лабрекс много апетитни тиквички и  мекички    bouquet ако може рецептите?
Capt_Flint много апетитен хляб smile3501
choppi  браво на вашето тате  newsm10
Angellove много апетитни сърца и дробчета smile3501
polly много апетитни доматки и ако може рецептата за сладкиша?smile3501
мими  много апетитни чушки и баница bouquet

и от мен-скумрия на скара

гарнитурите-салати и картофи на фурна

# 461
# 462

Леле, тези баници на тиган баба ми ги правеше на село. Къде ме върна само, какво не бих дала пак да опитам вкуса...

# 463
  • София
  Днес на пълнени чушки и пържени картофки.

# 464
  • сред люляците
Скрит текст:

Леле, тези баници на тиган баба ми ги правеше на село. Къде ме върна само, какво не бих дала пак да опитам вкуса...

alexandra.kostova, изобщо не е сложно. Защо не си направиш?

Общи условия

Активация на акаунт